MarcusCamby Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 2 minuty temu, SzuLcU napisał: Ja jestem za tym aby robić tak jak był wcześniej. A jak coś zmieniać to od nowego etapu. A jak było wcześniej? Bo widać każdy ma własną ocenę sytuacji tego co można było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 dobra ten etap przechodzi do wklepania w formie w takiej jakiej jest (główny poszkodowany i tak poszedł spać, więc nic by nie zyskał raczej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Teraz, julekstep napisał: dobra ten etap przechodzi do wklepania w formie w takiej jakiej jest (główny poszkodowany i tak poszedł spać, więc nic by nie zyskał raczej) patrzcie go, jaki ugodowy po fajeczce sie zrobil od razu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 (edytowane) 3 minuty temu, MarcusCamby napisał: A jak było wcześniej? Bo widać każdy ma własną ocenę sytuacji tego co można było. tak 29 minut temu, SzuLcU napisał: Mówię ze swojego doświadczenia ktoś mi kiedyś zwrócił uwagę. Na to, że nie mogę wycofać oferty złożonej mimo że jest ona niższa od innej bo de facto nie nastąpiło jej przebicie po moje ofercie. być może sytuacja nie miała miejsca w ostatnich minutach ale case jest praktycznie taki sam. Edytowane 25 Sierpnia 2022 przez SzuLcU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 3 minuty temu, julekstep napisał: dobra ten etap przechodzi do wklepania w formie w takiej jakiej jest (główny poszkodowany i tak poszedł spać, więc nic by nie zyskał raczej) Co za różnica czy śpię czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 2 minuty temu, SzuLcU napisał: być może sytuacja nie miała miejsca w ostatnich minutach ale case jest praktycznie taki sam. Czyli mam wrażenie, że większość jest po stronie @julekstep więc nie wiem czemu wygrała opcja Krzemo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 OSTATECZNĄ FORMĘ REGUŁY (na przyszłość) BYM ZROBIŁ RUSKIM TARGIEM: "przebicie działa na 2 minuty wstecz" (więc jeśli komuś się nie odświeżył ekran i złożył ofertę tuż po kimś kto złożył wyższą - to może taką wycofać traktując ją jako przebitą) co Wy na to? Teraz, MarcusCamby napisał: Czyli mam wrażenie, że większość jest po stronie @julekstep więc nie wiem czemu wygrała opcja Krzemo. moja opcja jest na pewno wadliwa przy kwestiach 'timingowych' -> patrz propozycja wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 4 minuty temu, eMeS napisał: patrzcie go, jaki ugodowy po fajeczce sie zrobil od razu spalił pewnie wąsa z nerwów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: OSTATECZNĄ FORMĘ REGUŁY (na przyszłość) BYM ZROBIŁ RUSKIM TARGIEM: "przebicie działa na 2 minuty wstecz" (więc jeśli komuś się nie odświeżył ekran i złożył ofertę tuż po kimś kto złożył wyższą - to może taką wycofać traktując ją jako przebitą) co Wy na to? Jak wklepiesz etap to Ci powiemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Teraz, kuba2419 napisał: Jak wklepiesz etap to Ci powiemy UWAŻAJ ŻEBYM WAM NIE WKLEPAŁ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: moja opcja jest na pewno wadliwa przy kwestiach 'timingowych' -> patrz propozycja wyżej Twarde prawo, ale prawo. Nie ma zasad idealnych, ale kluczem jest trzymać się tego co było wcześniej i ewentualnie potem szukać ulepszeń, a nie na gorąco w trakcie tury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: UWAŻAJ ŻEBYM WAM NIE WKLEPAŁ! dawaj na solo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 A tak na marginesie stworzył bym temat który będzie przypięty na 1 stronie. I będą znajdować się w nim wszystkie nowe i też stare zapisy regulaminowe. Aby uniknąć w przyszłość jakiś niedomówień. A możliwość pisania w nim będą mieli tylko komisarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 1 minutę temu, SzuLcU napisał: A tak na marginesie stworzył bym temat który będzie przypięty na 1 stronie. I będą znajdować się w nim wszystkie nowe i też stare zapisy regulaminowe. Aby uniknąć w przyszłość jakiś niedomówień. A możliwość pisania w nim będą mieli tylko komisarze. chciałbym robić takie rzeczy, ale nie mam moda tutaj tylko Slak ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 (edytowane) 4 minuty temu, julekstep napisał: chciałbym robić takie rzeczy, ale nie mam moda tutaj tylko Slak ma jak cos moge pomoc cos poprzypinac, bo chyba mi tego jeszcze nie zabrano;) Edytowane 25 Sierpnia 2022 przez Cichy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 A kto "rozdaje"mody? Wiadomo pomoc się przyda ale mimo wszystko, co najmniej 2 komisarzy powinno mieć trochę większe uprawnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 1 minutę temu, SzuLcU napisał: A kto "rozdaje"mody? Wiadomo pomoc się przyda ale mimo wszystko, co najmniej 2 komisarzy powinno mieć trochę większe uprawnienia. robiliśmy kilka podejść i nic z tego nie wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 3 minuty temu, SzuLcU napisał: A kto "rozdaje"mody? Wiadomo pomoc się przyda ale mimo wszystko, co najmniej 2 komisarzy powinno mieć trochę większe uprawnienia. Kiedys robil to Borys (Admin) ale nie wiem czy jest aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 (edytowane) 37 minut temu, Cichy napisał: jak cos moge pomoc cos poprzypinac, bo chyba mi tego jeszcze nie zabrano;) tam jest taki temat 'informacje o zmianach' - przydałoby się podpięcie i powywalanie masy zbędnych postów tam (jak podepniesz to mogę powskazywać co do 'zostawienia) @Cichy to jbc do zostawienia: - mój pierwszy post - post Krzema z 27.06.2020 14:09 - mój post z 11.01.2021 23:43 - mój post z 17.01.2021 21:42 - mój post z 09.02.2021 11:20 - mój post z 20.02.2021 20:36 - mój post z 02.04.2021 21:07 - mój post z 02.05.2021 12:50 - mój post z 25.05.2021 17:58 - mój post z 31.05.2021 09:36 - mój post z 17.08.2021 17:55 - mój post z 11.01.2022 (ten ostatni ) reszta do wywalenia dzięki za pomoc! Edytowane 25 Sierpnia 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 32 minuty temu, Cichy napisał: Kiedys robil to Borys (Admin) ale nie wiem czy jest aktywny @Borys@julekstep miał dostać admina za zasługi i co ps @matiwrona nie spiesz sie z wymianami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi