SlaKB Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 Teraz, kuba2419 napisał: Tak, czyli dalej go nie widzisz? Ja dopiero po 15tej będę miał dostęp. Niestety nie Jak są jacyś chętni to mogę simnac za 10 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 8 minut temu, SlaKB napisał: Niestety nie Jak są jacyś chętni to mogę simnac za 10 minut moge byc na discordzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 Nie mam aktualnego sejwa więc nic nie zrobię. @kuba2419 @julekstep @Krzemo jak będziecie robić simkę to te dwie taktyki, które niby wprowadziłem trzeba wprowadzić jeszcze raz. Sejw na serwerze jest z day66, chyba ze teraz trzymacie w innym miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 5 minut temu, SlaKB napisał: Nie mam aktualnego sejwa więc nic nie zrobię. @kuba2419 @julekstep @Krzemo jak będziecie robić simkę to te dwie taktyki, które niby wprowadziłem trzeba wprowadzić jeszcze raz. Sejw na serwerze jest z day66, chyba ze teraz trzymacie w innym miejscu eee kto dziś rano nadgrał save na serwer? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: eee kto dziś rano nadgrał save na serwer? xD Nie wiem, ja dopiero teraz odpaliłem komputer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 16 minut temu, julekstep napisał: eee kto dziś rano nadgrał save na serwer? xD Ja nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 Jak rozumiem save po day67 może mieć tylko Kuba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 (edytowane) Teraz, SlaKB napisał: Jak rozumiem save po day67 może mieć tylko Kuba? tak ja jbc wrzucilem na serwer z day 67 Edytowane 8 Października 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 Teraz, SlaKB napisał: Jak rozumiem save po day67 może mieć tylko Kuba? Ja wieczorem simke robilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 Gdzie kucharek sześć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 Teraz, kuba2419 napisał: Ja wieczorem simke robilem Masz sejwa w grze po day67? (Oby nie, można zawsze powtórzyć te mecze ze względu na niekorzystne wyniki :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 Teraz, kuba2419 napisał: Ja wieczorem simke robilem a ok 8 dzis wchodziles na ftp? xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 Teraz, kahR napisał: Gdzie kucharek sześć... Ja w zasadzie to mam status pół emeryta, ale że się nudzę to chciałem pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 Teraz, kahR napisał: Gdzie kucharek sześć... oj tam oj tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 ja tu widzę niezły burdel w tym Archeo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 15 minut temu, SlaKB napisał: Masz sejwa w grze po day67? (Oby nie, można zawsze powtórzyć te mecze ze względu na niekorzystne wyniki :D) Ty no Panowie. Jaj sobie nie róbta! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 18 minut temu, kahR napisał: Gdzie kucharek sześć... .. tam cycków dwanaście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 1 godzinę temu, kahR napisał: Gdzie kucharek sześć... sie chłopak wyrobic musi, jak taki mądry to sie sam za gary weźmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 Jak ogarniałem te gary to z płytką CD-RW jeździłem do kolegi, bo jeszcze neostrady u mnie na wsi nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 1 minutę temu, kahR napisał: Jak ogarniałem te gary to z płytką CD-RW jeździłem do kolegi, bo jeszcze neostrady u mnie na wsi nie było meh, byś powiedział z dyskietką to jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi