Skocz do zawartości

Random shit

RappaR

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 5.10.2023 o 09:12, BMF napisał(a):

Nie nasze pokolenie tak overall, tzn. ja np. wiem kim są ci ludzie, bo kiedyś tam miałem potrzebę zdobycia podstawowych informacji o dużej części życia publicznego (było nie było), ale nigdy w życiu nie oglądałem tych Stuu czy Boxdelów. No, Wardęga może ze swoimi prankami

no ja wiem kto jest kto i interesuje sie bo wg mnie trzeba miec jakiekolwiek pojecie o tym co sie dzieje, nawet zeby teraz miec jakies odniesienie jak sie cos takiego odjebalo, tez nigdy tych wymienionych nie ogladalem

cytujac

Ja słucham małolatów, żeby wiedzieć co się kroi
Słucham zgredów, żeby wiedzieć jak było

4 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

dlaczego inna? te 10 lat temu takie żarty nikogo nie obchodziły, co świadczy fakt, że YT ich nie blokował choć pewne były zgłaszane, ale jak już atencyjny Krzysiu zabłyśnie c***owym żartem do kolegi, którego teraz canceluje to jest już ok? 

stary kompletnie inna

zazartowac sobie z kolega z czegos

a napierdalac do typiary lat 12 czy lubi w odbyt jak sranie jej leci czy co tam

lol

7 minut temu, Kubbas napisał(a):

stary kompletnie inna

to jest ot samo, robienie contentu na tej samej płaszczyźnie, różnica jest tylko w ostrości przekazu, wielu z nas robiło sobie żarciki z księży czy Trynkiewcza, ale nie lecieliśmy z tym na YT do programu dostępnego dla wszystkich w każdym wieku

10 minut temu, Kubbas napisał(a):

no jak dla ciebie to jest to samo

to nie wiem co moge napisac w sumie xd

nic nie musisz pisać, nie tylko Cb to oburza

mnie tylko zastanawia dlaczego takie rzeczy wychodzą dopiero teraz i dlaczego potrzebowaliśmy takiej afery żeby sobie wszyscy nagle przypomnieli - a no tak, przecież ten i ten też coś takiego mówił, teraz pamiętam, trzeba mu dopi*****ić - a to przecież tylko 9 lat różnicy

50 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

to jest ot samo, robienie contentu na tej samej płaszczyźnie, różnica jest tylko w ostrości przekazu, wielu z nas robiło sobie żarciki z księży czy Trynkiewcza, ale nie lecieliśmy z tym na YT do programu dostępnego dla wszystkich w każdym wieku

To co zrobił stanowisko to przecież nieporownywalne z tym co zrobił warga.

Poza tym to było jeszcze przed filmem Wardęgi, kiedy tylko krążyły informacje wyłącznie po filmie watora, a nie było dowodów na poważniejsze rzeczy

8 minut temu, fluber napisał(a):

Poza tym to było jeszcze przed filmem Wardęgi, kiedy tylko krążyły informacje wyłącznie po filmie watora, a nie było dowodów na poważniejsze rzeczy

a nie no to luz, to mógł na luzie rzucać tekstem o wykorzystaniu jedenastki, skoro nawet dowodów nie było

Nie czaję do czego zmierzasz LBS.

Jak Twoją tezą jest ,,bezbek z internetu miał timingowego pecha, że rzucał wulgarne pedofilskie żarty do dzieci mniej więcej w czasie, w którym rozgrywała się potencjalnie największa celebrycka patologia w historii RP, i po latach ktoś mu to wyciągnął gdy na światło dzienne wychodzi właśnie ta gruba celebrycka afera pedofilska" to prawda. Nie znam typa - wydaje się dobrym odklejeńcem - ale może za bardzo mu się dostaje, idk. 

Jak Twoją tezą jest ,,żart z pedofila to to samo, co pytania o seks analny do 12-letnich dziewczynek" - to nie. Nie. 

7 minut temu, BMF napisał(a):

Jak Twoją tezą jest ,,żart z pedofila to to samo, co pytania o seks analny do 12-letnich dziewczynek" - to nie. Nie

nic takiego nie napisałem, pisałem o tworzeniu heheszkowego kontentu na bazie tej samej rzeczy

20 minut temu, fluber napisał(a):

Czy Ty widziałeś kiedyś stand up?

widziałem na pewno więcej od Ciebie  wiem, że tamten temat jest od dawna pomijany, także to nie jest żadne usprawiedliwienie, zwłaszcza, że na stand-up chodzą ludzie, którzy są pełnoletni i śwadomi tego, że mogą paść ostrzejsze żarty, poranny program w KS nie ma żadnej kategorii wiekowej i może obejrzeć go każdy

35 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

widziałem na pewno więcej od Ciebie 

Zajebisty argument 

35 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

wiem, że tamten temat jest od dawna pomijany,

No przecież, na stand upie nikt nigdy nie słyszał żartów o księżach i ministrantach, w ogóle.

13 minut temu, fluber napisał(a):

No przecież, na stand upie nikt nigdy nie słyszał żartów o księżach i ministrantach, w ogóle.

za żarty o pdfach YT obcina zarabianie, także musisz przestać udawać, że wiesz jak wyglądają teraz stand-upy

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

1 godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

poranny program w KS nie ma żadnej kategorii wiekowej i może obejrzeć go każdy

image.thumb.png.1d9918d8b0677f4ff9314c9d2d15b58b.png

Nie wiem czy to się liczy dla Ciebie.

10 minut temu, fluber napisał(a):

Błagam nie wrzucaj tej Pani, jest potwornie słaba :D

Godzinę temu, fluber napisał(a):

no i za to "ksiądz słabo..." dostała pewnie żółtego dolara, można też dostać za"walenie konia" czy inne określenia czynności, oglądam dużo materiałów o polskim stand-upie min. wywiady Syrka-Dąbrowskiego i to jest obecnie największy problem polskiego stand-upu, bo ile Szczęśniak poradzi sobie bez kasy z YT bo jest w czołówce popularności, to dla wielu innych to jest to bardzo uciążliwe gdzie hajs z YT to dla nich spory zastrzyk gotówki

ale ogólnie nie o to chodzi, niektóre typy żartów bardzo ludzi wycofują i dlatego się już ich raczej w specjalach nie umieszcza, akurat żarty o księdzach są tam jakoś "kulturowo" umiejscowione, to pewnie wchodzą jeszcze gdzie nie gdzie, ale bardziej zachód niż wschód i północ niż południe kraju

Godzinę temu, P_M napisał(a):

Nie wiem czy to się liczy dla Ciebie.

no ta średnio, ale dobrze, że dają chociaż adnotacje, niestety nic to w praktyce nie daje, bo nawet z niezalogowanego konta można sobie to spokojne oglądać, nie ma chyba nawet na YT możliwości zablokować coś od 16tu lat, ale mogę się mylić