fluber Opublikowano Środa o 19:30 Udostępnij Opublikowano Środa o 19:30 Obligacje idą w dół. Ja coś nie czuję, żeby inflacja miała spadać przy tych cenach na stacjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano wczoraj o 08:51 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 08:51 13 godzin temu, fluber napisał(a): Obligacje idą w dół. Ja coś nie czuję, żeby inflacja miała spadać przy tych cenach na stacjach. Widocznie był za dużo popyt, skoro sobie mogą pozwolić na obniżki oprocentowania. Ja sobie kupiłem w grudniu, styczniu i lutym RODy, i na razie przerwa z dokupywaniem obligacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano wczoraj o 08:59 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 08:59 8 minut temu, barcalover napisał(a): Widocznie był za dużo popyt, skoro sobie mogą pozwolić na obniżki oprocentowania. Ja sobie kupiłem w grudniu, styczniu i lutym RODy, i na razie przerwa z dokupywaniem obligacji. Ja teraz w marcu kupiłem ostatnie w tym roku. W przyszłym znowu będą wyżej, jak inflacja odbije. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu Ktoś jeszcze trzyma Orlen i KGHM?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 12 godzin temu, fluber napisał(a): Ktoś jeszcze trzyma Orlen i KGHM?:) Właśnie myślę czy już sprzedawać Kghm na razie na minusie… Orlen 25% na plusie choć miałem już grubo ponad 30% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi