memento1984 Opublikowano 15 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 4 godziny temu, fluber napisał(a): To formaty Kanału Sportowego. co to oznacza formaty? ze Stanowski wymyslil dla KS format telewizji sniadaniowej? : ) Hejt park? : )) absolutnie nie-do-skopiowania! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 28 minut temu, memento1984 napisał(a): co to oznacza formaty? ze Stanowski wymyslil dla KS format telewizji sniadaniowej? : ) Hejt park? : )) absolutnie nie-do-skopiowania! Nie o takie podobieństwa ludzie się sądzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyparlo Opublikowano 16 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 Stanowski dlatego ogra Kanał Sportowy, że on robi programy, aby widzowi oglądało się to dobrze i ryje rozmówce. Smokowski tutaj siedzi i robi program, żeby dobrze było Jakubikowi. Tutaj aż się prosi o kontrę, a Smokowski siedzi i przytakuje bogatemu kolesiowi, który jest załamany od 8 lat, któremu zabierana jest wolność i głupi biedni ludzie nie wychodzą na ulice, bo on chce. Patrząc na rosnący wpływ internetu i coraz mniej ludzi oglądających TV jestem ciekawy w jakim kierunku politycznym pójdzie kanał Stanowskiego, bo to na pewno będzie łakomy kąsek dla partii politycznych i może mieć wpływ na opinie publiczną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2023 Na początku lat 90 Japonia, Niemcy i Włochy były trzema największymi gospodarkami na swiecie oprócz USA Obecnie są to kraje o najwyższej na świecie medialnie wieku Ogólnie bawi mnie jak w jakichś statystyk wychodzi OŚ wiecznie żywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 22 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 Guess whos back Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 22 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 niezły blowout Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 22 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 57 minut temu, Me Myself and I napisał(a): niezły blowout Artur - Jordan Grzegorz - LBJ Adrian - KAJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 22 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 (edytowane) Godzinę temu, agresywnychomik napisał(a): Artur - Jordan Grzegorz - LBJ Adrian - KAJ to byl ten "wywiad" @fluber dla TVP - zartownis z niego, ankieta uliczna jego mac! @RappaR, @julekstep, @starYfaN, @Reikai, @josephnba, @DRK, @mayor, @Koelner i @jack Edytowane 22 Listopada 2023 przez memento1984 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 23 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 10 godzin temu, memento1984 napisał(a): to byl ten "wywiad" @fluber dla TVP - zartownis z niego, ankieta uliczna jego mac! @RappaR, @julekstep, @starYfaN, @Reikai, @josephnba, @DRK, @mayor, @Koelner i @jack Nawet ten stary dom co go wyremontował się zgadza https://www.galeriawielkopolska.info/sliwniki/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 Na siebie. By rozjebsl system jakby komuś wrzucił ostatnie pytanie i ktoś by poległ. A tak to trochę rozczarował a „na siebie”to tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 19 godzin temu, memento1984 napisał(a): to byl ten "wywiad" @fluber dla TVP - zartownis z niego, ankieta uliczna jego mac! @RappaR, @julekstep, @starYfaN, @Reikai, @josephnba, @DRK, @mayor, @Koelner i @jack Nope, nawet sobie dziś obejrzałem, gościu jest mega mózgiem, na 4 pytania nie znałem odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szabla Opublikowano 24 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 11 godzin temu, fluber napisał(a): Nope, nawet sobie dziś obejrzałem, gościu jest mega mózgiem, na 4 pytania nie znałem odpowiedzi Nie zabrzmiało to skromnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Koelner Opublikowano 24 Listopada 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 11 minut temu, Szabla napisał(a): Nie zabrzmiało to skromnie. zwykły żart przecież wiadomo że znał odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 15 minut temu, Szabla napisał(a): Nie zabrzmiało to skromnie. Ale co nie zabrzmiało skromnie? Gościu jako pierwszy w historii 30lat teleturnieju zrobił maxa - jak najbardziej jest mega mózgiem. A o sobie napisałem tylko na ile pytań odpowiedziałem, bez oceniania czy to dużo, mało, średnio i co to o mnie mówi ,bo tego nie wiem ( poza tym że nie dorównuje poziomem panu Arturowi). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 24 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 Klasyczny fluber i klasyczne łapanie się muszek w jego pajęczynę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 24 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 (edytowane) Przeżywacie, pomyślcie, że fluber mógł nie znać odpowiedzi z pierwszych czterech pytań i odpadłby po pierwszych trzech, nie docierając do czwartego i nabijalibyscie się że c***a wie;) Edytowane 24 Listopada 2023 przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 24 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 to juz dzis, 18.55 siadamy wygodnie w fotelach i ogladamy swoja droga ciekawe czy juz w drugim etapie gry zrobi to co jeden z uczestnikow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 24 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 6 minut temu, jordan20 napisał(a): to juz dzis, 18.55 siadamy wygodnie w fotelach i ogladamy Wg onetu zabraknie go w finale: https://www.onet.pl/informacje/onetlodz/nieoficjalnie-geniusz-z-jednego-z-dziesieciu-nie-pojawil-sie-w-finale-znamy-kulisy/k2m52hx,79cfc278 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 24 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 3 godziny temu, karl napisał(a): Wg onetu zabraknie go w finale Ogólnie kilka stron nakręca tę spiralę, może dla podbicia oglądalności. Na bank sporo osób usiądzie dziś przed tv z ciekawości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi