PH#1 Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Chciałem tylko założyć temacik i pochwalić się że mam w drużynie i Jamisona i Blake'a także nie ma to jak zacząć sezon z grubej rury. Jupi! k****. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dirty Thirty Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Zmieniłem nick z e-basketu (928Lechu). Talking Heads: PG Baron Davis / Leandro Barbosa SG Andre Iguodala / Manu Ginobili / O.J. Mayo SF Lebron James / Melo Anthony / Luol Deng PF Anthony Randolph / Al Harrington C Nene / Marc Gasol / Spencer Hawes Na sprzedaż Barbosa, Mayo, Gasol, Harrington. A wzmocnień szukam na każdą pozycje oprócz sf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRB Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Witam. Ja jestem GRB z e-basketu. Co ciekawe, mam drużynę również tutaj w FBL4, zatem jestem naraz w obydwu konferencjach. Yay! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 okey, jak znajdę chwile puszcze maile do pozostałych userów z linkiem do tematu. wiadomość w notce od komisarza powinna być zaraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 29 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Odwróć tabele qhar na czele! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Odwróć tabele qhar na czele! 8) 8) 8) a u mnie na razie okey :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dirty Thirty Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Zajebista jest ta rotacja Nelsona: Biedrins 19min Mój steal draftu A. Randolph 7min R. Turiaf DNP Miki Moore 22min. :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 5 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Chciałem tylko napisać jak bardzo denerwuje mnie to że przez kontuzję Jamisona Griffina i zawieszenie JR okupuję sobie ostatnie miejsce... Otóż k**** BARDZO! Z resztą dodałem do składu gallinariego a to już świadczy o desperacji Właściwie na chwilę obecną moje aspiracje zmieniły się do tego stopnia że chce na choć na chwilę nie być na końcu 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRB Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Najłatwiej zwalić na kontuzje, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Najłatwiej zwalić na kontuzje, nie? Łi, tym bardziej gdy się tak uważa. Wiem że bardziej modnie jest na kryzys ale cóż zostanę przy swoim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 12 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Russell Westbrook staje się z dniem dzisiejszym moim faworytem i chyba zostane jego dickriderem po tym jak dostarczył mi w nocy 1 fantasy point! Słownie: JEDEN. miszczunio! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 14 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 pi****le to i zakładam szpital. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ktoś wie jak możemy sobie zmotać tabelke ze średnimi :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 16 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Chris Paul przez dwa najbliższe tygodnie będzie chodził o kulach, a do gry wrócić ma dopiero 10-15 grudnia Do tego może być tylko jeden komentarz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 17 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 W kwestii wyjaśnienia Chris Paul idzie ze mną na dno. A już z pewnością nie oddam go za innego połamańca. Trzeba szukać szczęścia w nieszczęściu i obym skorzystał na kontuzji nelsona, razem z moim nowym bez kolanowym nabytkiem czyli J-willem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 21 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 yeah wrócili troy i jamison i tym samym dali znać bogutowi żeby sobie skontuzjował noge... to co może jakieś zakładziki kto następny? 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Krzemciu gonię cię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRB Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Napieprzacie chłopaki meczami aż miło. Tylko patrzeć, jak dwie ostatnie drużyny w tabeli zaczną marsz w górę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 ciekawie nam się rywalizacja do końca zapowiada, wiktora chyba już nikt nie dogoni, ale sprawa 2 miejsca jest otwarta i chyba będzie tak do ostatnich kolejek :wink: oczywiście obstawiam siebie na 2 miejscu, aktualnie jestem 3 strata do 2 miejsca symboliczna a z całej liczącej się stawki mam najmniej najebane slotów 8) i pomyśleć, że połowa mojego składu pochodzi z FA :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dirty Thirty Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Ciekawy to jest fakt że aktualnie drugi w naszej lidze jest gość który przegapił draft :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi