julekstep Opublikowano 17 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 @kuba2419 @Krzemo będzie relacja z g7? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 6 minut temu, julekstep napisał: @kuba2419 @Krzemo będzie relacja z g7? To zrób sobie. Nie ma możliwości wała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 11 minut temu, Pablo81 napisał: To zrób sobie. Nie ma możliwości wała. jedyna możliwość wała to była w g6! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 Ja dziś nie mam czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 3 minuty temu, julekstep napisał: jedyna możliwość wała to była w g6! To rób te transmisję. Dam kropkę ja trzeba. @eMeS jest jakis plik z tego głębokiego draftu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 jak @kuba2419 nie da znaku życia to zrobię relację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 Godzinę temu, Krzemo napisał: Ja dziś nie mam czasu proszę jak obrósł we piórka tanker jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 to co są chętni do kropkowania? @Tecu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 9 minut temu, julekstep napisał: to co są chętni do kropkowania? @Tecu ? #nikogo Dawać draft, kutasy! #bojkotPO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 Dzień 143 (na pierwszym miejscu goscie) (#1) Rockets vs Timberwolves (#4) Bilans serii: 2 - 4 awans Timberwolves! (#3) Nuggets vs Sonics (#2) Bilans serii: 4 - 1 awans Nuggets! (#1) Bulls vs Magic (#4) Bilans serii: 3 - 4 awans Magic! Magic 121 - Bulls 118 play-by-play (#3) Raptors vs Cavaliers (#7) Bilans serii: 0 - 4 awans Cavaliers! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 3 godziny temu, Pablo81 napisał: @eMeS jest jakis plik z tego głębokiego draftu? Już dałem Julkowi, ale znerfił grajków - jutro obczaje jeszcze o kogo można powalczyć. W weekend bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 Przepraszam, ale odkryłem, że nowy Football Manager jest na gamę passie i można grać z lapka normalnie i .......... Trudno, co zrobić. @julekstep gratulacje za wyrównaną, chyba ciekawą serię. I tak z @eMeS bym przegrał, bo zupełnie nie leży mi jego skład, co pokazał regular. Choć regular pokazał też, że teoretycznie mam lepszy skład niż półfinał konferencji, więc być może GM gapa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 no i nastał ten sezon gdzie @julekstep wyjebie wszystkich jak dziecko w sądzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 8 minut temu, Tecu napisał: Przepraszam, ale odkryłem, że nowy Football Manager jest na gamę passie i można grać z lapka normalnie i .......... ja już z 6tej ligi angielskiej awansowałem do 4tej własnym teamem! nawet mi pierwszy raz się zgodzili na rozbudowę training facilities Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 13 godzin temu, julekstep napisał: ja już z 6tej ligi angielskiej awansowałem do 4tej własnym teamem! nawet mi pierwszy raz się zgodzili na rozbudowę training facilities Widze, ze nje tylko ja tak gralem (Conf N/S). Gdzie najdalej do chodzisz z takim klubem? Wszystkie awanse rok po roku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 (edytowane) 16 minut temu, Pablo81 napisał: Widze, ze nje tylko ja tak gralem (Conf N/S). Gdzie najdalej do chodzisz z takim klubem? Wszystkie awanse rok po roku? nie ma opcji na rok po roku (chyba że ostro oszukujesz ) zazwyczaj pierwszy sezon luźny awans (bo łatwo znaleźć z free trochę lepszych kasztanów niż mają inne ekipy w 6th tier) potem męczarnie w piątej (bo board nigdy nie chce przejść z semi-pro na pro jak nie musi, czyli po awansie do 4tej, a to jest mega drawback bo treningi c***a dają w semi-pro) -> więc tu zazwyczaj się schodzi kilka sezonów zanim wyczarujesz optymalną taktykę (bo taktyka to wtedy najważniejsza kwestia) + będziesz miał farta potem kilka bardzo przyjemnych sezonów w 4tej lidze (ciężko spaść, bo tylko 2 ekipy z 24 spadają, w końcu masz normalne treningi jako pro ekipa, więc rozwijasz młodych no i zaczynasz cokolwiek zarabiać, więc w końcu możesz sobie jakoś poprawić infrastrukturę) 3cia liga może być różnie (ale jak się nie spieszyłeś w drugiej i sobie zrobiłeś fajne zaplecze to można zrobić nawet awans w pierwszym sezonie) w championship potem jest ciężko (masa ekip które w ostatnich latach grały w premiership, więc mają mega przewagę finansową), więc trzeba liczyć te min. 5 sezonów tam a premiership to bajka, bo kasa za sam udział jest chora generalnie ostatnio jak tak grałem (FM 2021) to gdzieś w 25 sezonów poszło od 6tej ligi do gry w lidze mistrzów (mistrzostwo chyba sporo później zrobiłem, bo jednak zawsze jest topka 2-3 ekip które ciężko pyknąć i sama premiership jest często trudniejsza do wygrania niż LM xD) - jak się domyślasz zazwyczaj cała moja przygoda z daną edycją FMa opiera się na jednym sejwie xD Edytowane 18 Listopada 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 To ja pierwszy przystanek ma League Two/One. I potem w Championship kilka sezonów. Kluby z PL zwalniają fajnych mlodziakow, którzy chcą grać nawet w Conference. Ostatnio na mobilnym 22 awansowalem do Championship w 7 sezonów. Chyba Gateshead FC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 (edytowane) 3 minuty temu, Pablo81 napisał: To ja pierwszy przystanek ma League Two/One. I potem w Championship kilka sezonów. Kluby z PL zwalniają fajnych mlodziakow, którzy chcą grać nawet w Conference. Ostatnio na mobilnym 22 awansowalem do Championship w 7 sezonów. Chyba Gateshead FC. ale wybierasz ekipę która jest semi-pro na starcie? (bo to może być game-changer po awansie do 5ej, gdzie ja się męczę zazwyczaj) ja zawsze robię własny klub -> na bazie najgorszego kasztana z 6tej (więc semi-pro, malutki stadion, najgorsze facilities) -> w tym roku na bazie doświadczeń z wakacyjnych zarobkowych wyjazdów do UK za studenta jest to ekipa Golders Green grająca na Moshe's Park i mająca historyczną rywalizację z Schalke 04 xDDD Edytowane 18 Listopada 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 6 minut temu, julekstep napisał: ale wybierasz ekipę która jest semi-pro na starcie? (bo to może być game-changer po awansie do 5ej, gdzie ja się męczę zazwyczaj) ja zawsze robię własny klub -> na bazie najgorszego kasztana z 6tej (więc semi-pro, malutki stadion, najgorsze facilities) -> w tym roku na bazie doświadczeń z wakacyjnych zarobkowych wyjazdów do UK za studenta jest to ekipa Golders Green grająca na Moshe's Park i mająca historyczną rywalizację z Schalke 04 xDDD Po awansie do Conferensce i tak staje sie zawodowy. Jak grałem na lapku, to zawsze brałem klub z najniższa wartością - Solihull Moors Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 8 minut temu, Pablo81 napisał: Po awansie do Conferensce i tak staje sie zawodowy. Jak grałem na lapku, to zawsze brałem klub z najniższa wartością - Solihull Moors nie wiem ja od kiedy gram to pewniak jeśli chodzi o przejście na zawodostwo to dopiero League Two..tak to nie chcą (może issue przy 'tworzeniu' własnej ekipy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi