Cardi Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 W dniu 13.11.2022 o 17:55, jack napisał(a): Wypędzony przez złodziejskie rządy PIS w bezdomność Polak, śpi na ławce, która symbolizuje marnotrawstwo i źle rozumiany patriotyzm a w tle piękny, odnowiony za czasów Platformy, z wykorzystaniem funduszy unijnych wrocławski dworzec główny Rozwiń Dzięki projektowi rządu PiS i Jarosławowi Kaczyńskiemu ten bezdomny człowiek nie tylko dostaje zasiłek dla potrzebujących, ale też znalazł na ufundowanej przez rząd PiS i Jarosława Kaczyńskiego patriotycznej, biało-czerwonej ławce schronienie przed deszczem. Jak wiele dobroci płynie od rządu PiS i Jarosława Kaczyńskiego widzimy na obrazku, w tle widać piękny, odnowiony za czasów Platformy Obywatelskiej dworzec, jednak prezydent miasta Jacek Sutryk (PO) a także jego szef Donald Tusk pozostawili potrzebującego bez pomocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 W dniu 13.11.2022 o 18:37, Cardi napisał(a): Dzięki projektowi rządu PiS i Jarosławowi Kaczyńskiemu ten bezdomny człowiek nie tylko dostaje zasiłek dla potrzebujących, ale też znalazł na ufundowanej przez rząd PiS i Jarosława Kaczyńskiego patriotycznej, biało-czerwonej ławce schronienie przed deszczem. Jak wiele dobroci płynie od rządu PiS i Jarosława Kaczyńskiego widzimy na obrazku, w tle widać piękny, odnowiony za czasów Platformy Obywatelskiej dworzec, jednak prezydent miasta Jacek Sutryk (PO) a także jego szef Donald Tusk pozostawili potrzebującego bez pomocy. Rozwiń Bezdomny heteroseksualny mężczyzna wypędzony z dworca zamienionego za rządów PO w marmurowy pałac zachodniej pogardy znalazł schronienie pod polskim dachem. Jarosław Kaczyński jak latarnia na wzburzonym oceanie zepsucia trwa by wyznaczać drogę ku normalności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 W dniu 13.11.2022 o 19:12, jack napisał(a): Bezdomny heteroseksualny mężczyzna wypędzony z dworca zamienionego za rządów PO w marmurowy pałac zachodniej pogardy znalazł schronienie pod polskim dachem. Jarosław Kaczyński jak latarnia na wzburzonym oceanie zepsucia trwa by wyznaczać drogę ku normalności. Rozwiń Wygrałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 (edytowane) W dniu 12.11.2022 o 17:11, Pablo81 napisał(a): No moja rozmawia plynnie w dwóch językach. Chyba umiem ja zmotywować. Ale gdyby ktoś jednak grał to miałby większą wiedzę, prawda? Rozwiń Tak, a w wolnych chwilach gra Mazurki Chopina, handluje crypto, liczy Hamiltoniana i doradza na Skypie Bezosowi i Muskowi. Chciałbym zobaczyć to "plynnie'. No geniusz. Chyba że w dwóch zaliczasz też polski. Szkoda tylko, że fizycznie nie idzie to w parze skoro nie da rady przejść kilka km w górach. (Nie chcę tu wyjść na kogoś "kiedyś to było", ale w tym wieku ja i rowniesnicy popierdalalismy cały dzień na rowerach i haratajac w galę, więc imo dla 5 letniego dziecka taki wysiłek to jest nic). Nie wyobrażam sobie zebym w takim wieku ktoś mnie lub ja swoje dziecko woził w wózku. . Edytowane 15 Listopada 2022 przez steve Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 (edytowane) W dniu 15.11.2022 o 12:15, steve napisał(a): Tak, a w wolnych chwilach gra Mazurki Chopina, handluje crypto, liczy Hamiltoniana i doradza na Skypie Bezosowi i Muskowi. Chciałbym zobaczyć to "plynnie'. No geniusz. Chyba że w dwóch zaliczasz też polski. Szkoda tylko, że fizycznie nie idzie to w parze skoro nie da rady przejść kilka km w górach. (Nie chcę tu wyjść na kogoś "kiedyś to było", ale w tym wieku ja i rowniesnicy popierdalalismy cały dzień na rowerach i haratajac w galę, więc imo dla 5 letniego dziecka taki wysiłek to jest nic). Nie wyobrażam sobie zebym w takim wieku ktoś mnie lub ja swoje dziecko woził w wózku. Rozwiń Niewiele mnie to obchodzi, czy sobie wyobrażasz. Jakbyś, geniuszu, doczytał, to mam też drugie dziecko i występuje efekt zazdrosci i czasami, b. rzadko, ulegam. I patrząc po twoim poziomie intelektualnym nie dziwię się, że twoje dziecko nie mówi w dwóch językach. Przecieżn, geniuszu, nie napisałem w "dwóch językach obcych". I daruj sobie wstawki z forum internetowego dla matek, co dziecko powinno, co nie. Edytowane 15 Listopada 2022 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 W dniu 15.11.2022 o 13:58, Pablo81 napisał(a): Niewiele mnie to obchodzi, czy sobie wyobrażasz. Jakbyś, geniuszu, doczytał, to mam też drugie dziecko i występuje efekt zazdrosci i czasami, b. rzadko, ulegam. I patrząc po twoim poziomie intelektualnym nie dziwię się, że twoje dziecko nie mówi w dwóch językach. Przecieżn, geniuszu, nie napisałem w "dwóch językach obcych". I daruj sobie wstawki z forum internetowego dla matek, co dziecko powinno, co nie. Rozwiń No to wielkie wow, że umie mówić płynnie po polsku xD po co nam taka informacja w takim razie? tak to przedstawiłes, że chyba chodziło Ci o języki obce. A co ma mój poziom intelektualny do mojego dziecka? Przecież może być geniuszem jak Twoje kto powiedział że mam dzieci? Niech zgadnę mieszkasz w Wwa, jesteś słoikiem i trzymasz dzieciaki pod kloszem jako nadopiekuńczy ojciec? Z reguły to tam takie odklejenia rodzicielskie występują. Jak oceniasz mój poziom intelektualny? Po czym? Po tym że forumowy narcyz/przygłup (wg którego inflacja nie wpływa na życie ludzi xD) polubil twój post. Typowe dla nadopiekunczego rodzica, że ktokolwiek powie coś nie tak wobec Twojego dziecka to atakujesz go od debili i polglowkoch. Ahhh skąd ja to znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 15 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 W dniu 15.11.2022 o 14:27, steve napisał(a): No to wielkie wow, że umie mówić płynnie po polsku xD po co nam taka informacja w takim razie? tak to przedstawiłes, że chyba chodziło Ci o języki obce. A co ma mój poziom intelektualny do mojego dziecka? Przecież może być geniuszem jak Twoje kto powiedział że mam dzieci? Niech zgadnę mieszkasz w Wwa, jesteś słoikiem i trzymasz dzieciaki pod kloszem jako nadopiekuńczy ojciec? Z reguły to tam takie odklejenia rodzicielskie występują. Jak oceniasz mój poziom intelektualny? Po czym? Po tym że forumowy narcyz/przygłup (wg którego inflacja nie wpływa na życie ludzi xD) polubil twój post. Typowe dla nadopiekunczego rodzica, że ktokolwiek powie coś nie tak wobec Twojego dziecka to atakujesz go od debili i polglowkoch. Ahhh skąd ja to znam. Rozwiń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 W dniu 15.11.2022 o 14:27, steve napisał(a): No to wielkie wow, że umie mówić płynnie po polsku xD po co nam taka informacja w takim razie? tak to przedstawiłes, że chyba chodziło Ci o języki obce. A co ma mój poziom intelektualny do mojego dziecka? Przecież może być geniuszem jak Twoje kto powiedział że mam dzieci? Niech zgadnę mieszkasz w Wwa, jesteś słoikiem i trzymasz dzieciaki pod kloszem jako nadopiekuńczy ojciec? Z reguły to tam takie odklejenia rodzicielskie występują. Jak oceniasz mój poziom intelektualny? Po czym? Po tym że forumowy narcyz/przygłup (wg którego inflacja nie wpływa na życie ludzi xD) polubil twój post. Typowe dla nadopiekunczego rodzica, że ktokolwiek powie coś nie tak wobec Twojego dziecka to atakujesz go od debili i polglowkoch. Ahhh skąd ja to znam. Rozwiń Twój post w pierwszej części był w drwiącym tonie, następnie w oceniającym. Mam alergię na takie coś + na internetowe "madki" i co sobie wyobrazaja, a co nie. Zależności są niekiedy bardziej skomplikowane. I zdania zaczynające się od "Nie wyobrażam sobie..." zwyczajnie mnie wkurwiają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Dziwne wpisy. Nie można już swojego dziecka ani pochwalić jako zadowolony rodzic ani opisać jakiegoś elementu z życia bo idą komentarze w tonie pouczającym kto co powinien. Weźcie się wyluzujcie bo to forum koszykarskie i więcej tu fanów gumowej niż idealnych ojców. Każdy się stara ile może i krytyka mnie dziwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 W dniu 15.11.2022 o 14:27, steve napisał(a): No to wielkie wow, że umie mówić płynnie po polsku xD po co nam taka informacja w takim razie? tak to przedstawiłes, że chyba chodziło Ci o języki obce. A co ma mój poziom intelektualny do mojego dziecka? Przecież może być geniuszem jak Twoje kto powiedział że mam dzieci? Niech zgadnę mieszkasz w Wwa, jesteś słoikiem i trzymasz dzieciaki pod kloszem jako nadopiekuńczy ojciec? Z reguły to tam takie odklejenia rodzicielskie występują. Jak oceniasz mój poziom intelektualny? Po czym? Po tym że forumowy narcyz/przygłup (wg którego inflacja nie wpływa na życie ludzi xD) polubil twój post. Typowe dla nadopiekunczego rodzica, że ktokolwiek powie coś nie tak wobec Twojego dziecka to atakujesz go od debili i polglowkoch. Ahhh skąd ja to znam. Rozwiń Wow rodowity Pan Warszawiak.Prawdziwa elita, lepszy sort crème de la crème polskiego społeczeństwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 (edytowane) W dniu 15.11.2022 o 14:40, mayor napisał(a): Wow rodowity Pan Warszawiak.Prawdziwa elita, lepszy sort crème de la crème polskiego społeczeństwa Rozwiń Wow ale jesteś debilem... Prawdziwe Warszawiaki to często patola btw. Edytowane 15 Listopada 2022 przez steve Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 W dniu 15.11.2022 o 14:46, steve napisał(a): Wow ale jesteś debilem... Rozwiń Jeszcze zawyżona samoocena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 W dniu 15.11.2022 o 14:40, mayor napisał(a): Wow rodowity Pan Warszawiak.Prawdziwa elita, lepszy sort crème de la crème polskiego społeczeństwa Rozwiń W dniu 15.11.2022 o 14:46, steve napisał(a): Wow ale jesteś debilem... Prawdziwe Warszawiaki to często patola btw. Rozwiń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 W dniu 15.11.2022 o 14:50, julekstep napisał(a): Rozwiń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 (edytowane) Oo prawdziwe Warszawiaki się odezwały widze obrażone xD Możecie się obrażać na prawdę, ale niestety tak to często wygląda jak ktoś pomieszkal tam (nad czym ubolewam). Edytowane 15 Listopada 2022 przez steve Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 W dniu 15.11.2022 o 14:58, steve napisał(a): Oo prawdziwe Warszawiaki się odezwały widze obrażone xD Rozwiń myślisz że posty typa, które lajkuje forumowy narcyz/przygłup (!), mnie obrażają? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 (edytowane) W dniu 15.11.2022 o 15:03, julekstep napisał(a): myślisz że posty typa, które lajkuje forumowy narcyz/przygłup (!), mnie obrażają? xD Rozwiń A co ja niby polajkowalem xD? Chyba że to nie o mnie. Skąd wiesz o kogo mi chodzi? Edytowane 15 Listopada 2022 przez steve Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 W dniu 15.11.2022 o 15:03, steve napisał(a): A co ja niby polajkowalem xD? Chyba że to nie o mnie. Skąd wiesz o kogo mi chodzi? Rozwiń o Twoich postach.... ale true @Koelner to typowa patola z Wawy! wstyd mi za niego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 W dniu 15.11.2022 o 15:07, julekstep napisał(a): o Twoich postach.... ale true @Koelner to typowa patola z Wawy! wstyd mi za niego! Rozwiń Ale ja powiedziałem, za każdy? Dopowiadasz sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 W dniu 15.11.2022 o 15:07, julekstep napisał(a): o Twoich postach.... ale true @Koelner to typowa patola z Wawy! wstyd mi za niego! Rozwiń mam we krwi przedwojennego warszawiaka i rodzinę na szmulka, Ursynowie i Targówku więc trzymam szluga w miejscu po zębie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi