kuba2419 Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 simka za 10min Dzień 128 (na pierwszym miejscu goscie) (#1) Rockets vs Mavericks (#8) Bilans serii: 4 - 1 awans Rockets! Mavericks 110 - Rockets 116 play-by-play (#4) Timberwolves vs Spurs (#5) Bilans serii: 3 - 2 Spurs 133 - Timberwolves 111 play-by-play (#2) Sonics vs Suns (#7) Bilans serii: 4 - 1 awans Sonics! Suns 123 - Sonics 125 play-by-play (#3) Nuggets vs Jazz (#6) Bilans serii: 4 - 1 awans Nuggets! Jazz 109 - Nuggets 110 play-by-play (#1) Bulls vs Pacers (#8) Bilans serii: 3 - 2 Pacers 115 - Bulls 119 play-by-play (#4) Magic vs Wizards (#5) Bilans serii: 4 - 0 awans Magic! (#2) Celtics vs Cavaliers (#7) Bilans serii: 2 - 3 Cavaliers 104 - Celtics 111 play-by-play (#3) Raptors vs 76ers (#6) Bilans serii: 2 - 3 76ers 105 - Raptors 120 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Wesley Matthews - Wolves - 3days ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 Dzięki @Braveheart22 za serię Do zobaczenia w przyszłym sezonie w playoffs! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 11/59 w całej serii, 3/27 w dwóch ostatnich spotkaniach, w tym 3/20 i 0/7. Nie wierzę, po prostu nie wierzę. Zemścił się lamer na mnie, bo go sprzedałem Dzieki za serię @kuba2419, po dwóch meczach można było spodziewać się sweepu i oklepu, ale trzy kolejne spotkania dość wyrównane, niewiele brakło mi serie wydłużyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 4 minuty temu, Roger napisał: 11/59 w całej serii, 3/27 w dwóch ostatnich spotkaniach, w tym 3/20 i 0/7. Nie wierzę, po prostu nie wierzę. Zemścił się lamer na mnie, bo go sprzedałem Dzieki za serię @kuba2419, po dwóch meczach można było spodziewać się sweepu i oklepu, ale trzy kolejne spotkania dość wyrównane, niewiele brakło mi serie wydłużyć. Dzięki również obawialem się mimo wszystko trochę tej serii, szczególnie mając w pamięci odpadnięcie z #1 dwa sezony temu Powodzenia w składaniu zespołu na przyszły sezon i widzimy się w kolejnych meczach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 Dzięki za serię @gimmie Nuggets udowadniają niedowiarkom, że defensywa przede wszystkim! Cieszy, że wszyscy podstawowi zawodnicy stawili się na PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 czlowiek niedopilnuje i takie kwiatki no nic trzeba doprowadzic do tego g7 to juz ten harden wróci, nie bedzie ze awans a la magic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 8 minut temu, elwariato napisał: czlowiek niedopilnuje i takie kwiatki no nic trzeba doprowadzic do tego g7 to juz ten harden wróci, nie bedzie ze awans a la magic nie wróci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 Godzinę temu, julekstep napisał: nie wróci no coz z migreną nie latwo wygrac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 serce się raduje jak byli gracze Blazers eliminują Chrisa Paula. Bynum, Wllace, Larry, Flynn , trzymamy za was kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 3 godziny temu, Krzemo napisał: Dzięki za serię @gimmie Nuggets udowadniają niedowiarkom, że defensywa przede wszystkim! Cieszy, że wszyscy podstawowi zawodnicy stawili się na PO Dzięki @Krzemo 3mam kciuki na choćby finał konferencji w wykonaniu Nuggets. Co do Jazz. Dosyć szybko poszło. Liczyłem po słabym początku na choćby 2-4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 o której simka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 13 minut temu, MarcusCamby napisał: o której simka? właśnie i niech Krzemik cos simnie bo tym ręka szwankuje, i problemy ze higieną są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 w sumie za 20 min mogę simnąć Dzień 130 (na pierwszym miejscu goscie) (#1) Rockets vs Mavericks (#8) Bilans serii: 4 - 1 awans Rockets! (#4) Timberwolves vs Spurs (#5) Bilans serii: 4 - 2 awans Timberwolves! Timberwolves 123 - Spurs 103 play-by-play (#2) Sonics vs Suns (#7) Bilans serii: 4 - 1 awans Sonics! (#3) Nuggets vs Jazz (#6) Bilans serii: 4 - 1 awans Nuggets! (#1) Bulls vs Pacers (#8) Bilans serii: 4 - 2 awans Bulls! Bulls 108 - Pacers 107 play-by-play (#4) Magic vs Wizards (#5) Bilans serii: 4 - 0 awans Magic! (#2) Celtics vs Cavaliers (#7) Bilans serii: 2 - 4 awans Cavaliers! Celtics 97 - Cavaliers 110 play-by-play (#3) Raptors vs 76ers (#6) Bilans serii: 3 - 3 Raptors 114 - 76ers 98 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Jamal Sampson (76ers) - 5 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 EmekaGOAT! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 Uff. @elwariato dzięki za serię, nie było łatwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 Zaktualizowana tabelka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 Dzięki @eMeS za serie chyba za bardzo zakombinowalem to raz dwa, jednak moje usprawnienia w trakcie sezonu okazały się za słabe na PO za rok wrócimy silniejsi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 9 minut temu, Szulim napisał: chyba za bardzo zakombinowalem to raz też mi się tak wydaje, ze lepiej bys wyszedl grajac swoje, ale z simka nigdy nic nie wiadomo ja tam lubie kombinowac, wiec doceniam! 12 minut temu, Szulim napisał: Dzięki @eMeS za serie Dzięki również! 13 minut temu, Szulim napisał: za rok wrócimy silniejsi! tylko żeby nie za silni! : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 bosh co za piknikowa atmosfera phi @Tecu GOTOWY NA OKLEP KIEPSZCZAKU?!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 24 minuty temu, julekstep napisał: bosh co za piknikowa atmosfera phi @Tecu GOTOWY NA OKLEP KIEPSZCZAKU?!? Gotowy. Harden też gotowy Niech wygra gorszy, czy jakoś tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi