steve Opublikowano 7 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2025 Bitcoin polecial 19% w miesiac, wlasciwie cofnal sie do stanu sprzed pol roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2025 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2025 10 minut temu, fluber napisał(a): To akurat kiepski wskaźnik obecnie, bo cały świat inwestuje w USA, globalna giełda. lepszy wskaźnik światowy i tutaj jest blisko przegrzania ale jeszcze nie rekordowo i nawet jest jakieś pole do wzrostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 10 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2025 “Pace of US corporate earning hits four year high” yoy growth via russell3000 index q3 +11% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2025 Ktoś ma ochotę na rywalizację?:) https://gra.parkiet.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 13 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2025 7 godzin temu, fluber napisał(a): Ktoś ma ochotę na rywalizację?:) https://gra.parkiet.com/ rywalizacja w okresie 3 tygodni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2025 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 15 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2025 5 minut temu, fluber napisał(a): Czyli jakiś 1,5 promila? W sumie optymalnie na sobotę na rano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2025 (edytowane) 1 minutę temu, RappaR napisał(a): Czyli jakiś 1,5 promila? W sumie optymalnie na sobotę na rano 1,5 promila czego? Wartości google? Miałem raczej na myśli fakt, że przestał kisić gotówkę Edytowane 15 Listopada 2025 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 15 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2025 1 minutę temu, fluber napisał(a): 1,5 promila czego? Wartości google? Miałem raczej na myśli fakt, że przestał kisić gotówkę Tak. A wydał z 1,5% swojej wolnej gotówki. Ogółem mało breaking news, tak by miał pokazać jakaś istotną zmianę strategii, kierunek etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2025 Teraz, RappaR napisał(a): Tak. A wydał z 1,5% swojej wolnej gotówki. Ogółem mało breaking news, tak by miał pokazać jakaś istotną zmianę strategii, kierunek etc. Obstawiam, że jak Buffet doinwestował w AI to sporo ludzi dopompuje bańkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 15 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2025 4 godziny temu, fluber napisał(a): 1,5 promila czego? Wartości google? Miałem raczej na myśli fakt, że przestał kisić gotówkę Nadal kisi, wiecej sprzedal niz kupil https://whalewisdom.com/filer/berkshire-hathaway-inc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianOItalianO Opublikowano 20 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2025 Macie coś aktualnie ciekawego na radarach z GPW? Zamknąłem dzisiaj krótką pozycję i muszę przeanalizować na co przeznaczyć środki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 20 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2025 Klepsydra zawsze spoko opcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 20 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2025 22 minuty temu, Me Myself and I napisał(a): Klepsydra zawsze spoko opcja Pomyślałem, że to jakiś żart a faktycznie jest coś takiego notowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 20 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2025 eKlepsydra czy pogrzeb ekologiczny to nie są żarty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 20 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2025 4 godziny temu, DamianOItalianO napisał(a): Macie coś aktualnie ciekawego na radarach z GPW? Zamknąłem dzisiaj krótką pozycję i muszę przeanalizować na co przeznaczyć środki. Ja jeszcze do końca roku doładuje TEXT po spadkach na IKE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 20 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2025 (edytowane) kupowac tego bitcoina czy czekac jeszcze? jaka polecacie platforme/apke do krypto? bez cfd tylko Edytowane 20 Listopada 2025 przez steve Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 20 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2025 (edytowane) popatrz sobie na spadki po dwoch / trzech ostatnich hossach i zdecyduj, czy Twoim zdaniem juz spadl max nisko i warto kupowac czy jeszcze nie (moim zdaniem zdecydowanie opcja b) Edytowane 20 Listopada 2025 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 20 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2025 Godzinę temu, steve napisał(a): jaka polecacie platforme/apke do krypto? bez cfd tylko BTC i ETH można kupić jako EFT, prosto i bezpiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi