julekstep Opublikowano 7 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 1 minutę temu, eMeS napisał: @kuba2419 na stronke jeszcze wrzuc, bo stare htmle chyba wrzuciles rostery są ok na oko tylko ogólnych plików (z głównego folderu) brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 Godzinę temu, Koelner napisał: k**** @Qcin_69 przez Twoje c***ostwo zara wejdę do PO przez moje c***ostwo tez jesteś ojcem, wiec doceń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: przez moje c***ostwo tez jesteś ojcem, wiec doceń ja bym uważał tu na forum BIJĄ ZA TAKIE TEKSTY miej się na baczności! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 38 minut temu, julekstep napisał: ja bym uważał tu na forum BIJĄ ZA TAKIE TEKSTY miej się na baczności! qcin wlasnym c***ostwem na swoje ojcostwo nie zapracował wiec nikt go bić nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 Embiidowi na stronie TD nie dopisało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 41 minut temu, julekstep napisał: ja bym uważał tu na forum BIJĄ ZA TAKIE TEKSTY miej się na baczności! THIS IS SIMKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 Godzinę temu, kahR napisał: Embiidowi na stronie TD nie dopisało... jutro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 2 minuty temu, Krzemo napisał: jutro! Pewnie taka będzie kara za rumakowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 W taktyce na stronie mam cały czas starych zawodników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 9 godzin temu, Qcin_69 napisał: przez moje c***ostwo tez jesteś ojcem, wiec doceń Twoja stara dobrze się ruszała 9 godzin temu, julekstep napisał: ja bym uważał tu na forum BIJĄ ZA TAKIE TEKSTY miej się na baczności! nie jestem homofobem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 @julekstep @Krzemo @kuba2419 Milesa nie mam w składzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 15 minut temu, SlaKB napisał: @julekstep @Krzemo @kuba2419 Milesa nie mam w składzie już poprawię 31 minut temu, SlaKB napisał: @julekstep @Krzemo @kuba2419 Milesa nie mam w składzie 4 godziny temu, Ice23 napisał: W taktyce na stronie mam cały czas starych zawodników. sprawdźcie teraz, jak nie to coś spierdoliłem i trzeba poczekać na julka xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 24 minuty temu, kuba2419 napisał: już poprawię sprawdźcie teraz, jak nie to coś spierdoliłem i trzeba poczekać na julka xD U mnie już jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 @kuba2419 Jeszcze bilanse zaktualizuj bo liga jest min 2 kolejki do tylu w bilansach vs wyniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 @kuba2419 jak jakis problem jest z tymi aktualizacjami to wal priv Milesa chyba wgl nie podpisałeś do Pistons Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 2 godziny temu, SlaKB napisał: @kuba2419 jak jakis problem jest z tymi aktualizacjami to wal priv Milesa chyba wgl nie podpisałeś do Pistons Dalej go nie masz w taktyce? Bo na stronce CJ już jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 Musisz zrobić csv output i potem zaktualizować bazę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 17 minut temu, Krzemo napisał: Musisz zrobić csv output i potem zaktualizować bazę Właśnie wiem i rano to zrobiłem. Znaczy dodałem CJa i zrobiłem cxv output Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 8 minut temu, kuba2419 napisał: Właśnie wiem i rano to zrobiłem. Znaczy dodałem CJa i zrobiłem cxv output A zaktualizowales bazę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 3 minuty temu, SlaKB napisał: A zaktualizowales bazę? Tak, czyli dalej go nie widzisz? Ja dopiero po 15tej będę miał dostęp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi