ignazz Opublikowano 20 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia Jeżeli ktoś zrobił coś innowacyjnego na czym zarobił to zawsze myślałem że warto pochwalić. Chyba że dla Ciebie ważne jest aby chwalić czynności na których nie zarabia. Możemy w takim przypadku pogadać ze Stano oddał stolec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyparlo Opublikowano 20 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 8 minut temu, ignazz napisał(a): Jeżeli ktoś zrobił coś innowacyjnego na czym zarobił to zawsze myślałem że warto pochwalić. Chyba że dla Ciebie ważne jest aby chwalić czynności na których nie zarabia. Możemy w takim przypadku pogadać ze Stano oddał stolec. Akurat na Twitterze ostatnio popularny był ten tweet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 20 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 5 godzin temu, RonnieArtestics napisał(a): Ja Ciebie nigdzie nie wyganiam jak coś, tylko mam wrażenie, że przypierdalasz się do tego tylko dlatego że go nie lubisz. w sumie nic nowego na tym forum, że gość A z forum nie lubi osoby X z showBizu bo czymś kiedyś mu podpadła, i teraz choćby osoba X wynalazła lek na raka to i tak ją będzie krytykował nic wielkiego a jednak ciągle trochę zaskakuje w grupie 30+ facetów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 10 godzin temu, Wyparlo napisał(a): Akurat na Twitterze ostatnio popularny był ten tweet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia Tymczasem poza forumową banieczką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 23 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia Tydzień jestem w tej Hiszpanii i najwyższe co widziałem to 25.5 czyli 3 koleżanki każda 8.5 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 23 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2 godziny temu, fluber napisał(a): Tymczasem poza forumową banieczką Odkąd PIS doszedł do władzy jest coraz gorzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 1 minutę temu, jack napisał(a): Odkąd PIS doszedł do władzy jest coraz gorzej zrobił z polski śmietnik na stare niemieckie auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia Teraz, Koelner napisał(a): zrobił z polski śmietnik na stare niemieckie auta TYLKO FRANCUZY! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 23 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 3 minuty temu, julekstep napisał(a): TYLKO FRANCUZY! Merde! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 1 minutę temu, jack napisał(a): Merde! touche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 6 minut temu, jack napisał(a): Odkąd PIS doszedł do władzy jest coraz gorzej Odkąd PiS doszedł do władzy, ceny aut rosną szybciej niż pensje - efekty widać na wykresie . W 2014 Golfa z salonu można było mieć za 50k a teraz za 110. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 4 godziny temu, fluber napisał(a): Tymczasem poza forumową banieczką Ja idę do salonu w sobotę kupić Omode, jak się liczę to biedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 23 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 8 godzin temu, fluber napisał(a): Tymczasem poza forumową banieczką Zdziwię Cię, zawyżam średnią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 3 godziny temu, P_M napisał(a): Zdziwię Cię, zawyżam średnią nowe auto to najgłupszy wydatek - mądra decyzja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 23 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia (edytowane) 1 godzinę temu, fluber napisał(a): nowe auto to najgłupszy wydatek - mądra decyzja + ∞ Edytowane 23 Sierpnia przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 24 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia (edytowane) 22 godziny temu, fluber napisał(a): Tymczasem poza forumową banieczką Chciałoby ci się znaleźć takie coś dla Holandii? Jestem ciekaw jak to wypadnie, bo pragmatyczni Holendrzy nie mają wcale super aut, byleby jeździło i mialo mały silnik (niski podatek drogowy jest wtedy). Podejrzewam ze na tle takich Niemiec wypadają mega blado w tym. Edytowane 24 Sierpnia przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 10 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): Chciałoby ci się znaleźć takie coś dla Holandii? Jestem ciekaw jak to wypadnie, bo pragmatyczni Holendrzy nie mają wcale super aut, byleby jeździło i mialo mały silnik (niski podatek drogowy jest wtedy). Podejrzewam ze na tle takich Niemiec wypadają mega blado w tym. W 2023 11,9. Mniej niż średnia unijna ale Niemcy z 10,3 dużo lepiej stoją. Najmłodsze auta są w Austrii. Średnia 9,3 roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 24 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 19 minut temu, fluber napisał(a): W 2023 11,9. Mniej niż średnia unijna ale Niemcy z 10,3 dużo lepiej stoją. Najmłodsze auta są w Austrii. Średnia 9,3 roku No tak, myślałem ze bedzie podobnie do polski ale jednak mocno przybysze w golfach gti i audich rs3 zaniżają średnią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia https://wiadomosci.wp.pl/znecala-sie-nade-mna-prawie-4-lata-rekordowe-zadoscuczynienie-za-krzywdy-w-trakcie-psychoterapii-7191691345246816a @julekstep spodoba Ci się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi