Koelner Opublikowano 12 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2024 lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2024 22 minuty temu, jack napisał(a): Stanowczo za daleko. Tu nawet pociąg nie uratowałby sytuacji za bardzo. Sprawny, ekonomicznie uzasadniony dojazd do największych metropolii to największe zaniedbanie infrastrukturalne w Polsce. Ale 1:45 to chyba nie do przeskoczenia. Będzie 1:15 jak zrobią s8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2024 1 minutę temu, fluber napisał(a): Będzie 1:15 jak zrobią s8 Tyle ja mam mam do roboty, ale no - jak jedziesz na 24/48 to nie boli tak bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 13 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 W dniu 6.01.2024 o 17:05, agresywnychomik napisał(a): ten filmik jest ciekawy i jednocześnie bardzo choojowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 17 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2024 W dniu 12.01.2024 o 17:45, fluber napisał(a): Niektórzy dojeżdżają, ale moim zdaniem się nie da. 1:45 w jedną stronę autem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2024 Ja się pytam gdzie jest trasa Toruń Warszawa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 17 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2024 2 minuty temu, ignazz napisał(a): Ja się pytam gdzie jest trasa Toruń Warszawa? To mapa dojazdów do pracy. Najwyraźniej mało kto nie jeździ regularnie do pracy z Torunia do Wawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 17 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2024 zobaczcie, co Platon napisał o człowieku w demokracji. ponad 2k lat minęło, a ludzie jednak tacy sami ; ] Cytat Tak sobie żyje z dnia na dzień, folgując w ten sposób każdemu pożądaniu jakie się nadarzy. Raz się upija i upaja się muzyką fletów, to znowu pije tylko wodę i odchudza się, to znów zapala się do gimnastyki, a bywa, że w ogóle nic nie robi i o nic nie dba, a potem niby to zajmuje się filozofią. Często bierze się do polityki, porywa się z miejsca i mówi byle co i to samo robi. Jak czasem zacznie zazdrościć jakimś wojskowym, to rzuca się w tę stronę, a jak tym, co robią pieniądze, to znowu w tamtą. Ani jakiegoś porządku, ani konieczności nie ma w jego życiu, ani nad nim. On to życie nazywa przyjemnym i wolnym i używa go do końca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 17 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2024 I jeszcze po polsku ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2024 Dzisiaj dzień zdrowej wagi Polek. Polecam wszystkim swoim znajomym kobietom o nim przypomnieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2024 (edytowane) Uważajcie na siebie koledzy! Edytowane 30 Lipca 2024 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2024 Widać inwazję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 18 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2024 Godzinę temu, fluber napisał(a): Uważajcie na siebie koledzy! Może przy okazji wzrosła dzietność! - Always Look on The Bright Side of Life! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2024 https://zwierciadlo.pl/psychologia/9838,1,dlaczego-wspolczesne-zwiazki-sa-nietrwale-pytamy-psychoterapeutow.read?fbclid=IwAR0apJWczllwsZbgN4Ku1BL2OUs6RwgXdkmFZ3hb5WwLO1plHE8l-O2zikA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2024 5 minut temu, RappaR napisał(a): https://zwierciadlo.pl/psychologia/9838,1,dlaczego-wspolczesne-zwiazki-sa-nietrwale-pytamy-psychoterapeutow.read?fbclid=IwAR0apJWczllwsZbgN4Ku1BL2OUs6RwgXdkmFZ3hb5WwLO1plHE8l-O2zikA Według Katarzyny Popiołek stabilność związku zależy od czterech czynników. Pierwszy to troszczenie się o kogoś, pragnienie niesienia pomocy. Drugi to współzależność. Czyli wzajemne poleganie na sobie, które przejawia się tym, że obchodzi nas to, co dzieje się z partnerem, że jego działanie ma wpływ na nasze, że wzajemnie na siebie oddziałujemy. Trzeci to zaufanie – czyli rodzaj pewności, że partner będzie wrażliwy na nasze potrzeby. Im dłuższy związek, tym większe zaufanie. A im większe zaufanie, tym mniejsza niepewność. I czwarty czynnik – zaangażowanie, czyli gotowość pozostania w relacji bez względu na okoliczności. Gotowość ta wywodzi się z traktowania związku jako wartości. SZOK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2024 @ignazz Której z tych piosenek najczęściej słuchasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2024 Czemu pytasz? To nie jest moja nuta choć zmieniam zdanie o artystach młodego pokolenia bo do niedawna myślałem ze to beztalencia z planem na karierę szokować a taki Sobel potrafi świetnie śpiewać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2024 (edytowane) 4 minuty temu, ignazz napisał(a): Czemu pytasz? To nie jest moja nuta choć zmieniam zdanie o artystach młodego pokolenia bo do niedawna myślałem ze to beztalencia z planem na karierę szokować a taki Sobel potrafi świetnie śpiewać. Bo masz młodsza żonę więc jesteś na bieżąco z nowinkami i trendami a nie mam z kim pogadać na forum o takich rzeczach. Jak Ci się podobał wczoraj Natan marcoń? No i lepsza Leosia czy Bambi? A może jesteś team Olivka Brazil? Sobel od 2022 wypuścił jedną piosenkę. Edytowane 19 Stycznia 2024 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2024 Oliwka to fenomen. Ale to już stare rzeczy. Trzeba było 5 lat temu pytać. Z tych „artystów” najbardziej mnie zastanawia Leosia bo niektóre rzeczy ma zaskakująco ciekawe artystycznie. Czasy się zmieniają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2024 1 minutę temu, ignazz napisał(a): Oliwka to fenomen. Ale to już stare rzeczy. Trzeba było 5 lat temu pytać. Z tych „artystów” najbardziej mnie zastanawia Leosia bo niektóre rzeczy ma zaskakująco ciekawe artystycznie. Czasy się zmieniają Oliwka 5 lat temu była niepełnoletnia. O kogo powinienem zatem pytać dziś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi