blackmagic Opublikowano 7 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia W dniu 5.04.2025 o 11:21, rw30 napisał(a): ma ktoś może dostęp i może mi podrzucić / wystawić gdzieś np w PDFie? https://www.forbes.pl/inwestowanie/klasa-srednia-kupuje-nieruchomosci-bardzo-zawiodl-mnie-ten-kraj Link nie działa - sprawdzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 7 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2 godziny temu, blackmagic napisał(a): Link nie działa - sprawdzisz? https://www.forbes.pl/inwestowanie/klasa-srednia-kupuje-nieruchomosci-bardzo-zawiodl-mnie-ten-kraj/tdzqmc4?utm_source=social&utm_medium=perfo&utm_campaign=social_paid&utm_content=Reklama+1+-+Copy+6&tpcc=social_paid&utm_id=120223066753080506&utm_term=120223066753120506&fbclid=IwY2xjawJgc8RleHRuA2FlbQEwAGFkaWQBqx4-EoW9ygEeKSmVkBTBDIuwpiqUf8fAoghenT1Rk3o_wOj9XnBAU0NYrvgDwj3_Ab7rVoo_aem_DmlX_OWSi0yVbqo6IguToA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 9 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia Intel przebije zaraz 18$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 9 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia k****, zawsze jak jest czas cos zakupic to Jestem 5 dni przed wylotem na Filipiny na Miesiac, ostatnio dwa I pół roku temu miałem to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 3 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a): k****, zawsze jak jest czas cos zakupic to Jestem 5 dni przed wylotem na Filipiny na Miesiac, ostatnio dwa I pół roku temu miałem to samo Uprzedz jak znowu będziesz planował lot:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 9 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 1 godzinę temu, LONGER01 napisał(a): Intel przebije zaraz 18$ Po 18,70 wczoraj dokupiłem, a tu jeszcze większe promocje, fajnie, fajnie. A 18A weszło w fazę produkcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 9 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia Godzinę temu, P_M napisał(a): Po 18,70 wczoraj dokupiłem, a tu jeszcze większe promocje, fajnie, fajnie. A 18A weszło w fazę produkcji Wszystko jest na przyjemnych przecenach. Intel 100 dokupilem $18.43 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 9 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 11 minut temu, memento1984 napisał(a): Wszystko jest na przyjemnych przecenach. Intel 100 dokupilem $18.43 Dokładnie, sam nie wiem co najlepiej kupować:)) ale czas na zakupy na pewno dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 7 minut temu, P_M napisał(a): Dokładnie, sam nie wiem co najlepiej kupować:)) ale czas na zakupy na pewno dobry. Zaczekaj aż Trump wyrzuci Chiny ze swifta to będziesz kupował dolary w promocji:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 9 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 17 minut temu, fluber napisał(a): Zaczekaj aż Trump wyrzuci Chiny ze swifta to będziesz kupował dolary w promocji:) Złotówek w promocji inni kupować nie będą;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 9 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 20 minut temu, P_M napisał(a): Złotówek w promocji inni kupować nie będą;) bedziesz kupowal polska rope i gaz, polskie samochody i fintech! wszystko dzieki PL upper middle class zyjacej jako korpo-bottom-feedery dla zagranicznych korpo, na home-office! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 5 godzin temu, P_M napisał(a): Po 18,70 wczoraj dokupiłem, a tu jeszcze większe promocje, fajnie, fajnie. A 18A weszło w fazę produkcji Chwilowo po promocji:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 9 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 8 minut temu, fluber napisał(a): Chwilowo po promocji:) Ech, premia mi jeszcze nie przyszła, chciałem więcej dokupić:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 9 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 41 minut temu, fluber napisał(a): Chwilowo po promocji:) lol, portfel na zielono. klimat jak przed chwila bylo z "tate, pomoz w bitcoiny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 9 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2 minuty temu, memento1984 napisał(a): lol, portfel na zielono. nmzc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 9 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 1 minutę temu, P_M napisał(a): nmzc tylko cla na Chiny 125% <- "will smith samemu w przedpokoju meme", gielda +11% powrot, tech +20%+ generalnie powiem ze dokupywalem AMD z drzaca reka po $78, NVDA spekalem przy $83 w nocy i dopiero ~$88. generalnie 1/4 dostepnej wolnej kasy poszla w dolek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 9 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 12 minut temu, memento1984 napisał(a): generalnie powiem ze dokupywalem AMD z drzaca reka po $78, NVDA spekalem przy $83 w nocy i dopiero ~$88. generalnie 1/4 dostepnej wolnej kasy poszla w dolek Lubię takie historie, gratulacje! Ja jeszcze na skromnym dorobku, bo kilka lat młodszy jestem przy samodzielnym utrzymywaniu rodziny, trzeba jednak zarządzać ryzykiem, więc tak frywolnie nie mogę kupować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia Ohydni kapitaliści proszę wyjść czasem na spacer i karmić motyle a nie tu się chwalić ! Postawa niegodna usera e-NBA. Oj będzie wyciągnięte w przyszłości Gratulacje. Ja w to nie gram. Można zarobić można stracić. Jak się nie umie to się nie pcham. Ale gratuluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 9 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 5 minut temu, ignazz napisał(a): Ohydni kapitaliści proszę wyjść czasem na spacer i karmić motyle a nie tu się chwalić ! Postawa niegodna usera e-NBA. Oj będzie wyciągnięte w przyszłości Gratulacje. Ja w to nie gram. Można zarobić można stracić. Jak się nie umie to się nie pcham. Ale gratuluję. O 22? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 9 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia (edytowane) 10 minut temu, ignazz napisał(a): Ohydni kapitaliści proszę wyjść czasem na spacer i karmić motyle a nie tu się chwalić ! Postawa niegodna usera e-NBA. Oj będzie wyciągnięte w przyszłości Gratulacje. Ja w to nie gram. Można zarobić można stracić. Jak się nie umie to się nie pcham. Ale gratuluję. to jest kompletna ruleta, z taka iloscia januszowego kapitalu (myself included) - trzeba miec nerwy jak Psikutas bez "S". najgorsza jest ta realizacja, ze na tej samej gieldzie graja ludzie ktorzy maja hard-capowany taki podatek belki na max 20% czy jakas rumunia/bulgaria 10% gdzie "zamozny" uczestnik gry z bogatego stanu w US ma 30%+ xD. ciezkie zycie, jak bananowy, kilkunastoletni ziom z lawki w 90s z 50zl w kieszeni i komunikatywnym angielskim 8 godzin temu, LONGER01 napisał(a): Intel przebije zaraz 18$ prorok! Edytowane 9 Kwietnia przez memento1984 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi