Skocz do zawartości

Random shit

RappaR

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 1.10.2016 o 23:34, RappaR napisał(a):

Czyli dalej zero książek :D Jak małpka ogląda przesuwane obrazki, bo czytanie za trudne na małpki móżdżek :D

2 godziny temu, RappaR napisał(a):

Cóż, Twój prymitywizm i rasistowskie wyzywanie ludzi od małpek zostawię bez dalszego komentarza. 

Rappar, odpuść sobie może...

7 minut temu, fluber napisał(a):

Rappar, odpuść sobie może...

Brawo, znalazłeś mój post sprzed 9 lat. 

Faktycznie, nie powinienem nazywać Vasqueza małpką i to był błąd.

W mojej opinii udało mi się znacznie rozwinąć przez ostatnie kilka lat i jestem z tego zadowolony.

Na szczęście w Twoim przypadku oboje zgadzamy się, że się tylko cofasz. 

40 minut temu, RappaR napisał(a):

W mojej opinii udało mi się znacznie rozwinąć przez ostatnie kilka lat i jestem z tego zadowolony

Pracuj, pracuj, może dojdziesz do jakiegoś porządnego poziomu. Choć nie, ludzie tak długo nie żyją. 

17 minut temu, jack napisał(a):

Pracuj, pracuj, może dojdziesz do jakiegoś porządnego poziomu. Choć nie, ludzie tak długo nie żyją. 

Zadałem sobie pytanie po co ja z Tobą piszę i nie jestem w stanie na nie odpowiedzieć 

15 godzin temu, RappaR napisał(a):

W mojej opinii udało mi się znacznie rozwinąć przez ostatnie kilka lat i jestem z tego zadowolony.

Na szczęście w Twoim przypadku oboje zgadzamy się, że się tylko cofasz. 

Obaj. Moim zdaniem jednak się nie zgadzamy. Nie za bardzo rozumiem, co masz na myśli z tym, że się zgadzamy, że tylko się cofam.

Problem polega na tym, że @jack nie pisał o małpce w takim kontekście, w jakim Ty pisałeś. Nie zrozumiałeś w ogóle czego dotyczył jego wpis i zacząłeś obrażać go, oskarżając o coś, czego nie zrobił. Co więcej, sam to zrobiłeś. Liczyłem, że Cię to trochę otrzeźwi. Bo problem widzę teraz. 

W dniu 17.08.2025 o 10:29, Życie_to_mem napisał(a):

Ale cringe. W sumie to nawet nie wiem czy bardziej ze strony Stana czy pary młodej. Z drugiej strony są ludzie, którzy na wesela wynajmują Norbiego więc chyba nic mnie nie zdziwi. 

https://twitter.com/K_Stanowski/status/1956728884440826184

To się nazywa robienie biznesu. Pojechał sobie na wesele z własną kamerą, pokręcił się do kilku piosenek, postał przy ścianie i zawinął z wesela życząc zabawy do białego rana, a film ma 335 000 wyświetleń, gdzie w trakcie niego są reklamowani sponsorzy. Zrobił sobie PR i zarobił kasę od sponsorów i wyświetlenia.

Ja chciałbym zobaczyć alternatywne nagranie z ukrytej kamery, gdzie para młoda zabroniłaby mu nagrywania wesela 😁 Chociaż pewnie wtedy nie zjawiłby się na nim, bo nie byłoby kasy z tego.

Godzinę temu, Wyparlo napisał(a):

To się nazywa robienie biznesu. Pojechał sobie na wesele z własną kamerą, pokręcił się do kilku piosenek, postał przy ścianie i zawinął z wesela życząc zabawy do białego rana, a film ma 335 000 wyświetleń, gdzie w trakcie niego są reklamowani sponsorzy. Zrobił sobie PR i zarobił kasę od sponsorów i wyświetlenia.

Ja chciałbym zobaczyć alternatywne nagranie z ukrytej kamery, gdzie para młoda zabroniłaby mu nagrywania wesela 😁 Chociaż pewnie wtedy nie zjawiłby się na nim, bo nie byłoby kasy z tego.

Sorki. Mi to wygląda na to, że Twoje uprzedzenie do Stanowskiego zaczyna wpadać w jakąś obsesję. 

1 godzinę temu, RonnieArtestics napisał(a):

Sorki. Mi to wygląda na to, że Twoje uprzedzenie do Stanowskiego zaczyna wpadać w jakąś obsesję. 

Ja tylko pokazałem koledze, że za darmo tam nie szedł, a jeszcze sobie zarobił kasy. I już opuszczam ten dział i wracam tylko do komentowania koszykówki, bo w tym dziale, co temat to się tylko się ciągnie kłótnia do kłótni po wiele stron 😀

20 minut temu, Wyparlo napisał(a):

Ja tylko pokazałem koledze, że za darmo tam nie szedł, a jeszcze sobie zarobił kasy. I już opuszczam ten dział i wracam tylko do komentowania koszykówki, bo w tym dziale, co temat to się tylko się ciągnie kłótnia do kłótni po wiele stron 😀

O ile więcej zarobił niż gdyby puścił losowy inny filmik?

23 minuty temu, RappaR napisał(a):

O ile więcej zarobił niż gdyby puścił losowy inny filmik?

Ten film ma taki atut dla niego, że jest innowacyjny, bo wcześniej nic takiego nie nagrywał i chyba ogólnie YouTuberzy w Polsce tego nie robili? Nie musisz nic przy nim siedzieć/rozkminiać tylko wsiadasz, jedziesz i nagrywasz, koniec. Widzę, że kilka dni temu miał wywiady 2-godzinne z politykami, które właśnie zajmują 2-godziny siedzenia z nimi + przygotowanie się do nich. Na pewno o wiele łatwiejszy i przyjemniejszy był ten z wesela.

I koniec końców, jak napisałem, bo nie chcę mi się znowu tutaj wchodzić w dyskusję na kilka stron. Za darmo tego nie zrobił, bo wziął kamery i nagrał dla siebie materiały, zarobił kasę i tyle historii. Celebryci w tych czasach wzięli sobie do serca "za darmo umarło" i i za darmo nie ma niczego. 

Tak od serca i bezinteresownie to coś robił, pomagał np. Bohdan Smoleń. Tylko to był człowiek starej daty bez jeszcze takiego parcia na kasę, wyświetlenia i tym podobne obecnych YouTuberów, celebrytów.

Mimo pogarszającego się zdrowia uznał, że chce pomagać innym. W 2007 r. stworzył Fundację "Stworzenia Pana Smolenia", zajmującą się hipoterapią dla osób niepełnosprawnych czy z porażeniem mózgowym. Gdy dziennikarze dopytywali, co go do tego skłoniło, odpowiedział: "Bo miałem taką ochotę. Kiedyś w życiu też potrzebowałem pomocy, więc wymyśliłem sobie dla hecy, że sam zacznę pomagać innym".

W programie "Nietykalni" odpowiedział już poważniej: "To jedyna moja satysfakcja, pomoc dla dziecka. Jeśli ma wywołać u niego uśmiech i łzy w oczach matki, to niech jeszcze niejedną emeryturę stracę".

https://kultura.onet.pl/film/wywiady-i-artykuly/bohdan-smolen-bawil-polakow-ale-nie-byl-szczesliwy-zaznal-dwoch-tragedii/wrqje76

Edytowane przez Wyparlo

Godzinę temu, Wyparlo napisał(a):

Ja Ciebie nigdzie nie wyganiam jak coś, tylko mam wrażenie, że przypierdalasz się do tego tylko dlatego że go nie lubisz. 
Stanowski zebrał już chyba z 10-20mln tylko w tym roku na tych swoich zbiórkach, ile by sam nie zarabiał dookoła, to nie odmówisz mu dobrych i szczerych chęci, po cholerę to porównanie do Smolenia ? Jak ktoś tak dużo pomaga ale się tym chwali to znaczy automatycznie, że robi to tylko i wyłącznie pod publiczkę? Dla mnie jeśli wyczaił, że jest na tyle rozpoznawalny i ludzie mu ufają, że jest w stanie upiec dwie pieczenie na jednym ogniu i zrobić sobie akcjami charytatywnymi dodatkowy dobry PR to szapoba, szacunek i tyle, nie ma się do czego przypierdalać tutaj wg mnie. 

Edytowane przez RonnieArtestics

6 minut temu, RonnieArtestics napisał(a):

Ja Ciebie nigdzie nie wyganiam jak coś, tylko mam wrażenie, że przypierdalasz się do tego tylko dlatego że go nie lubisz. 
Stanowski zebrał już chyba z 10-20mln tylko w tym roku na tych swoich zbiórkach, ile by sam nie zarabiał dookoła, to nie odmówisz mu dobrych i szczerych chęci, po cholerę to porównanie do Smolenia ? Jak ktoś tak dużo pomaga ale się tym chwali to znaczy automatycznie, że robi to tylko i wyłącznie pod publiczkę? Dla mnie jeśli wyczaił, że jest na tyle rozpoznawalny i ludzie mu ufają, że jest w stanie upiec dwie pieczenie na jednym ogniu i zrobić sobie akcjami charytatywnymi dodatkowy dobry PR to szapoba, szacunek i tyle, nie ma się do czego przypierdalać tutaj wg mnie. 

To już jest Twój problem, że przypierdalaniem nazywasz tłumaczenie tej sytuacji. Wrzuciłem pana Bohdana Smolenia, bo on to robił nie dla promowania siebie, PR-u tylko z dobrego serca za swoje własne pieniądze, gdzie tracił je z własnej emerytury. Super, że Stanowski propaguje te zbiórki dzięki swoim ogromnym zasięgom. Tylko tutaj jest taki problem, że raz pomagasz 7-letniemu Jasiowi i wyleczeniem go, a zaraz mając te ogromne zasięgi wpierdalasz w bagno hazardowe 20-letniego Alana. Chyba tak nie działa osoba, która chciałaby dobrze dla świata? 🤔

Dlatego Smoleń, a Stanowski są dla mnie dwoma postawami, gdzie masz Smolenia (dobry człowiek, który robi tylko dobre rzeczy) vs. kapitalista Stanowski, który pomaga, ale zarazem też chce dla siebie robić kasę i jest szkodnikiem, bo propaguje wśród ludzi hazard.