MarcusCamby Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 2 minuty temu, julekstep napisał: xD właśnie se simnąłem sezon z nową ekipą i 2gi seed -> pyk prawie sweep Cavs w 1st round -> pyk luźne 4-1 z Raptors w 2nd round -> pyk ....... w ECF przejebałem 4-3 z Hornets, którzy z 8ego seeda zrobili misia xD Legit simka przyjacielu! Mi na 100 simek nie wyszedł mistrz w tym składzie, co innego z Kirilenko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 4 minuty temu, julekstep napisał: xD właśnie se simnąłem sezon z nową ekipą i 2gi seed -> pyk prawie sweep Cavs w 1st round -> pyk luźne 4-1 z Raptors w 2nd round -> pyk ....... w ECF przejebałem 4-3 z Hornets, którzy z 8ego seeda zrobili misia xD A Spurs jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 Teraz, Pablo81 napisał: A Spurs jak? nie wiem szybko wyłączyłem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 5 minut temu, Pablo81 napisał: A Spurs jak? Po co Ci to info jak jeszcze 159 razy zmienisz skład do deadline? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 Teraz, Koelner napisał: Po co Ci to info jak jeszcze 159 razy zmienisz skład do deadline? Ja się ciągle odmładzam. Szorowanie dna przez 5 sezonów, żeby potem wjechać na białym koniu, to niekoniecznie moja bajka Za bardzo lubię i szanuję Spurs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 13 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 Będzie ktoś chętny na simke za około 30minut? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 13 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 5 minut temu, kuba2419 napisał: Będzie ktoś chętny na simke za około 30minut? Ja mogę patrzeć. Tylko nie mów mi wyniku SAS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 13 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 Piękny łin nad New Orleans Sheeps Cancer Larry Hughes 41pkt. Aaaa! No i Magic dostali oklep. Wartość pickow Julka rośnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 13 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 Dzień 79 (na pierwszym miejscu goscie) Grizzlies 112 - Magic 97 play-by-play Spurs 124 - Nuggets 133 play-by-play Suns 97 - Hawks 89 play-by-play Mavericks 105 - Bulls 134 play-by-play Trailblazers 86 - Warriors 84 play-by-play Hornets 117 - Sonics 123 play-by-play Clippers 84 - Celtics 110 play-by-play Bucks 125 - Heat 103 play-by-play Wizards 120 - Lakers 98 play-by-play Raptors 143 - Knicks 109 play-by-play 76ers 116 - Nets 69 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Jonas Valanciunas - Spurs - 6 days ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 13 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 Ale wyrównany Zachód mamy w tym sezonie - 10 teamów walczy o playoffs. Włączyli się Clippers, a Kings szanse maleją z każdym meczem. Wschód niby już wyjaśniony - 8 bieda teamów, ale coś tam jeszcze Hornets, Bucks i Pistons mogą próbować powalczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 13 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 Simka za 10 min @Ashigaru McGee jest kontuzjowany, jak nie poprawisz do 10min to wstawiam w jego miejsce Adriena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 z intensywnością Kuby to 6 sezonów w pół roku zrobimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 13 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 5 minut temu, Koelner napisał: z intensywnością Kuby to 6 sezonów w pół roku zrobimy mamy szczescie ze młody z moją odpadają około 20tej to jest kiedy robić simke Dzień 80 (na pierwszym miejscu goscie) Nets 95 - Pacers 100 play-by-play Grizzlies 103 - Timberwolves 138 play-by-play Heat 75 - Bulls 121 play-by-play Knicks 112 - Mavericks 98 play-by-play Jazz 122 - Nuggets 125 play-by-play Suns 141 - Rockets 138 play-by-play 76ers 88 - Sonics 119 play-by-play Lakers 84 - Bucks 88 play-by-play Wizards 82 - Spurs 103 play-by-play Pistons 81 - Kings 113 play-by-play Celtics 130 - Raptors 122 play-by-play Clippers 90 - Trailblazers 117 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Eric Bledsoe - Wizzards - 5 days Patty Mills - Raptors - 35 days ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 13 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 50 minut temu, Koelner napisał: nie smutkuje się, przed toba jeszcze bardzo dużo porządnych wtop, wszysc ci tego życzymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 4 minuty temu, elwariato napisał: nie smutkuje się, przed toba jeszcze bardzo dużo porządnych wtop, wszysc ci tego życzymy c*** jesteś a nie człowiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 13 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 28 minut temu, Koelner napisał: c*** jesteś a nie człowiek czlowiek c*** jeden pies Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 32 minuty temu, elwariato napisał: czlowiek c*** jeden pies Czyli tobie obojętne co masz w sobie? czy masz w sobie człowieka czy uja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 13 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 Godzinę temu, ignazz napisał: Czyli tobie obojętne co masz w sobie? czy masz w sobie człowieka czy uja. ja bym w sobie wolal nie miec ani człowieka ani ujaja, ale co kto lubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 6 godzin temu, elwariato napisał: ja bym w sobie wolal nie miec ani człowieka ani ujaja, ale co kto lubi Bezduszna maszyno. To czemu w simke tak cienko? Powinieneś wygrywać z ludźmi jak deep blue Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi