Krzemo Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 15 minut temu, julekstep napisał: tak czy siak - ja od tego etapu umywam ręcę jbc lol @SlaKB zatem rozsądzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 (edytowane) 4 minuty temu, julekstep napisał: opcja julek - jeśli złoży się ofertę niższą niż jakaś już złożona to nie można jej wycofać Niekiedy jest tak, że wysyłasz jakąś ofertę, ale zanim się odświeży strona to widzisz, że kilka sekund wcześniej ktoś złożył lepszą ofertę. Wtedy ten przepis już cię zablokuje. Edytowane 25 Sierpnia 2022 przez Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 3 minuty temu, julekstep napisał: SZYBKA ANKIETA co się wydaje rozsądniejsze (i nie pytam tutaj o doświadczenie że było tak a tak, ale tak zdroworozsądkowo na przyszłość co wydaje się lepsze) opcja julek - jeśli złoży się ofertę niższą niż jakaś już złożona to nie można jej wycofać opcja krzemo - jeśli złoży się ofertę niższą niż jakaś już złożona to można ją dowolnie wycofać (traktując tak jakby była 'przebita') - pewnie w obu przypadkach trzeba byłoby coś dopisać w zasadach przy FA (no i na pewno 'moja' wersja ma minusy w stylu pisania ofert 'w tym samym czasie' itp) Ale opcja Krzemo moim zdaniem wypacza poprzednie lata, więc decyzja powinna być oczywista. Ostatnia legit oferta to ta Rogera z 22:13. Cała reszta do piachu. Kto jak kto, ale kibicem Tecu ciężko mnie nazwać, ale jednak zasady to zasady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Teraz, Braveheart22 napisał: Niekiedy jest tak, że wysyłał jakąś ofertę, ale zanim się odświeży strona to widzisz, że kilka sekund wcześniej ktoś złożył lepszą ofertę. Wtedy ten przepis już cię zablokuje. true - to na pewno minus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Opcja Krzemo. Po pierwsze Julek nie chce odpowiedzialności, po drugie problem z ofertami w jednym czasie. Lekki burdel będzie zawsze ale chyba tak jest wygodniej dla komiszy- a Oni mają tu najwięcej roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Teraz, MarcusCamby napisał: Ale opcja Krzemo moim zdaniem wypacza poprzednie lata, więc decyzja powinna być oczywista. wszystkie poprzednie lata wypacza to że Magic nie byli mistrzami, więc to słaby argumetn! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 1 minutę temu, Braveheart22 napisał: Niekiedy jest tak, że wysyłasz jakąś ofertę, ale zanim się odświeży strona to widzisz, że kilka sekund wcześniej ktoś złożył lepszą ofertę. Wtedy ten przepis już cię zablokuje. Dokładnie, przy takim modelu FA jak nasz to jest po prostu niesprawidliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 2 minuty temu, Krzemo napisał: lol @SlaKB zatem rozsądzi nie marudź daj mi pomieć k**** jednego meltdowna na te kilka lat lol a nie od razu pijanego SlaKBa wołasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Wg mnie w zasadzie przebicia nie musi chodzić o czas a o fakt, że nie jest najwyższa. 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Kto jak kto, ale kibicem Tecu ciężko mnie nazwać, ale jednak zasady to zasady. Ja nawet nie wiem, która jest dla mnie korzystniejsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 (edytowane) Będzie was Ziob... Krzemo jechał w du.. za to, że tak mu łatwo Hughesa oddaliście. Edytowane 25 Sierpnia 2022 przez kahR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Tylko mam nadzieję, że nie wznowicie teraz etapu, bo może nie być frekwencji. Ja idę spać. Dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 ok, czyli więcej sensownych argumentów jest po stronie krzemowej wersji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 4 minuty temu, MarcusCamby napisał: Ostatnia legit oferta to ta Rogera z 22:13. Cała reszta do piachu. Szanowni Komisze, macie rozstrzygnięcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 2 minuty temu, Tecu napisał: Ja nawet nie wiem, która jest dla mnie korzystniejsza Chyba lepiej stracić jednego kluczowego gracza niż obu, mimo przepłaceń, które wg mojego rozeznania rynku są po prostu normą Szczerze powiedziawszy po tych kilku już FA w mojej karierze sytuacja wydawała się oczywista, a tutaj trochę jakby ktoś furtkę otworzył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 11 minut temu, julekstep napisał: ja się tak nadaję do decydowania że właśnie założyłem ankietę żeby zrzucić z siebie odpowiedzialność mordo xD Bolec -> strzelaj !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 dobra idę palić, jak jakieś shocking rzeczy nie wyjdą do mojego powrotu to zacznę powoli wklepywać a stosowna informacja zostanie dopisana do reguł (że przebicie działa też 'wstecz') Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 8 minut temu, MarcusCamby napisał: Ale opcja Krzemo moim zdaniem wypacza poprzednie lata, więc decyzja powinna być oczywista. Ostatnia legit oferta to ta Rogera z 22:13. Cała reszta do piachu. Kto jak kto, ale kibicem Tecu ciężko mnie nazwać, ale jednak zasady to zasady. Chyba masz rację. Przebicie to złożenie czegoś wyższego, od tego co jest przedmiotem przebicia. Traktowanie oferty złożonej wcześniej jako przebicia to trochę zakrzywienie czasoprzestrzeni. Opcja Cambyiego wydaje się rozsądna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Ja jestem za tym aby robić tak jak był wcześniej. A jak coś zmieniać to od nowego etapu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 1 minutę temu, SzuLcU napisał: Ja jestem za tym aby robić tak jak był wcześniej. A jak coś zmieniać to od nowego etapu. +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 W regulaminie o wycofywaniu [przebitych ofert jest tyle: Wszystkie oferty które zostały przebite, mogą zostać wycofane Skoro dotąd nie wprowadziliśmy tam zastrzeżeń , czy nie zdefiniowaliśmy dokładnie co jest a co nie jest przebiciem, to IMO w tym momencie trudno z tego wyprowadzać zaostrzająca interpretację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi