Tecu Opublikowano 6 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 Teraz, elwariato napisał: przekombinowalem ale nie ryzykujesz ... plus dla mnie iazdy rezultat wporzo bo w nadtepnej rundzie jak bulls, odpukac przejdą fajnie bedzie popatrzec jak naprawde trafiaja na bieda team i bedzie latwiutki sweep @julekstep się zabezpieczył i kontuzjował mi Hardena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 1 minutę temu, Tecu napisał: @julekstep się zabezpieczył i kontuzjował mi Hardena niestety chyba będzie zdrowy na g1 drugiej serii JEŚLI PRZEJDZIESZ PACERS OFC (oby nie!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 6 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 2 minuty temu, Tecu napisał: @julekstep się zabezpieczył i kontuzjował mi Hardena no dlatego postaram sie ta serie do g7 pociągnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 4 minuty temu, elwariato napisał: no dlatego postaram sie ta serie do g7 pociągnąć super! więcej szans na dodatkowe kontujze! thx dobrodzieju! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 6 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 2 minuty temu, julekstep napisał: super! więcej szans na dodatkowe kontujze! thx dobrodzieju! nom modl sie zeby wall nie wypadl jutro w pierwszych minutach bo jeszcze Wizz to wyciągną... w sumie ja powinienem podziekowac za tego hardena, no ale uczciwie drogą Magic awansu do 2rd zdobywac nie chciałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 4 minuty temu, elwariato napisał: nom modl sie zeby wall nie wypadl jutro w pierwszych minutach bo jeszcze Wizz to wyciągną... w sumie ja powinienem podziekowac za tego hardena, no ale uczciwie drogą Magic awansu do 2rd zdobywac nie chciałem nie było uczciwszych awansów do 2nd round niż wszystkie awanse Magic! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 6 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 Pacers kładą już drugą końcówkę. Przy odrobinie więcej szczęścia mogli mieć 3-0. Tego meczu Wariat może wybitnie żałować, jak Harden schodził Pacers prowadzili i mając taką sytuację powinni zamknąć mecz. Whiteside swoimi ponowieniami akcji uratował ten mecz dla Bulls. Bez Hardena robi się potencjał na serie, chociaż po prawdzie to nawet bez Niego drugi i trzeci ( a może nawet czwarty) najlepszy gracz na parkiecie biega w koszulce Bulls. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 6 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 28 minut temu, MarcusCamby napisał: Pacers kładą już drugą końcówkę. Przy odrobinie więcej szczęścia mogli mieć 3-0. Tego meczu Wariat może wybitnie żałować, jak Harden schodził Pacers prowadzili i mając taką sytuację powinni zamknąć mecz. Whiteside swoimi ponowieniami akcji uratował ten mecz dla Bulls. Bez Hardena robi się potencjał na serie, chociaż po prawdzie to nawet bez Niego drugi i trzeci ( a może nawet czwarty) najlepszy gracz na parkiecie biega w koszulce Bulls. znaczy to przyznalem ze lepiej bylo zostawić pod koszem jak było, no ale kiedy ryzykowac jak nie teraz ... narazie to wszystkie mecze równe były, gdyby nie to ze to simka to o awans, po kontuzji hardena, bym sie nie martwił, taki casus Magic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. profesora Opublikowano 6 Listopada 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 Jak na kobietę przystało wrzucę wam trochę kolorów do PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 6 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 (edytowane) Tak w ogóle Curry triple double z przechwytami, porażka porażką ale to jest historyczny mecz. Nie jestem pewien, ale to chyba 3 mecz z td z przechwytami w całej historii simki. Pamiętam chyba td Devina Harrisa z czasów Wolves ( @kahR?). Ewentualnie TJ Ford z czasów Grizz. Edytowane 7 Listopada 2022 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 7 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 Simka za 20/25 min Ps. Muszę dwojeczke jeszcze zwalić i zacznę wklepywac taksy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 W LIDZE ZAMIESZANIE JAKIEGO NIE BYŁO DAWNO! ja się tylko cieszę że @MarcusCamby nie było na streamie bo by były nowe teorie spiskowe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 Teraz, julekstep napisał: W LIDZE ZAMIESZANIE JAKIEGO NIE BYŁO DAWNO! ja się tylko cieszę że @MarcusCamby nie było na streamie bo by były nowe teorie spiskowe! szczegóły daj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 Teraz, julekstep napisał: W LIDZE ZAMIESZANIE JAKIEGO NIE BYŁO DAWNO! ja się tylko cieszę że @MarcusCamby nie było na streamie bo by były nowe teorie spiskowe! Wystarczy, że zabrakło mnie i już wałki idą? Znowu Kuba powtarzał simkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 7 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 Ba, nawet zrobił dwie na raz xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: szczegóły daj! 42 minuty temu, kuba2419 napisał: Ps. Muszę dwojeczke jeszcze zwalić i zacznę wklepywac taksy Kuba nie umył rąk a dalej to już poszła lawina! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 1 minutę temu, Szulim napisał: Ba, nawet zrobił dwie na raz xD Kto oszukany tym razem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 7 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 Dzień 126 (na pierwszym miejscu goscie) (#1) Rockets vs Mavericks (#8) Bilans serii: 3 - 1 Rockets 115 - Mavericks 111 play-by-play (#4) Timberwolves vs Spurs (#5) Bilans serii: 3 - 1 Timberwolves 106 - Spurs 117 play-by-play (#2) Sonics vs Suns (#7) Bilans serii: 3 - 1 Sonics 122 - Suns 118 play-by-play (#3) Nuggets vs Jazz (#6) Bilans serii: 3 - 1 Nuggets 107 - Jazz 99 play-by-play (#1) Bulls vs Pacers (#8) Bilans serii: 2 - 2 Bulls 96 - Pacers 119 play-by-play (#4) Magic vs Wizards (#5) Bilans serii: 4 - 0 awans Magic! Magic 107 - Wizards 106 play-by-play (#2) Celtics vs Cavaliers (#7) Bilans serii: 1 - 3 Celtics 90 - Cavaliers 120 play-by-play (#3) Raptors vs 76ers (#6) Bilans serii: 1 - 3 Raptors 136 - 76ers 119 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 7 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 2 minuty temu, julekstep napisał: Kuba nie umył rąk a dalej to już poszła lawina! ta w calym pionie wywalilo podobno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 7 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Kto oszukany tym razem? Magic, bo w powtórce wygrali ledwo 1pkt xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi