Tecu Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 Teraz, julekstep napisał: tia jak zwykle nie potrafisz sobie poradzić ze Zdrowymi Magic! btw - info dla wszystkich tankerów -> strasznie Was @eMeS chciał rozpieścić... ale nie bójcie nic! Właśnie wjechał WALEC NERFA! Kiedyś sobie nie poradziłem ze zdrowymi Magic? Tylko się pytałem, ten mecz powinien być kluczowy, jak przegram to chyba będzie ciężko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 1 minutę temu, Tecu napisał: Kiedyś sobie nie poradziłem ze zdrowymi Magic? rok temu? 1 minutę temu, Tecu napisał: Tylko się pytałem, ten mecz powinien być kluczowy, jak przegram to chyba będzie ciężko. CZYLI BĘDZIE CIĘŻKO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 14 minut temu, julekstep napisał: rok temu? Grałem w zeszłym sezonie z Magic w PO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 1 minutę temu, Tecu napisał: Grałem w zeszłym sezonie z Magic w PO? no tak co przed g7 WCF mi Love'a połamałeś? HELOŁ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 37 minut temu, julekstep napisał: no tak co przed g7 WCF mi Love'a połamałeś? HELOŁ? @Tecu pamietasz cos takiego, w ogóle mialo to miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 48 minut temu, julekstep napisał: no tak co przed g7 WCF mi Love'a połamałeś? HELOŁ? Ale kiedy sobie nie poradziłem ze zdrowymi Magic? Sam się kontuzjował, mnie nawet na meczu nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 Teraz, Tecu napisał: Ale kiedy sobie nie poradziłem ze zdrowymi Magic? no nigdy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: no nigdy! Niech wygra gorszy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 simka za 20 min! Dzień 139 (na pierwszym miejscu goscie) (#1) Rockets vs Timberwolves (#4) Bilans serii: 2 - 3 Timberwolves 109 - Rockets 132 play-by-play (#3) Nuggets vs Sonics (#2) Bilans serii: 4 - 1 awans Nuggets! Sonics 98 - Nuggets 103 play-by-play (#1) Bulls vs Magic (#4) Bilans serii: 2 - 3 Magic 111 - Bulls 108 play-by-play (#3) Raptors vs Cavaliers (#7) Bilans serii: 0 - 4 awans Cavaliers! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Ale wał! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 6 minut temu, Pablo81 napisał: Ale wał! największe wały to były w 32 i 37! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 @julekstep gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 5 minut temu, Tecu napisał: @julekstep gratulacje czego? TEŻ KIEDYŚ PROWADZIŁEM 3-2 a @RDG2 całkiem niedawno prowadził 3-0 to dalej jest 50/50 seria niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Przy 50/50 przechodzisz dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 3 minuty temu, ignazz napisał: Przy 50/50 przechodzisz dalej. oby! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Kurde @julekstepnadzieję tylko robisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Godzinę temu, Tecu napisał: @julekstep gratulacje Wałcz do końca! Ja w Finałach bylem 1-3 z Magic, żeby potem ich rozgnieść jak robaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Wałcz do końca! Ja w Finałach bylem 1-3 z Magic, żeby potem ich rozgnieść jak robaka robaka to masz w majtkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Go Wolves! Go Magic! Kończcie już te po Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Dzięki @Alonzo za serię, dziś moi spięli się w defensywie Nuggets meldują się w WCF! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi