Pablo81 Opublikowano Poniedziałek o 10:28 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 10:28 (edytowane) 4 minuty temu, RappaR napisał(a): Zapomniałem oddzielić z nawyku, bo na historii uczono mnie 6 mln Polaków. Faktycznie w trakcie drugiej wojny światowej Germanie wymordowali około 30 mln Słowian, w tym około 3 mln Polaków. Największa zbrodnia w historii ludzkości. Nie wiem jak cię uczono, ale ciągle piszesz ile Germanie zabili Słowian i te 6 milionów podczas WW2 w Pl napisałeś tak na oko ze 20 razy. Teraz nadrabiam i świetny wniosek, że Hani=Stalin to już jakaś zupelna abstrakcja. Ale ty jak to ty - napiszesz głupotę i brniesz do upadłego. Edytowane Poniedziałek o 10:28 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano Poniedziałek o 10:32 Autor Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 10:32 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): Nie wiem jak cię uczono, ale ciągle piszesz ile Germanie zabili Słowian i te 6 milionów podczas WW2 napisałeś tak na oko ze 20 razy. Napisałem, że Niemcy zabili 6 mln Polaków w trakcie II wojny światowej i jest to prawda. Z czym masz problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano Poniedziałek o 10:38 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 10:38 3 minuty temu, RappaR napisał(a): Napisałem, że Niemcy zabili 6 mln Polaków w trakcie II wojny światowej i jest to prawda. Z czym masz problem? Z tym, że od tego wyszedłeś do liczby Słowiańskich ofiar, co mogło sugerować, że liczba 6 mln dotyczy Słowian. A ile Słowiańskich ofiar ma na koncie Stalin, którego zrównałeś z Hanim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano Poniedziałek o 10:41 Autor Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 10:41 Teraz, Pablo81 napisał(a): Z tym, że od tego wyszedłeś do liczby Słowiańskich ofiar, co mogło sugerować, że liczba 6 mln dotyczy Słowian. Gdzie to napisałem? 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): A ile Słowiańskich ofiar ma na koncie Stalin, którego zrównałeś z Hanim? Zacytujesz gdzie zrównałem Stalina z Hanim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano Poniedziałek o 10:42 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 10:42 Teraz, RappaR napisał(a): Gdzie to napisałem? Zacytujesz gdzie zrównałem Stalina z Hanim? Pod względem moralnym zrównałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano Poniedziałek o 10:47 Autor Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 10:47 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): Pod względem moralnym zrównałeś. Jeśli mamy człowieka A i człowieka B, oboje mordują jedną osobę dziennie, człowiek A żyje 10 dni, człowiek B żyje 10 lat. Dal mnie oczywistym jest zarówno to, że człowiek B jest większym zbrodniarzem, ale moralnie człowiek A jest równie zwyrodniały, po prostu miał krótsze możliwości czynienia zła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano Poniedziałek o 10:50 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 10:50 1 minutę temu, RappaR napisał(a): Jeśli mamy człowieka A i człowieka B, oboje mordują jedną osobę dziennie, człowiek A żyje 10 dni, człowiek B żyje 10 lat. Dal mnie oczywistym jest zarówno to, że człowiek B jest większym zbrodniarzem, ale moralnie człowiek A jest równie zwyrodniały, po prostu miał krótsze możliwości czynienia zła. Dopisales sobie historię, w której Hani morduje miliony osób mając ku temu możliwości. Morduje też swoich w imię swojej paranoi. Niestety na podstawie tego co się wydarzyło trudno ich zrównać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano Poniedziałek o 10:57 Autor Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 10:57 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): Dopisales sobie historię, w której Hani morduje miliony osób mając ku temu możliwości. Morduje też swoich w imię swojej paranoi. Niestety na podstawie tego co się wydarzyło trudno ich zrównać. Dlatego nigdzie nie napisałem, że ich zrównuję. Jedynie napisałem, że pod względem moralnym oboje są mordercami mającymi krew niewinnych na rękach. Masz z tym zdaniem problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano Poniedziałek o 13:21 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 13:21 2 godziny temu, Pablo81 napisał(a): Z tym, że od tego wyszedłeś do liczby Słowiańskich ofiar, co mogło sugerować, że liczba 6 mln dotyczy Słowian. Na 6 milionów Słowian ,3 miliony to byli Słowianie scyzorykiem ochrzczeni( z pejsami i w jarmułkach ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyparlo Opublikowano Poniedziałek o 17:45 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 17:45 (edytowane) 19 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): A) a co konkretnie zarzucasz tym materiałom? lepiej było aby dwie tempe dzidy dalej nabierały ludzi na swoje nieistniejące kariery? Derpiński sama zresztą zdjęła maskę, przyznając się z grubsza do wszystkiego co Stanowski w tych filmach domniemywał, Janoszek tak ja straszyła sądem, tak nic się w tej kwestii nie stało, uważasz je za społecznie szkodliwe czy tylko psuje Twoje poczucie dobrego smaku? na tematy polityczne Stanowski wypowiadał się już lata temu na twitterze, dobrze o tym wiesz, bo chyba wiesz o nim wszystko, nawet mieszkania masz policzone, faktycznie jest to niebywałe, że ktoś poszedł w YT dla pieniędzy, kto to w ogóle słyszał? kompletnie bez sensu a) Nie obchodzą mnie w ogóle losy takich postaci i dla mnie to jest Pudelek. Bez Stanowskiego nie wiedziałbym, kto to jest Janoszek i Derpienski. Uważam też, że dla nas Polaków/Polski więcej szkody wyrządza Stanowski reklamujący zakłady bukmacherskie z Kajmanów i przez to kapitał odchodził z Polski bez odprowadzania podatków oraz wiele rodzin/osób miało/ma ludzkie dramaty, bo wrypało całą kasę w internetowe "kasynko", które były wtedy dodatkiem do zakładów (obecnie jest to zabronione). Dlatego wolę już taką Janoszek czy Derpienski ze zmyślonymi karierami, które szkody żadnym rodzinom nie robią. b) Jak tam chcesz. Ja chcę od dziennikarza sportowego informacji/analizy sportowych, co dawniej super robił, a nie analizy polityki czy firmy PKP Cargo, której zresztą nie robił sam, bo pojęcia ma zero i kwestia, co mu ktoś nawinie do opowiadania. Potem się kończy, że ludzie siedzący w temacie proszą, aby zajął się piłką nożną, a nie tematyką kolei. Filmik potwierdzający moje słowa, gdzie na koniec właśnie napisałem słowo w słowo, co powiedział prawdziwy ekspert od kolei do Stanowskiego: Komentarze na YouTube, które zebrały dużo lajków pod filmem: W końcu ktoś wyjaśnił Pana Stanowskiego w tym temacie, ja swoje też napisałem, bo nie dało się słuchać tego, co tam opowiada. Pomijając już temat PKP Cargo, pokazuje to, jak naprawdę w mediach jest naginana rzeczywistość w ukazywanych artykułach czy filmach. Dopiero jak człowiek ma coś wspólnego z omawianym tematem, dostrzega się, jakie banialuki i nie prawdę niektórzy opowiadają. Wcześniej trochę śledziłem różne odcinki na Kanale Zero, ale po filmie o Cargo odpuściłem oglądać tam cokolwiek. Jako maszynista wreszcie miło posłuchać coś co jest prawdą a nie populistycznym pierdololo 11 godzin temu, josephnba napisał(a): Czyli mamy uznać że skoro w Ameryce zmasakrowano ludność rdzenna, a resztki pozamykano w obozach, to inni mają prawo robić to samo bo przecież USA to potęga? Rzadko rozumiem twoje wypowiedzi, bo są bełkotliwe, tym razem jest dokładnie tak samo Mój przekaz w tym jest taki, że potęgi nie pieprzą się tylko naparzają czy jest rok 1820 czy 2025. USA co chwila dalej lata gdzieś wprowadzać demokrację i rozpierdalać kraje/rządy danych krajów. Rosja bawi się w zielone ludziki na Ukrainie, Wagnera w Afryce, żeby koniec końców wejść na Ukrainę i rozpierdala już prawie od trzech lat ten kraj i morduje wielu ludzi. Izrael naparza rakietami w sąsiadów i też nic nie kalkuje tylko bombarduje. Chiny od kilku lat czają się na Tajwan i na razie jedynie ich ruchu brakuje do kolekcji. W RPA biali nie poszli na całość i teraz mają po zawodach. Europa od wielu lat śpi w kwestii wojennej oraz rozpychania się łokciami po innych terenach i zrobiła się tak miękka, że Niemczury za surowce i utrzymania interesów chcieli Rosji oddać Ukrainę bez żadnej pomocy. Europa stała się już tylko pionkiem w grze większych i zależna we wszystkim od USA, które dla odmiany przy zagrożeniu prymatu zaczęła teraz się bawić w przyłączenie Kanady do USA, Grenlandii czy kanału panamskiego. 19 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Masz jakiś konkretny cytat, że tak rzeczywiście jest? Bo nietrudno znaleźć długie wywiady z Braunem u przykładowo Żurnalisty czy Otoki-Frąckiewicza, w sensie znam odpowiedź, ale wolę dopytać no, generalnie jak na dowód braku wolności słowa na YT mają być przykłady Jaszczura czy Pasuta, to można się chyba rozejść, zapomniałeś o NitroZyniaku, Rafonixie oraz Magicalu - sama wybitne jednostki, zbanowane pomimo tworzenia niezwykle wartościowych treści, doprawdy warto tu o nich wspominać w kontekście kogoś takiego jak Stanowski gdy startował KZ byłem w miarę optymistycznie do tego projektu nastawiony, finalnie okazało się, że nie jest to content dla mnie, bardzo rzadko go oglądam, ale ostatecznie znam ten świat internatu na tyle aby wiedzieć, że Stanowski nie jest wcale jego największą zakałą, do głowy by mi nie przyszło aby utyskiwać nad kanałami sztucznie wykreowanego, zawodowego aktora Olszańskiego czy patola Pasuta, bardzo dobrze, że zniknęli, tak samo pozytywną społecznie inicjatywą są dla mnie odkłamywanie postaci jak Janoszek, Derpiński, Szalony Reporter, Stonoga czy Michalik I napisałem właśnie od początku o alternatywie do YouTube'a, gdzie sobie mogą te wszystkie Pasuty, Walusie, Magicale, Jaszczury mówić i robić, co chcą. Edytowane Poniedziałek o 17:51 przez Wyparlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano Poniedziałek o 18:42 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 18:42 Podobno straty Polski to 5 a nie 6 mln. Gdzieś mi wpadł dokument to korygujący choć to dalej tragedia oczywiście. W tej dyskusji każdy ma trochę racji i tu nie odkrywam Ameryki. Tylko co jak uznamy że Słowianie też przybyli tu w czasie wędrówki ludów i jesteśmy też napływowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Poniedziałek o 18:57 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 18:57 Godzinę temu, Wyparlo napisał(a): Nie obchodzą mnie w ogóle losy takich postaci i dla mnie to jest Pudelek. Bez Stanowskiego nie wiedziałbym, kto to jest Janoszek i Derpienski. to nie oglądaj? przecież to jest proste Godzinę temu, Wyparlo napisał(a): Uważam też, że dla nas Polaków/Polski więcej szkody wyrządza Stanowski reklamujący zakłady bukmacherskie z Kajmanów i przez to kapitał odchodził z Polski bez odprowadzania podatków oraz wiele rodzin/osób miało/ma ludzkie dramaty, bo wrypało całą kasę w internetowe "kasynko", które były wtedy dodatkiem do zakładów (obecnie jest to zabronione). Dlatego wolę już taką Janoszek czy Derpienski ze zmyślonymi karierami, które szkody żadnym rodzinom nie robią. Dlaczego nie ścigasz Totalizatora Sportowego czy Kampanii Piwowarskiej, zobacz ile ludzkich dramatów spowodowali. To wyciąganie Stanowskiemu reklamowania bukmachera z czasów gdy nie były one prawnie u nas uregulowane jest absurdalne, wiesz ile było szemranych loterii w latach 90 na które nabrały się miliony? Wiesz od kiedy w Polsce działają kasyna? Ile hajsu przeszło przez nielegalne automaty, ale to Stanowski zły bo był jedynie przedstawicielem jednej czy drugiej firmy i to w czasach gdy hazard online totalnie raczkował, to jest niedorzeczne co Ty tu wypisujesz, na to nawet nie ma paragrafów. Godzinę temu, Wyparlo napisał(a): Jak tam chcesz. Ja chcę od dziennikarza sportowego informacji/analizy sportowych, co dawniej super robił, a nie analizy polityki czy firmy PKP Cargo, której zresztą nie robił sam, bo pojęcia ma zero i kwestia, co mu ktoś nawinie do opowiadania. Potem się kończy, że ludzie siedzący w temacie proszą, aby zajął się piłką nożną, a nie tematyką kolei. Filmik potwierdzający moje słowa, gdzie na koniec właśnie napisałem słowo w słowo, co powiedział prawdziwy ekspert od kolei do Stanowskiego: Stanowski od dawna nie jest dziennikarzem stricte sportowym, nie wiem dlaczego Ci się wydaje, że masz prawo mówić kim powinien być i co robić albo na czym zarabiać, ta obsesja jest niezdrowa. Co do Cargo - jak robisz materiały na dziesiątki tematów to zawsze jest ryzyko, że coś spierdolisz, takie ryzyko, oczywiście, że Stanowski nie zna się na wszystkim ale lepiej dla kanału by pojawiał się w nim jak najczęściej, tu zawiódł research jego ludzi, normalna sprawa, still - odsetek programów które zostały zrobione rzetelnie wciąż jest pewnie bardzo wysoki, ale szukaj dalej na pewno znowu się gdzieś tam potknie i znowu powiesz, że miałeś rację co do filmiku z Braunem - no chyba nawet już to wklejałeś kiedyś, nigdzie nie ma słowa o tym, że jest ryzyko zdjęcia filmu tylko, że nie widzi w takim wywiadzie sensu, wywiad z Walusiem czy Ambasadorem Izraela potwierdza, że wcale nie boi się utraty zarobków czy zasięgów, nie chce robić z Braunem czy Jaszczurem? no nie chce no i co? ludzie wyjebani z YT często przenoszą się na platformy typu Kick, więc mają swoje miejsce, wciąż nie rozumiem po co o tym mówić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyparlo Opublikowano Poniedziałek o 22:14 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 22:14 1 godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): A) to nie oglądaj? przecież to jest proste Dlaczego nie ścigasz Totalizatora Sportowego czy Kampanii Piwowarskiej, zobacz ile ludzkich dramatów spowodowali. To wyciąganie Stanowskiemu reklamowania bukmachera z czasów gdy nie były one prawnie u nas uregulowane jest absurdalne, wiesz ile było szemranych loterii w latach 90 na które nabrały się miliony? Wiesz od kiedy w Polsce działają kasyna? Ile hajsu przeszło przez nielegalne automaty, ale to Stanowski zły bo był jedynie przedstawicielem jednej czy drugiej firmy i to w czasach gdy hazard online totalnie raczkował, to jest niedorzeczne co Ty tu wypisujesz, na to nawet nie ma paragrafów. C) Stanowski od dawna nie jest dziennikarzem stricte sportowym, nie wiem dlaczego Ci się wydaje, że masz prawo mówić kim powinien być i co robić albo na czym zarabiać, ta obsesja jest niezdrowa. Co do Cargo - jak robisz materiały na dziesiątki tematów to zawsze jest ryzyko, że coś spierdolisz, takie ryzyko, oczywiście, że Stanowski nie zna się na wszystkim ale lepiej dla kanału by pojawiał się w nim jak najczęściej, tu zawiódł research jego ludzi, normalna sprawa, still - odsetek programów które zostały zrobione rzetelnie wciąż jest pewnie bardzo wysoki, ale szukaj dalej na pewno znowu się gdzieś tam potknie i znowu powiesz, że miałeś rację D) co do filmiku z Braunem - no chyba nawet już to wklejałeś kiedyś, nigdzie nie ma słowa o tym, że jest ryzyko zdjęcia filmu tylko, że nie widzi w takim wywiadzie sensu, wywiad z Walusiem czy Ambasadorem Izraela potwierdza, że wcale nie boi się utraty zarobków czy zasięgów, nie chce robić z Braunem czy Jaszczurem? no nie chce no i co? ludzie wyjebani z YT często przenoszą się na platformy typu Kick, więc mają swoje miejsce, wciąż nie rozumiem po co o tym mówić a) I nie oglądam już. Z ciekawości też zobaczyłem teraz w wyszukiwarce i formuła wyjaśniania tych typiar się chyba wyczerpała: Janoszek - 11 mln, Derpienski - 4 mln, Michalik 1,1 mln. b) A czy Totalizator Sportowy albo Kampanie Piwowarskie moralizują ludzi podobnie do Stanowskiego ze swoich profili na social media? Zmieniłeś w ogóle temat i wyskoczyłeś z korporacjami, a ja powtarzam po raz kolejny. Z trójki Janoszek, Derpiński, Stanowski - najwięcej złego dla Polski/Polaków wprowadził dla mnie ten ostatni, bo od siedemnastu lat reklamuje hazard (2008-2025), a tamte sobie zmyślały kariery, ale nie wprowadzały nikogo w żaden nałóg. Jako ciekawostkę podam, że 95-98% grających w zakładach bukmacherskich ma finalnie swoje konta na minusie, a to jest forum o NBA i praktycznie wszyscy użytkownicy tego forum próbujący swoich sił obstawiając NBA są na minusie i dawno dali sobie spokój, bo były prawie same przegrane kupony i wątki zakładów bukmacherskich/kuponów tutaj nie istnieją, bo zawsze na dziąsło (oprócz może Vice, który chyba sobie coś tam radzi w tym temacie). Stanowski nie był tylko przedstawicielem jednego czy drugiego bukmachera, a prowadził afiliację około 8-15 bukmacherów zagranicznych, gdzie naiwniacy rejestrowali się z Weszło, a ten miał 10-20% z jego przegrywanych kuponów. I 2016 rok, kiedy jeszcze reklamował zagraniczne buki już dawno nie raczkowały tylko cała maszyna szła pełną parą. Ale tak to jest niedorzeczne i pierdolę głupoty. Cóż, takich dożyliśmy czasów w Polsce, że cwaniak łowiący naiwniaków wiedzący doskonale o statystyce 95-98% przegrywających w zakładach jest wynoszony na piedestał i moralizuje jak mamy żyć. I właśnie o te moralizowanie najbardziej w tym wszystkim mi chodzi i najbardziej wkurza. c) To tylko jeden przykład bezsensu, gdzie koleś chce być Leonardo da Vincim i paplać o wszystkim. Ostatnio widziałem na Twitterze latało, że ktoś go wyjaśniał i Mazurka za film jeszcze na Kanale Sportowym o sytuacji na granicy, gdzie też nagadali jakichś głupot. Ja wolę posłuchać realnych ekspertów w danej dziedzinie. Stanowskiego chętnie posłucham, kiedy mówi o korupcji w polskiej piłce (bez ironii, tutaj doskonale się w tym zna) albo reprezentacji Polski, Ekstraklasie i tym podobnych tematach. d) Bo doskonale wie, że Ambasador Izraela albo Waluś prowadzeni w wywiadzie po sznurku nie powiedzą niczego, co wysadzi mu sponsorów. Waluś zjawił się u niego reklamować swoją książkę, bo nie ma kasy na życie i dlatego Stanowski miał atut nad nim wiedząc, że nic nie będzie skakał. Braun albo Jaszczur dla wielu są debilami, ale oni w rzeczywistości są bardzo sprytni i mogliby wysadzić kanał/sponsorów, gdyby im się chciało w trakcie wywiadu, bo nie mają żadnego interesu reklamowania czegokolwiek u Stanowskiego, a zarazem są na tyle popularni, że też nie potrzebne im jego zasięgi i nie szliby tam z pozycji klękających. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyparlo Opublikowano Poniedziałek o 23:09 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 23:09 Jest nowy wywiad z Walusiem. Co się działo w RPA w tamtych czasach z jego perspektywy. Jedynie można sobie przewinąć do 48-49 minuty, bo najpierw gada o życiu w Polsce/PRL. Później już RPA i jest ciekawiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano wczoraj o 05:51 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 05:51 6 godzin temu, Wyparlo napisał(a): Jest nowy wywiad z Walusiem. Co się działo w RPA w tamtych czasach z jego perspektywy. Jedynie można sobie przewinąć do 48-49 minuty, bo najpierw gada o życiu w Polsce/PRL. Później już RPA i jest ciekawiej. I mamy wierzyć mordercy na slowo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano wczoraj o 06:12 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 06:12 Trochę nie rozumiem fenomenu tego gościa. Dlaczego powstaje o nim teraz tyle materiałów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano wczoraj o 06:19 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 06:19 5 minut temu, matek napisał(a): Trochę nie rozumiem fenomenu tego gościa. Dlaczego powstaje o nim teraz tyle materiałów? Jest nas dwóch W pierwszym poście pisałem że tacy jak on nie powinni mieć możliwości wypowiadania się w mediach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szabla Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu 1 godzinę temu, matek napisał(a): Trochę nie rozumiem fenomenu tego gościa. Dlaczego powstaje o nim teraz tyle materiałów? Bo jest Polakiem, który spędził 30 lat w południowoafrykańskim więzieniu. I w końcu po wielu staraniach wyszedl na wolność. Wczesniej zwalniano innych morderców, jego mocodawców, a on siedział i siedział... Zabójstwo polityczne, a nie w afekcie, czy na tle rabunkowym, więc inne tło niż zazwyczaj, inne motywy. Pewnie dlatego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyparlo Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu 1 godzinę temu, matek napisał(a): Trochę nie rozumiem fenomenu tego gościa. Dlaczego powstaje o nim teraz tyle materiałów? Bo piniondz rządzi światem. Ludzie dostaną słowa "morderca", "rasista" i to jest pewniak do wyświetleń. Dostaliby słowa "legendarny koszykarz polskiej ligi koszykówki" i wywiad z Łukaszem Koszarkiem to byłby pewniak do żenujących wyświetleń. Wylazłby na wolność Trynkiewicz i byłby chętnych do udzielania wywiadów, to mielibyśmy wszędzie Trynkiewicza. Byłby chętny Rysiek Fryzjer od korupcji w polskiej piłce chętny do wywiadów, to byłby wszędzie Rysiek Fryzjer. 1 godzinę temu, josephnba napisał(a): I mamy wierzyć mordercy na slowo? Nie musisz. Możesz za to wierzyć na słowo politykom i wszystkim innym wokół. Oni nigdy nie kłamią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu 6 godzin temu, Wyparlo napisał(a): Bo piniondz rządzi światem. Ludzie dostaną słowa "morderca", "rasista" i to jest pewniak do wyświetleń. Dostaliby słowa "legendarny koszykarz polskiej ligi koszykówki" i wywiad z Łukaszem Koszarkiem to byłby pewniak do żenujących wyświetleń. Wylazłby na wolność Trynkiewicz i byłby chętnych do udzielania wywiadów, to mielibyśmy wszędzie Trynkiewicza. Byłby chętny Rysiek Fryzjer od korupcji w polskiej piłce chętny do wywiadów, to byłby wszędzie Rysiek Fryzjer. Nie musisz. Możesz za to wierzyć na słowo politykom i wszystkim innym wokół. Oni nigdy nie kłamią. Nie no spoko, zawierze jednemu mordercy, który się za mordercę nie uważa Dzięki za wyjaśnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi