MarcusCamby Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 11 minut temu, julekstep napisał: kurde wschód dalej mocny Hornets jak ogarną jakiegoś PG to przy dobrych campach powinni się liczyć w walce o PO (Klay i OKafor to fajne ofensywno-defensywne combo a Ibaka czy DeRozan jako rolsi też powinni dać radę) Pacers też niby chyba 76ers w końcu spadną do głębokiej loterii Sixers już rok temu spadli i wrócili z kozakiem McCollumem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 19 minut temu, julekstep napisał: kurde wschód dalej mocny W dniu 8.08.2022 o 12:25, julekstep napisał: Dzień 161 (na pierwszym miejscu goscie) (#1) Spurs vs Bulls (#1) Bilans serii: 4 - 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 3 minuty temu, Pablo81 napisał: Ty jesteś poza konkurencją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 9 minut temu, Pablo81 napisał: już się tak nie podniecaj mistrzostwem z gwiazdką, które zdobyłeś TYLKO dlatego że Love się połamał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 @julekstep kto tam jeszcze blokuje draft? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 6 minut temu, Alonzo napisał: @julekstep kto tam jeszcze blokuje draft? wszyscy z obecnej rundy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Teraz, julekstep napisał: wszyscy z obecnej rundy jprd.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 5 minut temu, julekstep napisał: wszyscy z obecnej rundy Ja pisałem, że u mnie idzie CPU pick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 7 minut temu, Sylvinho. napisał: Ja pisałem, że u mnie idzie CPU pick. wszyscy poza Sylwkiem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 6 minut temu, julekstep napisał: wszyscy poza Sylwkiem! Chciałem oddać pick za Reeda to nie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Ten Draft jest kultowy. Najpierw wyścig żółwi w pierwszej rundzie a potem petarda. Kazda grupa zalicza 60-80-% autopickow. Mam prośbę. Mimo ze nie mam obecnie zespołu wrzućcie mi tez autopick jakiś. Będzie chociaż ciekawiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Godzinę temu, ignazz napisał: Ten Draft jest kultowy. Najpierw wyścig żółwi w pierwszej rundzie a potem petarda. Kazda grupa zalicza 60-80-% autopickow. Mam prośbę. Mimo ze nie mam obecnie zespołu wrzućcie mi tez autopick jakiś. Będzie chociaż ciekawiej. nie pierdol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Teraz, Principe napisał: Ja też CPU poproszę jak coś już dostałeś xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 A no to superancko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2022 @Principe - w gierce nie dodaję ci birdów, bo masz mocno zawalony roster (swoją drogą polecam darmowe zcutowanie Bairstowa żebyś miał w ogóle miejsce na Bledsoe i Lina ) ale licz sobie że jesteś na minusie to samo u @MarcusCamby (dodanie birdów jako graczy by mogło popsuć podpisy) - ale tutaj ekipa i tak jest na minusie, więc whatever jeden punkt został dodany w polu luxury w temacie FA -> tak żeby nie było niejasności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2022 @julekstep Poprawiłem formalnie ofertę dla Gaya. Wywalić pierwszy post? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Teraz, Pablo81 napisał: @julekstep Poprawiłem formalnie ofertę dla Gaya. Wywalić pierwszy post? możesz wywalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2022 12 godzin temu, ignazz napisał: Ten Draft jest kultowy. Najpierw wyścig żółwi w pierwszej rundzie a potem petarda. Kazda grupa zalicza 60-80-% autopickow. Mam prośbę. Mimo ze nie mam obecnie zespołu wrzućcie mi tez autopick jakiś. Będzie chociaż ciekawiej. Fajna przypierdolka, jak na kogoś kto ostatnio wybierał zawodnika prawie 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2022 3 minuty temu, SzuLcU napisał: Fajna przypierdolka, jak na kogoś kto ostatnio wybierał zawodnika prawie 24h. On jest z Torunia - wybacz mu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2022 9 minut temu, Pablo81 napisał: SAN ANTONIO SPURS 1. Rudy Gay (BR) - 16.200.000, 6 lat, 12,5% 19 minut temu, julekstep napisał: Orlando Magic 3. Chris Webber - min 4. Kevin Martin - min #KULTURAORGANIZACJI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi