elwariato Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 zamknijcie wszyscy d. z tym begm bo jak Julcio za 20 lat dostanie moda to wszystkich zbanuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Dobra, kończąc offtop. 15. Sonics - Sean Kilpatrick - out 16. Pacers - Jarnell Stokes - out 17. Knicks - Gorszy brat Giannisa 18. 76ers - PJ Hairston 19. Cavaliers - James Young 20. Jazz - Semaj Christon 21. Wizards - Cameron Bairstow - out 22. Rockets - Russ Smith - out 23. Suns - Eric Moreland - out 24. Raptors - Travis Wear - out 25. Wolves - Markel Brown - out 26. Hornets (via Celtics) - Norvel Pelle - out 27. Magic - Adreian Payne 28. Hornets (via Spurs) - Cory Jefferson - out 29. Hornets - NIKT + wybrani wyżej też w II rundzie Felicio, Craig i Bhullar - niezła średnia zwolnień jak na 5 dni od końca draftu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Godzinę temu, Alonzo napisał: a Ty jak zawsze rację w Internecie Jesteś tu obiektywny, więc mam w sumie do Ciebie pytanie: Zakładając, że Lowry nie zdobył mistrzostwa w Toronto wtedy z Leonardem, czy uważasz że w to offseason będąc FA odszedłby z Heat do Twoich Kings, którzy chyba ze 20 lat nie grali w playoffs za kilka mln. więcej w 2letnim kontrakcie(gdzie raczej Heat by mu coś tam pod stołem do tego dołożyli)? nie przy piątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Lowry to Pacers in 3...2...1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 3 minuty temu, kahR napisał: Lowry to Pacers in 3...2...1 Lowry + Nurkic za Barona Davisa. Fair deal! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 8 minut temu, kahR napisał: Lowry to Pacers in 3...2...1 A jak nie, to mnie przeprosisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 5 minut temu, Pablo81 napisał: A jak nie, to mnie przeprosisz? Oj, przepraszam Pablo, że w ogóle mi to przez myśl przeszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Dumni SuperSonics niestety wypadli z walki o gracza.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Teraz, kahR napisał: Oj, przepraszam Pablo, że w ogóle mi to przez myśl przeszło. Tak moje poczynania recenzujesz i recenzujesz. Aż strach cokolwiek pisać. 15 minut temu, MarcusCamby napisał: Lowry + Nurkic za Barona Davisa. Fair deal! Przynajmniej SAS i Pacers nigdy nie tankowali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 8 minut temu, Pablo81 napisał: Przynajmniej SAS i Pacers nigdy nie tankowali Pacers często tankują....tyle że bez swojego picku xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 21 minut temu, julekstep napisał: Pacers często tankują....tyle że bez swojego picku xD meh, nieumyślne bycie słabym jest w pełni usprawiedliwione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2022 14 godzin temu, Alonzo napisał: Zakładając, że Lowry nie zdobył mistrzostwa w Toronto wtedy z Leonardem, czy uważasz że w to offseason będąc FA odszedłby z Heat do Twoich Kings, którzy chyba ze 20 lat nie grali w playoffs za kilka mln. więcej w 2letnim kontrakcie(gdzie raczej Heat by mu coś tam pod stołem do tego dołożyli)? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Ja bym pomyślał o ukaraniu gm za płacenie pod stołem. @ozzy110 poproszę zająć się sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2022 @Qcin_69 Skrzynka pełna, a tu sprawy są do obgadania! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2022 18 minut temu, Principe napisał: @Qcin_69 Skrzynka pełna, a tu sprawy są do obgadania! już Przyjacielu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2022 1 godzinę temu, Koelner napisał: Tak Zawiodłeś mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2022 4 minuty temu, Alonzo napisał: Zawiodłeś mnie takie jest życie, idziesz gdzie Ci wincej placommm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Sam szrot został Jest ktoś w stanie wieczorem pobawić się moimi 7mln? Niestety wieczorem będę na weselu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2022 6 minut temu, SlaKB napisał: Niestety wieczorem będę na weselu Nie rób tego!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2022 10 minut temu, SlaKB napisał: Sam szrot został Jest ktoś w stanie wieczorem pobawić się moimi 7mln? Niestety wieczorem będę na weselu Mógłbym pomóc, chociaż od miesiąca nie odpowiadasz na PW @kolader jak coś ty już masz drugi rok MLE* do Mo Williamsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi