LAF Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu 13 minut temu, memento1984 napisał(a): Przynajmnjej teraz rozumiem ten skok cywilizacyjny w Polsce: 6tys netto to dobre zarobki, brak zony/zona na OF/PH, 0-1 dziecko, alimenty na 4tys netto, samotnie 5 razy w roku na 3dniowe wakacje po 400zl, kebab za 50zl i cappucino 19zl, mieszkanie od dziadkow, szofer oleh w uberze zamiast samochodu. I IPhone w kieszeni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu jak to mówi klasyk: kiedyś były dziwki nie było hajsu, teraz jest hajs a nie ma dziwek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu 50 minut temu, LAF napisał(a): I IPhone w kieszeni Jak tak bedziem liczyc to wyjdzie malo lirycznie i trzeba bedzie jeszcze wrzucic Lexusa (Toyote) w leasingu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu 15 minut temu, memento1984 napisał(a): Jak tak bedziem liczyc to wyjdzie malo lirycznie i trzeba bedzie jeszcze wrzucic Lexusa (Toyote) w leasingu! Akurat te nowe Lexusy teraz to ładne są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu https://www.facebook.com/share/p/19W8mJD7ks/?mibextid=wwXIfr w sumie nie wiem czy to bardziej zaboli @Koelner czy @memento1984 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu 19 minut temu, RappaR napisał(a): https://www.facebook.com/share/p/19W8mJD7ks/?mibextid=wwXIfr w sumie nie wiem czy to bardziej zaboli @Koelner czy @memento1984 wklej bo nie mam tego żydowskiego portalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu 6 minut temu, Koelner napisał(a): wklej bo nie mam tego żydowskiego portalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu Godzinę temu, RappaR napisał(a): https://www.facebook.com/share/p/19W8mJD7ks/?mibextid=wwXIfr w sumie nie wiem czy to bardziej zaboli @Koelner czy @memento1984 Brawo, zabolalo jak zawsze! To sa moje ulubione graphy z randomowego zrodla, bez podania zrodla danych i metodologii! poniewaz jestes (podobno) wielbicielem kotow to -> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu 31 minut temu, memento1984 napisał(a): Brawo, zabolalo jak zawsze! To sa moje ulubione graphy z randomowego zrodla, bez podania zrodla danych i metodologii! poniewaz jestes (podobno) wielbicielem kotow to -> Masz źródło w dole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) 3 godziny temu, RappaR napisał(a): Masz źródło w dole. Randomowe zrodlo (szerzej nie rozpoznawalny thinktank), brak pochodzenia materialow zrodlowych i metodologi opracowujacej dane. przedstawili poprostu swoje opracowanie W dniu 25.07.2025 o 19:43, julekstep napisał(a): Efes sie je po prawej stronie Wisly generalnie Idz na Jana Pawla - tam masz z 4-5 b.dobre kebsy (imho Sapko najwiekszy pewniak) Dawno sie tak nie zawiodlem! “c*** ci na imie, hej julekstep(!) c*** ci na imie xD!” 29minut (!!!!!) wait time (19:00 sobota) na XXL za 41pln w lawaszu. Syn stwierdzil ze dobra opcja wege jak lubisz coleslaw hehe. dla mnie lawasz material ok (ogolnie lol jak zachwyty nad spodnia bulka w burgerze) srodek turbo-oszustwo. Obok byl kebab gdzie za lada rodowici turecko wygladajacy gentelmeni i tylko 3 klientow wygladajacych jak obsluga - bylo zasmiane na poczatku a to mogl byc ukryty “gem” obok tego baru salatkosapkowego o przepustowosci warszawskiej telekomunikacji w godzinach szczytu!!!! cale szczescie ze dzisiaj zaczelismy od powtorki u alibaby nasz kebhopping (mimo ze sie pierdyknalem zamawiajac podwojny zamiast potrojnego na cienkim!!!) 32zlote!). Wtf?!? Edytowane 10 godzin temu przez memento1984 Oskarzylem rappara myslac o juliuszu kroku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) 37 minut temu, memento1984 napisał(a): Randomowe zrodlo (szerzej nie rozpoznawalny thinktank), brak pochodzenia materialow zrodlowych i metodologi opracowujacej dane. przedstawili poprostu swoje opracowanie Dawno sie tak nie zawiodlem! “c*** ci na imie, hej Rappar c*** ci na imie xD!” 29minut (!!!!!) wait time (19:00 sobota) na XXL za 41pln w lawaszu. Syn stwierdzil ze dobra opcja wege jak lubisz coleslaw hehe. dla mnie lawasz material ok (ogolnie lol jak zachwyty nad spodnia bulka w burgerze) srodek turbo-oszustwo. Obok byl kebab gdzie za lada rodowici turecko wygladajacy gentelmeni i tylko 3 klientow wygladajacych jak obsluga - bylo zasmiane na poczatku a to mogl byc ukryty “gem” obok tego baru salatkosapkowego o przepustowosci warszawskiej telekomunikacji w godzinach szczytu!!!! cale szczescie ze dzisiaj zaczelismy od powtorki u alibaby nasz kebhopping (mimo ze sie pierdyknalem zamawiajac podwojny zamiast potrojnego na cienkim!!!) 32zlote!). Wtf?!? Albo masz typowy vibe turysty do oszukania (cos kiedys pisales ze ci w jakims sklepie cole za dyche wcisneli ) albo gust jak @LAF Jesli drugie to zapraszam na tour po Zahirach i innych Kebab Kingach z kolega! ew. mogl byc 'c***owy dzien'- chociaz ja na taki w Sapko nigdy nie trafilem (a w takim Efesie np tak) - inna sprawa ze w weekendowy wieczor daaaawno tam nie bylem. Edytowane 10 godzin temu przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) 10 minut temu, julekstep napisał(a): Albo masz typowy vibe turysty do oszukania (cos kiedys pisales ze ci w jakims sklepie cole za dyche wcisneli ) albo gust jak @LAF Jesli drugie to zapraszam na tour po Zahirach i innych Kebab Kingach z kolega! Jakbym tego suchego efesa zmiksowal z sapko to by wyszedl srednio dodatni kebab, a tak 2* dla kazdego ze wskazaniem na efes bo dostarczyli <2min (!) alibaba potrojny na cienkim to jest mistrz na dzisiaj - 34pln i dostarczony w jakies 7minut. 50m od metra swietokrzyska z kazdego konca warszawy dojedziesz! *12.99 1L cola 2 lata temu **sapko ma taka 3D kapsule na google przez kogos zrobiona w 2017 (obczajcie), lawasz za 12.00pln Edytowane 10 godzin temu przez memento1984 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 4 minuty temu, memento1984 napisał(a): Jakbym tego suchego efesa zmiksowal z sapko to by wyszedl srednio dodatni kebab, a tak 2* dla kazdego ze wskazaniem na efes bo dostarczyli <2min (!) alibaba potrojny na cienkim to jest mistrz na dzisiaj - 34pln i dostarczony w jakies 7minut. 50m od metra swietokrzyska z kazdego konca warszawy dojedziesz! *12.99 1L cola 2 lata temu **sapko ma taka 3D kapsule na google przez kogos zrobiona w 2017 (obczajcie), lawasz za 12.00pln Geez to ten z okienka gdzie sa dwa obok siebie? Ten kebab byl spoko....20 lat temu? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 12 minut temu, julekstep napisał(a): Geez to ten z okienka gdzie sa dwa obok siebie? Ten kebab byl spoko....20 lat temu? xD Ten sam, moze to renaissance, kto wie? powtorzylem 2 razy w roznych stanach uniesienia na przestrzeni kilku dni, zaintrygowal mnie. Zabral tam znany mi z bloku obok, z dziecinstwa ziomeczek reklamujac wlasnie 20+ letnia prowieniencje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu No, ale o co chodzi z tym postem? Co to za bezsens skoro pisałem tutaj, że przy Teatrze Kwadrat jest spoko. Tak wiem, że miejscówka znana pewnie z powodu piosenki , ale jednak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi