barcalover Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Do ogarnięcia, wieczorem lukne. Zarówno składy na 1 stronie, jak i salaries rookiech, bo ich chyba nie dodawałem. Jak będą, to wszystko będzie cały czas działać automatycznie, a za rok wystarczy wkleić nowe salaries i dodać znowu rookies. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 Bradley Beal ktoś coś? Z wysokich plis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 Ivica Zubac do @ernie9005 najbliższy pick w minidrafcie i pick 19 w drafcie rookie do mnie. Ernie powinien potwierdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 U mnie do ojebania Bradley Beal i CJ McCollum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 mam do oddania Bambę, PJ Washingtona i Bazley, wszyscy ponizej 25lat i Kuzmę za rozsądną cenę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 35 minut temu, bulek napisał: Ivica Zubac do @ernie9005 najbliższy pick w minidrafcie i pick 19 w drafcie rookie do mnie. Ernie powinien potwierdzić. Potwierdzam, kolejny wybór @Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 Mój wybór: Kevin Porter Jr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 Omer Yurtseven @Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 Deal z @Reikai PG13 za Bradley Beal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 Do mnie Aaron Gordon i Daniel Gafford Do T_omko Jrue Holiday i najbliższy #24 pick. @t_omko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 12 minut temu, Alonzo napisał: Do mnie Aaron Gordon i Daniel Gafford Do T_omko Jrue Holiday i najbliższy #24 pick. @t_omko Potwierdzam Pick #24 Josh Christopher Next @Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 10 minut temu, t_omko napisał: Potwierdzam Pick #24 Josh Christopher Next @Alonzo Teraz @ernie9005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 12 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 (edytowane) Do mnie CJ McCollum i Jerami Grant Do Reikai pick #7 w drafcie, draymond i Dillon Brooks @Reikai potwierdz tym samym zakończyłem swoje ruchy transferowe chyba ze jakiś nobrainer się pojawi/będę musiał coś zrzucić. PS. Trochę się burdel zrobił ale późnym wieczorem wszystko zaktualizuję. Postaram się tez dziś lub jutro odnowić ligę. Edytowane 12 Września 2022 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 Yas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 12 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 Składy zaktualizowane już, Tecu dodał tez w arkuszu future picki. Pickow rookie 2022 nie ma w arkuszu już, one są widoczne w temacie Draft rookie. Pickami rookie 2023 można handlować a pickami rookie 2024 przypominam można handlować dopiero od 1. Marca przyszłego roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 U mnie Lowry, Crowder i Sarr out. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 @ernie9005@Alonzo@Reikai Potrzebuję od Was chyba maila do wysłania zaproszenia na Yahoo. Wyślijcie mi na PM. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 12 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 Teraz, Tecu napisał: @ernie9005@Alonzo@Reikai Potrzebuję od Was chyba maila do wysłania zaproszenia na Yahoo. Wyślijcie mi na PM. Dzięki @Reikai chyba nie ma konta na Yahoo wiec dopisze ze chodzi o maila z konta Yahoo a nie jakiegoś gmaila, chyba ze da się to połączyć jakos a nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 Da się zrobić przekierowanie na maila Google. zapomniałem wam ten arkusz ogarnąć, przypomnij mi jutro @Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi