julekstep Opublikowano 5 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 Teraz, Pablo81 napisał: No i czyja to wina? w sensie zasługa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RDG2 Opublikowano 5 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 mccollum w drugim swoim sezonie jaja ze stali - game winner sekunde przed koncem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 3 minuty temu, julekstep napisał: w sensie zasługa? Gdybyś mi jeszcze kogoś kontuzjowal, to silnik gry by tego nie przemielil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Gdybyś mi jeszcze kogoś kontuzjowal, to silnik gry by tego nie przemielil. przecież to nie ja kontuzjowałem ot efekty robienia składu z 7-8 grywalnymi ludkami w rotacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: przecież to nie ja kontuzjowałem ot efekty robienia składu z 7-8 grywalnymi ludkami w rotacji Ty za rok będziesz miał kasę na 4 W tej chwili też masz 8 jeżeli liczyć Speightsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 (edytowane) 6 minut temu, Pablo81 napisał: Ty za rok będziesz miał kasę na 4 W tej chwili też masz 8 jeżeli liczyć Speightsa o czym ty piszesz?!? xD u mnie gracz pokroju McDermotta to jest zakopany głęboko na IL, więc nawet w przypadku kontuzji 4 grajków by nie dostał ani minuty u Ciebie McDermott gra 30 mpg xD (a za nim jest jeszcze gorszy GR III a obok podobny Brennan) 14 z 15 moich grajków jest lepszych niż Twój aktualny sixth man a co do kasy to w najgorszym momencie (za 2 lata) będę miał 6,5 bańki na 7 graczy - da się coś wyrzeźbić tbh (jeśli ofc nie będę robił wcześniej trejdó) Edytowane 5 Listopada 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 Teraz, julekstep napisał: o czym ty piszesz?!? xD u mnie gracz pokroju McDermotta to jest zakopany głęboko na IL, więc nawet w przypadku kontuzji 4 grajków by nie dostał ani minuty u Ciebie McDermott gra 30 mpg xD (a za nim jest jeszcze gorszy GR III a obok podobny Brennan) 14 z 15 moich grajków jest lepszych niż Twój aktualny sixth man Wypadł mi 2, 3, 4 i 5 gracz rotacji. To powiedzmy u Ciebie AK, Gasol, RIP i LMA. To kim byś grał? Jak wygladalaby Twoja przemocna S5? Serio to kibicuje Tobie z całych sił Taki last dance. Potem coraz gorsze umowy AK i Gasola, brak birdow LMA i Ripa. No i brak pickow. Taka piękna katastrofa Wiec do boju Magic! Jak nie teraz to nig.., ekhm, nieprędko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 Teraz, Pablo81 napisał: Wypadł mi 2, 3, 4 i 5 gracz rotacji. To powiedzmy u Ciebie AK, Gasol, RIP i LMA. To kim byś grał? Jak wygladalaby Twoja przemocna S5? na pewno Killpratrick nie robiłby za 6th mana tak jak u Ciebie McDermott xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 4 minuty temu, julekstep napisał: na pewno Killpratrick nie robiłby za 6th mana tak jak u Ciebie McDermott xD Zmieniłoby to losy rywalizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 Teraz, Pablo81 napisał: Zmieniłoby to losy rywalizacji a nie wiem czy by zmieniło ale nie dałoby simce takiej fajnej maskotki jak Doug dzięki! I zostaw go w rotacji po powrocie Love'a pls! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: a nie wiem czy by zmieniło ale nie dałoby simce takiej fajnej maskotki jak Doug dzięki! I zostaw go w rotacji po powrocie Love'a pls! Btw, w realu to spoko roles co sobie pyka za 17 baniek rocznie, a u nas wafel w rl jak Gordon za 2 sezony będzie w topce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 5 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 1 godzinę temu, Pablo81 napisał: Btw, w realu to spoko roles co sobie pyka za 17 baniek rocznie, a u nas wafel w rl jak Gordon za 2 sezony będzie w topce. Poważnie McDermotta do Erica Gordona porównujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 50 minut temu, MarcusCamby napisał: Poważnie McDermotta do Erica Gordona porównujesz? Czy Eric Gordon będzie u nas w topce za 2 sezony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 41 minut temu, Pablo81 napisał: Czy Eric Gordon będzie u nas w topce za 2 sezony? wg @eMeS pewnie juz jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 6 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 26 minut temu, julekstep napisał: wg @eMeS pewnie juz jest Eric Gordon > Richard Hamilton No debatable Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 24 minuty temu, MarcusCamby napisał: Eric Gordon > Richard Hamilton No debatable pls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 6 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 6 godzin temu, julekstep napisał: wg @eMeS pewnie juz jest Skoro jest w topce to ciekawe czy będzie zarabiał jak topka?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 6 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 9 godzin temu, julekstep napisał: wg @eMeS pewnie juz jest Hm? Dziwna dyskusja Eric Gordon jest specyficzny - jest bardzo dobrym scorerem i fatalnym obronca. Nigdy nie bedzie topka w takim sensie jak np Westbrook. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 Teraz, eMeS napisał: Hm? Dziwna dyskusja Eric Gordon jest specyficzny - jest bardzo dobrym scorerem i fatalnym obronca. Nigdy nie bedzie topka w takim sensie jak np Westbrook. no ja dyskusji i tego przejscia od McDermotta do Gordona tez nie rozumiem ale jak jest szansa na dokuczenie innym gmom to trzrba korzystac! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 6 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 Ja nie wiem o którym waflu mówił Pablo. Myślałem w pierwszej o Ericu, ale może chodziło o Aarona jednak. Tak czy siak każdy z Nich dwie półki wyżej niż McDermott w RL NBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi