Koelner Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Teraz, Krzemo napisał: Dzięki @Alonzo za serię, dziś moi spięli się w defensywie Nuggets meldują się w WCF! no widzisz, wiedziałem że Twój pick to gówno pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 54 minuty temu, Krzemo napisał: Dzięki @Alonzo za serię, dziś moi spięli się w defensywie Nuggets meldują się w WCF! Dzięki Krzemo i powodzenia w Finale! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 19 godzin temu, julekstep napisał: to dalej jest 50/50 seria niestety To jest jakieś 20/80 Grasz teraz u siebie z pełnym składem. Ja pod ścianą. Do tego masz jeszcze, w razie czego, kolejną szansę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 9 minut temu, Tecu napisał: To jest jakieś 20/80 Grasz teraz u siebie z pełnym składem. Ja pod ścianą. Do tego masz jeszcze, w razie czego, kolejną szansę. obyś miał rację! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Wszyscy dzisiaj na czerwono! Jechać z tą wiochą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 3 minuty temu, Pablo81 napisał: Wszyscy dzisiaj na czerwono! Jechać z tą wiochą! musisz być tym typem który kibicował Skazie jak mordował Mufasę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 2 minuty temu, julekstep napisał: musisz być tym typem który kibicował Skazie jak mordował Mufasę Jeżeli jesteś Mufasą, to tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 6 minut temu, Pablo81 napisał: Jeżeli jesteś Mufasą, to tak. ja jestem Mufasą a Tecu Skazą ja jestem Robin Hoodem a Tecu Szeryfem z Nottingham ja jestem Rebelią a Tecu Imperium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 33 minuty temu, Pablo81 napisał: Wszyscy dzisiaj na czerwono! Jechać z tą wiochą! Nie no. Bulls podobnie jak Nuggets nie da się kibicować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 47 minut temu, Pablo81 napisał: Wszyscy dzisiaj na czerwono! Jechać z tą wiochą! Nie no tankerowi.. Co Ty 14 minut temu, MarcusCamby napisał: Nie no. Bulls podobnie jak Nuggets nie da się kibicować. Tu mam dylemat bo Nuggets mnie pokonali zmasakrowali czyli kibicuję im, ale jak wygra Sota nie będzie mi jakoś wyjątkowo przykro z tego powodu Nuggets stworzyli potwora, a to są dopiero młode szczawiki, strach pomyśleć co będzie jak zaczną wchodzić w prime. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Simnę za 10 minut! @julekstep @Tecu @kuba2419 @kahR Dzień 141 (na pierwszym miejscu goscie) (#1) Rockets vs Timberwolves (#4) Bilans serii: 2 - 4 awans Timberwolves! Rockets 116 - Timberwolves 118 play-by-play (#3) Nuggets vs Sonics (#2) Bilans serii: 4 - 1 awans Nuggets! (#1) Bulls vs Magic (#4) Bilans serii: 3 - 3 Bulls 133 - Magic 123 play-by-play (#3) Raptors vs Cavaliers (#7) Bilans serii: 0 - 4 awans Cavaliers! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 uuu, to magic zmarnowali okazje, g7 na wyjezdzie - moze byc ciezko za to wilki wyszarpaly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Ufff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Graty @kahR nie mogłem za bardzo nic zrobić po pierwszej porażce i teraz brakło tego jednego winy u siebie aby doprowadzić do g7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 No to jutro się zobaczy siódmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Teraz dylemat, czy wystawić Gasola w G7, czy wrócić do zwycięskiej taktyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Dzięki za serię Kuba. Głębia składu robi swoje. Brak Melo? Wchodzi Josh i rzuca kiedy trzeba. W końcu także Wes odnalazł się w roli startera, bo zmiennikiemprzez cały sezon był znakomitym. Wbrew pozorom Hibbert nie jest takim changerem na jakiego był malowany. Niestety, wciąż gram bez dwóch starterów i mój awans to prezent(kolejny) dla Krzema. Jednak odprawiłem z kwitkiem najlepszy team regular sezonu i postaramy się sprawić, żeby młodzi z Denver trochę dłużej na sukcesy poczekali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 2 godziny temu, MarcusCamby napisał: Nie no. Bulls podobnie jak Nuggets nie da się kibicować. tu juz nikomu sie nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Nuggets niesprawiedliwie hejtowani, trudno co zrobić, jak mawiał klasyk ;] Gramy bez presji nic nie musimy, szczęściu też trzeba trochę dopomóc. Jest bardzo dobry wynik, ale według mnie nie jesteśmy faworytami w WCF, biorąc pod uwagę kontuzje w TWolves i matchupy to mamy podobne szanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 AHA SIMKA BEZ ŚWIADKÓW REASUMPCJA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi