ai3 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 aha jeszcze jedno dobry sezon Geddo swietny rebuilding , swietny ten trejd w srodku sezonu ,gratki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 aha jeszcze jedno dobry sezon Geddo swietny rebuilding , swietny ten trejd w srodku sezonu ,gratki o tym, ze byl to swietny trejd to akurat wiem. jakbys nie zauwazyl cel zostal osiagniety, czyli Lu wygral lige a Ty ja przegrales. wiec tak naprawde i ja - podobnie jak Lu - czuje sie zwyciezca w tym roku. ponadto jesli by sie okazalo, ze moj pick bedzie w okolicach 15, to juz w ogole bedzie rewelacja. gdyz wtedy ktos kto tam posiada moj pick, mega wypasa z tym numerem raczej nie wyciagnie. a czy skonczylbym na 13 miejscu czy na 3, roznicy wielkiej mi to nie robi. aaa, przepraszam. robi, gdyz nie musze teraz schodzic z salary. baa, nawet bede mial sporo wolnego miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 nie zmienia to faktu ze byles jestes i bedziesz dla mnie zerem, a na dodatek jestes fbxowa dziwka na posylki jak pokazales juz dwukrotnie szkoda tylko ze ani razu nie stanales do walki mimo iz miales ku temu okazje, ah ! no zapomnialem panienki nie maja jaj zdawalem sobie z tego sprawe przez co jeszcze bardziej ubolewam ze w odpowiednim momencie zagralem zbyt ostroznie/pizdowato/skapo, policzymy sie w odpowiednim momencie bo tak sie sklada ze jestem wyjatkowo pamietliwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Shavlik, jeśli chcesz bić GeDDo, to obawiam się że waży on nieco więcej niż twoje 55 kg :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 powinienem wiec zaczac sie bac, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 ze wstępnych wyliczeń wychodzi że mam 1, 12, 13, 15, 16 i 19 nr draftu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Mam pytanie, kiedy bedzie policzone nowe salary? Bo jak co, to mogłbym sie za to zabrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z33 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 na yahoo kalkulatory szwankują bo jakoś inaczej im salary wychodzi niż mi na kalkulatorze :?: licz bulek jak masz czas, nie oglądaj się na Rożera on pewnie się nie obrazi że mu robotę zabrałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 na yahoo kalkulatory szwankują bo jakoś inaczej im salary wychodzi niż mi na kalkulatorze :?:Bo tam po amerykansku licza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 na yahoo licza ejections i techniczne to pewnie dlatego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 My tez liczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z33 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 na yahoo licza ejections i techniczne to pewnie dlatego a co to ma do rzeczy? myślałem że polega to na tym że dzielimy total/liczbę meczy :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Yahoo tam jakos zaokragla w gore po prostu wyniki, a my nie. Stad roznica. (lub cos w tym stylu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 czy tylko dla mnie posiadanie druzyn w wielu fbx jest dyskusyjne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinek_ Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Mam pytanie, kiedy bedzie policzone nowe salary? Bo jak co, to mogłbym sie za to zabrać. Zacząłem wczoraj, do soboty/niedzieli powinienem skończyć. Jeśli uda ci się skończyć wcześniej to możesz liczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 czy tylko dla mnie posiadanie druzyn w wielu fbx jest dyskusyjne ?Pewnie nie, ale trudno o chetnych dla 60 druzyn jakie mamy w FBX. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Sprawa byłaby prosta gdyby excel traktował przykładowo 0.3 jak 0,3... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Sprawa byłaby prosta gdyby excel traktował przykładowo 0.3 jak 0,3... CTR+h i po kłopocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Dzieki wielkie, tej funkcji nie znałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Findek otrzymuje Serge'a Ibakę i pick Sacramento Kings Piłi otrzymuje Jonny'ego Flynna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi