fluber Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 9 minut temu, julekstep napisał: do bana Jeśli chcesz osiągnąć coś, czego nigdy nie miałeś, musisz działać tak, jak nigdy nie działałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 10 minut temu, fluber napisał: Pewność siebie, nieprzejmowanie się zdaniem głupszych od siebie, Sigrid, bieganie, katolicyzm, czytanie, chodzenie do teatru, posiadanie psa, wychodzenie że strefy komfortu. Dużo rzeczy. Polecasz katolicyzm, a zlapany na grzechu wypierasz go, bo tak wygodniej? 1 minutę temu, fluber napisał: Jeśli chcesz osiągnąć coś, czego nigdy nie miałeś, musisz działać tak, jak nigdy nie działałeś @julekstep darmowa probka coachingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 2 minuty temu, fluber napisał: Jeśli chcesz osiągnąć coś, czego nigdy nie miałeś, musisz działać tak, jak nigdy nie działałeś w sensie że mam Cię podpi*****ić do modów? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Polecasz katolicyzm, a zlapany na grzechu wypierasz go, bo tak wygodniej? @julekstep darmowa probka coachingu. Jestem grzesznikiem. Teraz, julekstep napisał: w sensie że mam Cię podpi*****ić do modów? xD Jak my się świetnie rozumiemy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 Teraz, fluber napisał: Jestem grzesznikiem. Fajna parafraza. Ale co z odpuszczeniem grzechow? Nie chcesz tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 Teraz, Pablo81 napisał: Fajna parafraza. Ale co z odpuszczeniem grzechow? Nie chcesz tego? A można to ogarnąć na forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 Teraz, fluber napisał: A można to ogarnąć na forum? Nie. Ale chwila refleksji nad soba moze pomoc uniknieciu grzechow w przyszlosci. Slowo "przepraszam" nie jest oznaka slabosci w ustach katolika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Nie. Ale chwila refleksji nad soba moze pomoc uniknieciu grzechow w przyszlosci. Slowo "przepraszam" nie jest oznaka slabosci w ustach katolika. No to przepraszam Cię za wszystko czym Cię uraziłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 Teraz, fluber napisał: No to przepraszam Cię za wszystko czym Cię uraziłem. Nie watpiac w szczerosc przeprosin, wybaczam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Nie watpiac w szczerosc przeprosin, wybaczam. Spoko, czasem zapominam jak łatwo tu komuś sprawić przykrość, zranić. Niepotrzebnie zakładam ze wszyscy maja gruba skórę, dystans i nie są delikatni, to błąd. Cieszę się że to już zostało wyjaśnione i mam nadzieję, że nie będziesz do mnie żywił urazy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 Fluber w 24h przeszedł z analiz rodem z Bravo Girl, do lekkiej braggi zaczepnej, aż do przeprosin, empatii i skruszonego misia. Told ya, to nie może być jedna osoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 2 godziny temu, starYfaN napisał: To akurat semantyczny trick, nic więcej. Niekoniecznie. Duża część postępu, to pójście pod prąd. A co ma to wspólnego z tym powiedzieniem cytowanym przez Flubera? 2 godziny temu, fluber napisał: To przecież nie jest moja teza. Autorem tych słów jest Zbigniew Herbert. Więc jak mam tu rozmawiać na poziomie skoro myśli Herberta to najgłupsza teza jaka można powiedzieć? A co wg Ciebie chciałeś osiągnąc cytując Herberta. A i sam Herbert nie zawsze musi mówić mądrze bo czy np chciałeś w ten sposób wykazać ,że katolicy postępujący wg 10 przykazań to śmiecie płynące z prądem a grzesznicy wręcz przeciwnicy. Dziwna pochwała grzesznika w Twoich ustach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 29 minut temu, Reikai napisał: Fluber w 24h przeszedł z analiz rodem z Bravo Girl, do lekkiej braggi zaczepnej, aż do przeprosin, empatii i skruszonego misia. Told ya, to nie może być jedna osoba. on ciagle przeprowadza eksperyment - jesteśmy jego królikami doświadczalnymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 Godzinę temu, Reikai napisał: Fluber w 24h przeszedł z analiz rodem z Bravo Girl, do lekkiej braggi zaczepnej, aż do przeprosin, empatii i skruszonego misia. Told ya, to nie może być jedna osoba. Jeśli nie potrafisz znieść mnie, kiedy jestem najgorszy, to nie zasługujesz na mnie, gdy jestem najlepszy 58 minut temu, ely3 napisał: A co ma to wspólnego z tym powiedzieniem cytowanym przez Flubera? A co wg Ciebie chciałeś osiągnąc cytując Herberta. A i sam Herbert nie zawsze musi mówić mądrze bo czy np chciałeś w ten sposób wykazać ,że katolicy postępujący wg 10 przykazań to śmiecie płynące z prądem a grzesznicy wręcz przeciwnicy. Dziwna pochwała grzesznika w Twoich ustach Ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 24 minuty temu, fluber napisał: Jeśli nie potrafisz znieść mnie, kiedy jestem najgorszy, to nie zasługujesz na mnie, gdy jestem najlepszy Ok A czemu unikasz odpowiedzi na zadane pytanie? Jaki dla Ciebie miał sens ten cytat w momencie w którym go użyłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 1 godzinę temu, Koelner napisał: on ciagle przeprowadza eksperyment - jesteśmy jego królikami doświadczalnymi A nie małpami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 9 godzin temu, Reikai napisał: Kto w sumie najbardziej bedzie korzystal z home office poza programistami? każda prawie praca tzw. biurowa 20 godzin temu, RappaR napisał: Zjebalem strasznie życie. to już dawno wiedzieliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 4 godziny temu, RappaR napisał: Pięknie tutaj, naprawdę. Wygląda jak w raju Wybierz sie jeszcze do Chile, widoki podobno piękne xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 19 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 10 godzin temu, Sebastian napisał: To właściciel trzepie, technolodzy zarabiają dla niego. I to jest zrozumiałe, bo zanim lek czy wyrób się uda trzeba przepierdzielić grubą kasę w błoto. Ale jak czytam na tym forum to kasę zarabia się tak łatwo, że niektórzy z tu obecnych już za rok wyprą Gatesa z listy najbogatszych na świecie. A jak nie jego to chociaż wyprzedzą Solorza na liście najbogatszych w Polsce. Bo przecież to takie proste. Kończysz studia, robisz projekt i pyk 20 baniek... Człowieku czytaj ze zrozumieniem: 9 godzin temu, ely3 napisał: Tam chyba chodziło o to ,że projekt jest wart 20 baniek a nie że tyle zarabiasz. Ale skoro już wyrwałeś sie do tablicy @Sebastian to spytam: Dużo takich projektów napisałeś/zrobiłeś/zarządzałeś? Wiesz jak pozyskuje sie kasę i partnerów na takie projekty? Wiesz jak sie komercjalizuje? Czy tylko piszesz dla pisania i do tego dorzucasz ironię na poziomie gimnazjum, bo wydaje Ci się i coś kiedyś na google przeczytałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 8 godzin temu, rw30 napisał: każda prawie praca tzw. biurowa Jeżeli to miałaby być praca z Kolumbii to trudno coś takiego znaleźć. O ile sam pracuje częściowo zdalnie i mnóstwo znajomych pracuje prawie zdalnie, to nie znam nikogo kto nie musiałby się pojawić stacjonarnie chociaż te 1-2 razy w miesiącu, częściej 1-2 razy w tygodniu. W takiej konfiguracji to już chyba tylko jakaś freelancerka wchodzi w grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi