julekstep Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2022 7 minut temu, kolader napisał: Nie mam dostępu ale czy mam do kogos birdy? klasycznie tylko do Terry'ego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2022 22 godziny temu, julekstep napisał: druga runda to standardowo picki 1-10, czyli @Tecu @profésora @geniuz @Krzemo @Braveheart22 @Qcin_69 @piotreksuper @MarcusCamby @Roger @SlaKB przez najbliższe 24h możecie mi podsyłać Wasze typy (w kolejności od gracza którego najbardziej chcecie do tego najmniej chcianego - im dalsze miejsce tym więcej typów ofc), po tych 24h lecimy z kolejną dziesiątką (no chyba że ten etap zakończymy szybciej ofc) Mniej niż 2h do ogłoszenia. Kto tam jeszcze sabotuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniuz Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Ja pick oddałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2022 3 minuty temu, Alonzo napisał: Mniej niż 2h do ogłoszenia. Kto tam jeszcze sabotuje? @Tecu @Qcin_69 @piotreksuper @SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: @Tecu @Qcin_69 @piotreksuper @SlaKB To pójdą za dobrą godzinkę CPU edit. No to została godzina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2022 11 godzin temu, julekstep napisał: klasycznie tylko do Terry'ego A ja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2022 2 minuty temu, SlaKB napisał: A ja ? Marquis Daniels i Shelvin Mack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2022 To jutro FA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2022 @julekstep czy ja poza Kiddem mam jakieś birdy jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2022 1 minutę temu, Szulim napisał: @julekstep czy ja poza Kiddem mam jakieś birdy jeszcze? nope 2 minuty temu, Koelner napisał: To jutro FA? pewnie w niedzielę ruszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2022 47 minut temu, julekstep napisał: @Tecu @Qcin_69 @piotreksuper @SlaKB no ja pisałem ze wszystkie picki 2 rundy auto u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2022 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: no ja pisałem ze wszystkie picki 2 rundy auto u mnie no to masz KJ McDanielsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Moi ludzie Nik Stauskas i KJ McDaniels poszli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Stauskas! Może tym razem Vivek będzie miał rację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2022 1 godzinę temu, Alonzo napisał: Moi ludzie Nik Stauskas i KJ McDaniels poszli Będzie kibicowanie Hawks? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2022 22 minuty temu, Qcin_69 napisał: Będzie kibicowanie Hawks? Nie szalejmy ale pewnie życzliwszym okiem spojrzymy na Atlantę, jak ci gracze będą grali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Kiedy będą Polacy w lidze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Marcin Gortat startował cały sezon w Socie, helou. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Dodatkowo Gortat zdobył mistrzostwo z Toronto Raptors. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2022 29 minut temu, kahR napisał: Marcin Gortat startował cały sezon w Socie, helou. Pytam o Draft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi