fluber Opublikowano 1 Marca Udostępnij Opublikowano 1 Marca 34 minuty temu, blackmagic napisał(a): Ja tam liczę na dobre zakupy po weekendzie. Myślę że ten konflikt potrwa tydzień max 2 Jakoś tak;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 1 Marca Udostępnij Opublikowano 1 Marca Liczę na jakieś dobre promocje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 Marca Udostępnij Opublikowano 2 Marca Tak średnio bym powiedział z tymi promocjami na GPW, tak średnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 2 Marca Udostępnij Opublikowano 2 Marca (edytowane) A ja nie mam hajsu na te promocje Edytowane 2 Marca przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 2 Marca Udostępnij Opublikowano 2 Marca 26 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): A ja nie mam hajsu na te promocje Zmien prace, wez kredyt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 2 Marca Udostępnij Opublikowano 2 Marca Luminar ze swoja “tech” w koncu na smietniku - dopiero dzisiaj zauwazylem, nie wiem czy ktos ich kiedys sledzil. Pamietam w covidzie onetowy artykul oh-ah! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Marca Udostępnij Opublikowano 2 Marca W dniu 1.03.2026 o 10:49, fluber napisał(a): Ja się właśnie zastanawiam, który z moich etf jebnie najmocniej;) I o dziwo w sumie na plus;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 2 Marca Udostępnij Opublikowano 2 Marca 48 minut temu, fluber napisał(a): I o dziwo w sumie na plus;) a mialo byc tak pieknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 Marca Udostępnij Opublikowano 2 Marca 7 godzin temu, RonnieArtestics napisał(a): A ja nie mam hajsu na te promocje Nie było żadnych promo. U mnie na całym portfelu ledwo -1%. Do dupy z takim krachem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 2 Marca Udostępnij Opublikowano 2 Marca 16 minut temu, P_M napisał(a): Nie było żadnych promo. U mnie na całym portfelu ledwo -1%. Do dupy z takim krachem... no przeciez wszyscy znajomi pomaranczowego dyktatora mieli zarobic ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Marca Udostępnij Opublikowano 2 Marca 28 minut temu, memento1984 napisał(a): no przeciez wszyscy znajomi pomaranczowego dyktatora mieli zarobic ;/ Na razie sa zajęci zarabianiem na ropie. Jezeli konflikt sie przedłuży i zator ropy z Żatoki pogłębi to zobacz do tabelki kto straci. Ogólnie patrząc na precyzję działań jest to moim zdaniem dalsze stawianie Europy do pionu. Sankcje innego typu. Ale z tym tekstem trzeba iść obok. Nie zaśmiecam tu już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 2 Marca Udostępnij Opublikowano 2 Marca 1 minutę temu, ignazz napisał(a): Na razie sa zajęci zarabianiem na ropie. Jezeli konflikt sie przedłuży i zator ropy z Żatoki pogłębi to zobacz do tabelki kto straci. Ogólnie patrząc na precyzję działań jest to moim zdaniem dalsze stawianie Europy do pionu. Sankcje innego typu. Ale z tym tekstem trzeba iść obok. Nie zaśmiecam tu już. 100% zgoda, tj byc moze Europa nie jest jakims twardym celem, ale ta zaleznosc w formie domina, tylko sprzyjala podjeciu takiej decyzji. jasnym celem byla tez de-priorytyzacja Ukrainy, jak potrzebujesz zaangazowac sie w takiej formie w innym miejscu. Europa ze swoja polityka de-priorytyzacji armii od 2/3 dekad nie jest mocnym partnerem w sojuszu - ten caly SAFE to rozmiarowo mrzonka, dla nas przynajmniej plus taniego kredytu - ale kierunkowo, myslenie o samostanowieniu Europy jest dobre i bez Trumpa by sie to raczej nie wydarzylo, bylby dalszy marazm. najbardziej wartosciowy europejski sojusznik US to UK, biorac pod uwage szczegolny "profil" jaki jest dla US porzadany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 Marca Udostępnij Opublikowano 2 Marca (edytowane) 3 godziny temu, memento1984 napisał(a): no przeciez wszyscy znajomi pomaranczowego dyktatora mieli zarobic ;/ Edytowane 2 Marca przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca (edytowane) 2 godziny temu, P_M napisał(a): 6 kont na kumulatywne $1.2kk brutto (~$550k, $120k i potem 4x < ~$100k)? to taka afera na Polskie podworko a nie przydupaskow z dc… Mocno nie doceniacie hazardzistow. ludzie (randomy) graja wieksze kwoty na 1day sp500 Edytowane 3 Marca przez memento1984 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca 23 godziny temu, P_M napisał(a): Tak średnio bym powiedział z tymi promocjami na GPW, tak średnio. Dziś lepiej?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca 37 minut temu, fluber napisał(a): Dziś lepiej?;) Troszkę, ale to nadal nie to:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca 3 minuty temu, P_M napisał(a): Troszkę, ale to nadal nie to:) Ja tam kghm kupiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca U mnie benzyna z $2.60-$2.80/g dzisiaj $2.90-$3.10/g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca CDP po 235 za akcje, chyba warto łykać? https://www.bankier.pl/inwestowanie/profile/quote.html?symbol=CDPROJEKT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca 8 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): CDP po 235 za akcje, chyba warto łykać? https://www.bankier.pl/inwestowanie/profile/quote.html?symbol=CDPROJEKT Myślę, że przed premierą Wieśka urośnie, ja trzymam, ale nie zwiększam pozycji, mam średnia 112. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi