julekstep Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 (edytowane) 54 minuty temu, Roger napisał: Motywacja wbrew pozorom jest, bo ten sezon może pójść w dwie strony gdzie nie będzie nudy, ale faktycznie zróbcie coś z tym kalendarzem:) musielibyśmy pozmieniać nazwy teamom i poprzerzucać graczy między klubami - obaj chyba byście potracili 'historię' gierkową (w sensie że historia Wizards by trafiła do Mavs i na odwrót - ale najważniejsze, czyli mistrzostwa w 'past champions' chyba by zostało ) win rating macie prawie identyczne (42 i 41) więc to imho dobry moment jeśli jesteście ok z tym to dajcie znać Edytowane 25 Sierpnia 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Ja na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 @Principe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 k****aaa a Kings nie chcieliście mi dać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 15 minut temu, Koelner napisał: k****aaa a Kings nie chcieliście mi dać no właśnie przez to co się stało z Wiz i Mavs nie robimy już podmianek - a to o czym wyżej piszę to podmianka 'powrotna' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 8 minut temu, julekstep napisał: no właśnie przez to co się stało z Wiz i Mavs nie robimy już podmianek - a to o czym wyżej piszę to podmianka 'powrotna' A my w Dumnych SuperSonics nie chcemy żadnej podmianki i tych odpustowych świecidełek Spurs Wywalczymy sobie może kiedyś sami własne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 5 godzin temu, julekstep napisał: @Principe ? Spoko ja nie byłem inicjatorem tego, wiec nie będę tez przeciwny innym zmianom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 11 minut temu, Principe napisał: Spoko ja nie byłem inicjatorem tego, wiec nie będę tez przeciwny innym zmianom. ok to przed tą rundą FA zrobię podmiankę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 2h do konca etapy a big3 tej rundy FA bez ofert c'mom nie dajcie szans Bullsom ma promki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 6 minut temu, julekstep napisał: 2h do konca etapy a big3 tej rundy FA bez ofert c'mom nie dajcie szans Bullsom ma promki! ja nie mam hajsu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 53 minuty temu, julekstep napisał: 2h do konca etapy a big3 tej rundy FA bez ofert c'mom nie dajcie szans Bullsom ma promki! Jacy wszyscy oszczędni z wydawaniem kasy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 55 minut temu, julekstep napisał: 2h do konca etapy a big3 tej rundy FA bez ofert c'mom nie dajcie szans Bullsom ma promki! wymien wszystkich z kasą, zeby nie przespali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 8 minut temu, kolader napisał: Memphis Grizzlies -$10 499 185 4. Mo Williams - minimum Ma już LLE zaoferowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 1 minutę temu, kuba2419 napisał: Ma już LLE zaoferowane ale chyba mozna oferowac nizsze kontrakty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 1 minutę temu, profésora napisał: ale chyba mozna oferowac nizsze kontrakty? Pewnie że można ale tutaj raczej paycutow nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 akurat różnica między vet min i LLE jest na tyle mała, że to nie ma super znaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Brand i Blazers dobrze znana historia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 (edytowane) Teraz, Tecu napisał: Chicago Bulls 1. Paul Milsapp 16 200 000 rok BR przebite 2. Samuel Dalambert MLE przebite 3. Drew Gooden MLE poprawione 4. Carlos Boozer min 5. Yao Ming LLE poprawione 6. Desagana Diop min 7. Marc Gasol 16 200 000 rok BR nieważna oferta Sap nie został przebity tylko wyrównany (przebicia są tylko kasą a nie % ani latami) Teraz, Ice23 napisał: Sacramento Kings $30 735 349 1. Paul Millsap - $13 000 000 - 5 lat, 10% 2. Deron Williams - $7 735 349, rok 3. Drew Gooden - $7 000 000, rok 4. Paul Millsap - $16 200 000, 5 lat, 10% 5. Marc Gasol - $16 000 000, 3 lata to w konsekwencji też jest nieważne Edytowane 25 Sierpnia 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 @Tecu nie możesz wycofać sapa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Millsap chyba nie mial prawa byc wycofany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi