P_M Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 26 minut temu, Grzechu napisał(a): Czas na wejście? Nie ma. Musisz kupić jako ETF / ETN Tego się obawiałem, bo z szybkiego sprawdzenia też nigdzie nie znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 35 minut temu, memento1984 napisał(a): Mnie to nie pytaj, ja bylem optymista przy $50 i pesymista przy ~$1000! @barcalover ma jaja z intangibles Ja kompletnie nie mam wyczucia do ceny, więc od długiego czasu jadę na prostym dca niezależnie od ceny, bo i tak kupuję jako żmudne oszczędzanie na okres przynajmniej kilkuletni. W taki sposób bitcoin się sprawdza świetnie póki co - jeśli chodzi o timing, to ja się nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 3 minuty temu, barcalover napisał(a): Ja kompletnie nie mam wyczucia do ceny, więc od długiego czasu jadę na prostym dca niezależnie od ceny, bo i tak kupuję jako żmudne oszczędzanie na okres przynajmniej kilkuletni. W taki sposób bitcoin się sprawdza świetnie póki co - jeśli chodzi o timing, to ja się nie znam. Tak z ciekawości jaki procent inwestycji trzymasz w krypto a jaki w innych instrumentach (akcje, obligacje, surowce itd)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 5 godzin temu, barcalover napisał(a): Ja kompletnie nie mam wyczucia do ceny, więc od długiego czasu jadę na prostym dca niezależnie od ceny, bo i tak kupuję jako żmudne oszczędzanie na okres przynajmniej kilkuletni. W taki sposób bitcoin się sprawdza świetnie póki co - jeśli chodzi o timing, to ja się nie znam. Jaka masz srednia na pozycji w btc’u? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi