Reikai Opublikowano 1 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 Ja pierdola, ale mnie porylo Kumpel 29 lat cukrzyk, dzis w nocy dostal jakiegos napadu padaczkowego(diabetic seizure). 30 minut oczy otwarte, cialo wygiete i pusta skorupa. Nie pamieta niczego oprocz tego, ze ktos go pytal czy uznaje siebie za stworzenie zbudowane z atomow i przez nastepne 10 min widzial wlasnymi oczyma, jak z tego atomu sie formuje na nowo jego cialo. Nastepnie zobaczyl lekarzy i kroplowke Albo glukoza ktora mu podano byla z jakims kwasem, albo dajcie fora dla jakis nastolatek od tarota i astralnych rzeczy, bo chore gowno strasznie to bylo jak mi przed chwila opowiedzial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 1 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 8 minut temu, Reikai napisał(a): Kumpel 29 lat cukrzyk, dzis w nocy dostal jakiegos napadu padaczkowego(diabetic seizure). 30 minut oczy otwarte, cialo wygiete i pusta skorupa. Nie pamieta niczego oprocz tego, ze ktos go pytal czy uznaje siebie za stworzenie zbudowane z atomow i przez nastepne 10 min widzial wlasnymi oczyma, jak z tego atomu sie formuje na nowo jego cialo. Nastepnie zobaczyl lekarzy i kroplowke Albo glukoza ktora mu podano byla z jakims kwasem, albo dajcie fora dla jakis nastolatek od tarota i astralnych rzeczy, bo chore gowno strasznie to bylo jak mi przed chwila opowiedzial. kumpel odpowiedział, że uznaje czy, że nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 1 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 5 minut temu, P_M napisał(a): kumpel odpowiedział, że uznaje czy, że nie? Odpowiedzial, ze uznaje. Nastepne co pamieta to lekarze i kroplowa z glukoza, czy czyms. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 1 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 56 minut temu, Reikai napisał(a): Nie pamieta niczego oprocz tego, ze ktos go pytal czy uznaje siebie za stworzenie zbudowane z atomow i przez nastepne 10 min widzial wlasnymi oczyma, jak z tego atomu sie formuje na nowo jego cialo. brzmi jak opis dobrego tripa ; ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 4 minuty temu, lorak napisał(a): brzmi jak opis dobrego tripa ; ] złamał ten kod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 1 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 Szaleństwo ATFów mnie zaskakuje (chociaż mamy w końcu sezon ogórkowy w NBA) i z ciekawości chciałem sprawdzić, czy ...ChatGPT mógłby wymyśleć kolejnego. Wśród kilku tematów przewodnich (Best Fictional Character Ever czy Iconic Sports Moments), ten wydaje mi się być najprzyjemniejszy i najszybszy (?). I chyba też pozwala znaleźć dosyć szybko dużą liczbę chętnych do zabawy. Oto on: Title: Musical Legends - Best Songs by Genre and Decade Game Format: Genre Selection: Choose a variety of music genres that have had a significant impact on the music industry. You can consider genres like Rock, Pop, Hip-Hop, Jazz, R&B, Electronic, Alternative, and Classical. Decade Selection: Divide the game into different decades (e.g., 1960s, 1970s, 1980s, 1990s, 2000s, 2010s, 2020s). Participants will be responsible for selecting the best song from each genre within each assigned decade. Song Draft: Participants take turns selecting one song from each genre for their assigned decade. Each participant will have the opportunity to select one song per genre per decade. Song Criteria: Participants should consider factors like cultural impact, chart performance, critical acclaim, and the enduring popularity of the songs when making their selections. Discussion and Defense: After each round of selections, participants can discuss and defend their choices, explaining why they believe their chosen songs are the best representation of their genre and decade. Voting: At the end of the game, forum members can vote on which participant has created the best collection of songs by genre and decade. Example Genres: Rock Pop Hip-Hop Jazz R&B Electronic Alternative Classical Variations and Extensions: To make the game more challenging, you can limit participants to selecting songs from a specific year within their assigned decade. Consider having a "Wildcard" round where participants can select one song from any genre and decade. You can introduce a "Best Overall Song" category where participants choose one song from any genre and decade that they believe is the ultimate musical masterpiece. This format allows for a more flexible approach, where participants can choose their favorite songs from each decade for multiple genres, leading to a diverse and exciting discussion about the evolution of music over time. This detailed edition of Musical Legends will not only showcase the diversity of musical genres but also provide an opportunity for forum members to explore the rich history of music and engage in passionate discussions about their favorite songs and artists. ---------- Ciekawe te Variations and Extensions. Wildcard? Brzmi świetnie dla ATF z kinematografii. Co więcej ten format, który wymyślił spokojnie można byłoby wykorzystać do filmów czy książek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 1 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 Popsules, miałem w głowie muzycznego atfa xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 1 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 1 minutę temu, P_M napisał(a): Popsules, miałem w głowie muzycznego atfa xD Nie ty jeden ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 1 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 Mi pachnie ostatnio ATF kulinarnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 2 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 10 godzin temu, Reikai napisał(a): Mi pachnie ostatnio ATF kulinarnym Każdy bedzie musiał ugotować dana potrawę ? I wrzucic foto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 2 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 3 godziny temu, RonnieArtestics napisał(a): Każdy bedzie musiał ugotować dana potrawę ? I wrzucic foto? Nie wiem, czy mam tyle wiary w umiejetnosci kulinarne forumowiczow. Ale juz jakas best zupa all time ma potencjal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 co za pedalstwo. ja proponuje atf na alkohole czyli podział na wóde piwa whisky i co tam chcecie plus mogą być podział na dupy czyli na najlepsze cycki dupe nogi i dla romantyków papa czy tam oczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 2 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 4 godziny temu, Reikai napisał(a): Ale juz jakas best zupa all time ma potencjal. Żur GOAT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 8 minut temu, rw30 napisał(a): Żur GOAT safe 1st pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 4 minuty temu, julekstep napisał(a): safe 1st pick Czyli BMF bierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MA23 Opublikowano 2 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 2 godziny temu, rw30 napisał(a): Żur GOAT Rosół albo flaczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 czarnina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 2 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 5 minut temu, Koelner napisał(a): czarnina 12 minut temu, MA23 napisał(a): Rosół I juz mamy dwa busty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 Pomidorowa z ryżem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 2 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 Tylko barszcz z uszkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi