Qcin_69 Opublikowano 11 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 1 godzinę temu, elwariato napisał: niezly optymizm jak na kogos kto ostatnio 20 wtopił z hawks, ale jak powiedzial mi kolega ostatnio,pogoda ducha najważniejsza Nurkic idzie po ROTY. Payton tez widać mocno trenuje, bo coraz lepiej zaczyna wyglądać jako starter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 11 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 2 godziny temu, kuba2419 napisał: Twoi po prostu zlekceważyli rywala podobnie jak moi Clippers W którymś sezonie sprawdzałem jak sobie radzą z tankerami silne teamy.. i generalnie za dużo takich wpadek w sezonie nie mają.. Jak znajdę chwilę, to w tym też sprawdzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 simka za 5 min Brook sygnalizuje lekką kontuzję - oby się w trakcie meczu nie pogłębiła! chuchamy dmuchamy! Dzień 76 (na pierwszym miejscu goscie) Raptors 123 - Cavaliers 111 play-by-play Timberwolves 136 - Jazz 150 play-by-play Warriors 94 - Mavericks 107 play-by-play Hawks 113 - Magic 115 play-by-play Hornets 106 - Nets 100 play-by-play Pistons 99 - Clippers 120 play-by-play Bucks 95 - Bulls 128 play-by-play Sonics 135 - Kings 120 play-by-play Trailblazers 120 - 76ers 123 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 11 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 stara gwardia hughes, vc i melol dobrze się trzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 11 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 ale Payton wyjaśnił Walla xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 @eMeS jak w końcu z tym draftem? Ty robisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 16 minut temu, MarcusCamby napisał: @eMeS jak w końcu z tym draftem? Ty robisz? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 simka za 20 min Dzień 77 (na pierwszym miejscu goscie) Nets 98 - Celtics 122 play-by-play Nuggets 109 - Spurs 103 play-by-play Hornets 123 - Timberwolves 113 play-by-play Bulls 106 - Cavaliers 113 play-by-play Hawks 76 - Grizzlies 87 play-by-play Pistons 85 - Pacers 108 play-by-play Suns 82 - Warriors 97 play-by-play Magic 103 - Clippers 110 play-by-play Jazz 89 - Rockets 102 play-by-play Bucks 92 - 76ers 106 play-by-play Kings 124 - Trailblazers 86 play-by-play Raptors 106 - Wizards 102 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Mo Williams (Grizzlies) - 8 Samuel Dalembert (Bucks) - 12 Kobe Bryant (76ers) - 9 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 Ostre gwiezdne wojny na wyniszczenie w meczu Wizards - Raptors. Łącznie 58 fauli. Curry grający tylko 14 minut i kolejny monster game EmekGOATa, który decyduje o zwycięstwie Raptors. Hornets zaczynają gonić PO. Dziś wyjazdowa wygrana nad Wolves, Irving zatrzymany na 0,237% z gry przy 38 rzutach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 Cavs mi wyjątkowo nie leżą . A zapewne zmierzę się z nimi w 1 rundzie, więc będzie first round exit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 (edytowane) 4 minuty temu, Tecu napisał: Cavs mi wyjątkowo nie leżą . A zapewne zmierzę się z nimi w 1 rundzie, więc będzie first round exit Czego sobie i Bulls życzę! Edytowane 12 Października 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 4 minuty temu, MarcusCamby napisał: Ostre gwiezdne wojny na wyniszczenie w meczu Wizards - Raptors. Łącznie 58 fauli. Curry grający tylko 14 minut i kolejny monster game EmekGOATa, który decyduje o zwycięstwie Raptors. Hornets zaczynają gonić PO. Dziś wyjazdowa wygrana nad Wolves, Irving zatrzymany na 0,237% z gry przy 38 rzutach. Dziwny mecz i nie wiem jak tego Wizards nie wygrali ale widać, że gdy Curry zaniemógł to Okafor przejął swoim doświadczeniem ten mecz i narzucił defensywny sznyt całemu zespołowi. No i na dodatek po tym zwycięstwie w końcu wskoczyłem na 1 miejsce w lidze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 Tylko mi się wydaje, że Pistons od powrotu SlaKB grają dużo gorzej, a Al Jefferson gdzieś zupełnie przygasł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 43 minuty temu, MarcusCamby napisał: Tylko mi się wydaje, że Pistons od powrotu SlaKB grają dużo gorzej, a Al Jefferson gdzieś zupełnie przygasł? Josh Ala ostatnio bardzo przygasił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 simka za 5 min! Dzień 78 (na pierwszym miejscu goscie) Knicks 107 - Clippers 103 play-by-play Grizzlies 89 - Spurs 111 play-by-play Kings 90 - Lakers 108 play-by-play Mavericks 125 - Pacers 106 play-by-play Pistons 117 - Hawks 96 play-by-play Rockets 113 - Timberwolves 108 play-by-play Sonics 105 - Warriors 86 play-by-play Wizards 126 - 76ers 116 play-by-play Cavaliers 90 - Bucks 124 play-by-play Suns 80 - Nets 92 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Alex Len (Pacers) - 23 Al Jefferson (Pistons) - 3 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 klikać to Ty nie umisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 Ta taktyka Sixers to reccomend czy RGD tak dziwnie ustawił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 Teraz, MarcusCamby napisał: Ta taktyka Sixers to reccomend czy RGD tak dziwnie ustawił? komentujemy tutaj! Kobe się rano połamał i RDG nie zareagował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 Teraz, julekstep napisał: komentujemy tutaj! Kobe się rano połamał i RDG nie zareagował Ok. Czyli wchodzi drugie ustawienie, a nie reccomend. Bo normalnie to tam TJ Ford powinien był zagrać. W sumie nie wiem czy ja na miejscu GMa Sixers nie grałbym Fordem, a McCollum z ławki na dwie pozycje nawet w pełnym ustawieniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 xD właśnie se simnąłem sezon z nową ekipą i 2gi seed -> pyk prawie sweep Cavs w 1st round -> pyk luźne 4-1 z Raptors w 2nd round -> pyk ....... w ECF przejebałem 4-3 z Hornets, którzy z 8ego seeda zrobili misia xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi