josephnba Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 c***owo bo nasi przy kłopotach zamiast grać podaniem, klepią bez sensu na obwodzie Ponitka dziś chyba męskich spodni nie założył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vonBaron Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Ponitka za bardzo chce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Ja pi****le co to było w ostatniej akcji? 3vs2 z wysokim przy koszu k**** to hero Ball się kutasowi włączyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vonBaron Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Zapomniał że nie jest Doncicem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 (edytowane) Balcerowski jest tragiczny w obronie, wolny, slaby fizycznie, idzie do pomocy jak nie trzeba i zostawia swojego gracza wolnego, źle się ustawia, źle zastawia deskę, Len go tam przepycha jak chce. Ponitka jest tragiczny, a to co zrobił w ostatniej akcji to kryminał, 8 sekund do końca zamiast grać akcje do końca, to on rzuca airballa za 3 i daje jeszcze czas na kontrę Ukraińcom Gdyby nie AJ i to co gra w ataku, to już by było po meczu właściwie Edytowane 11 Września 2022 przez steve Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Ta trójka w kontrze Ponitki to był kryminał koszykówki, brakowało tylko żebyśmy za karę dostali trójkę jeszcze do szatni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 (edytowane) nasi niscy w ogóle nie potrafią złamać pierwszej linii obrony Ukrainy, więc prawie nie ma dobrych pozycji dla Polaków, a często kontry dla Ukraińców Ukraińcy na obwodzie mijają naszych niemalże jak chcą, potem idzie pomoc i kończy się trójką z rogu.... bądź jak nie idzie, to lay-up. typowy Morey-ball wynik lepszy niż gra póki co, bo nasze HCO prawie nie istnieje, a Ukraińcy mają HCO dużo lepsze + dorzucają z kontry Edytowane 11 Września 2022 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Chcesz być Currym, ale zapomniałeś że bliżej ci do Westbrooka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 17 minut temu, josephnba napisał: Na poczatku turnieju zastanawialiśmy się czy ponitka ma szanse na NBA Balcerowski ma zdecydowanie większe z taką grą Balcerowski z tą obronę, to by na parkiet nie wyszedł w NBA, Len czyli odrzut z NBA go tam ustawial jak chciał. Ponitka też zresztą nie ma szans, on dobry mecz przeplata słabym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 2 minuty temu, steve napisał: Ponitka jest tragiczny, a to co zrobił w ostatniej akcji to kryminał, 8 sekund do końca zamiast grać akcje do końca, to on rzuca airballa za 3 i daje jeszcze czas na kontrę Ukraińcom jak masz otwartą pozycję to rzucasz, a nie czekasz do buzzera by rzucić przez ręce. Inna sprawa czy to byłą dobra decyzja by on rzucał za 3 zamiast penetrować, ale nie znam jego procentów więc trudno mi ocenić 4 minuty temu, steve napisał: Gdyby nie AJ i to co gra w ataku, to już by było po meczu właściwie a to akurat racja, to co napisałem parę postów wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 (edytowane) 4 minuty temu, rw30 napisał: jak masz otwartą pozycję to rzucasz, a nie czekasz do buzzera by rzucić przez ręce. Inna sprawa czy to byłą dobra decyzja by on rzucał za 3 zamiast penetrować, ale nie znam jego procentów więc trudno mi ocenić no, ale on własnie wcale takiej czystej nie miał, bo doskoczył Ukrainiec do niego w ostatnim momencie przez co był airball i dokładnie powinien penetrować w tej sytuacji, nie dość, że pare sekund wiecej by mineło, nim by jeszcze Ukraincy wznowili grę, to tam chyba było 1 na 1 w ataku albo 2 na 1 nawet a no i Balcerowski nasz Center bez zbiórki w 1.połowie xD Edytowane 11 Września 2022 przez steve Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 1 minutę temu, steve napisał: no, ale on własnie wcale takiej czystej nie miał, bo doskoczył Ukrainiec do niego w ostatnim momencie przez co był airball miałem wrażenie, że był spóźniony (a poza tym to był niski gość) i że było to bez znaczenia dla rzutu. A może go nie widział i miało znaczenie, nie wiem, bez powtórki trudno ocenić ale bez powtórki stawiam na opcję A. Choć nawet jeśli np zauważył go w ostatniej chwili, to decyzję podejmował, gdy jeszcze go nie widział, czyli że byłą dobra : ) czekanie na rzut z buzzerem, gdy łatwo cię podwoić a nie jesteś HArdenem albo Kobem tego świata + nie jesteś otoczony shooterami to najczęściej recepta na choojowego prayera przez ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 5 minut temu, rw30 napisał: miałem wrażenie, że był spóźniony (a poza tym to był niski gość) i że było to bez znaczenia dla rzutu. A może go nie widział i miało znaczenie, nie wiem, bez powtórki trudno ocenić ale bez powtórki stawiam na opcję A. Choć nawet jeśli np zauważył go w ostatniej chwili, to decyzję podejmował, gdy jeszcze go nie widział, czyli że byłą dobra : ) czekanie na rzut z buzzerem, gdy łatwo cię podwoić a nie jesteś HArdenem albo Kobem tego świata + nie jesteś otoczony shooterami to najczęściej recepta na choojowego prayera przez ręce nie wiem jak dla mnie tej akcji nie dało sie spierdolic bardziej, Ponitka walnął airballa, gdzie mieliśmy przewagę w ataku, dodatkowo nie szło mu kompletnie przez całą połowę, miał 1/7 w ataku i 1/4 za 3, wiec był cold as ice to jeszcze dał 7 sekund na kontre Ukraincom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 14 minut temu, steve napisał: Balcerowski z tą obronę, to by na parkiet nie wyszedł w NBA, Len czyli odrzut z NBA go tam ustawial jak chciał. Ponitka też zresztą nie ma szans, on dobry mecz przeplata słabym Nie dyskutuje z tym. Napisałem że pomimo tych wad balcerowski szybciej by kogoś przekonał niż Ponitka Wysoki z dobrą motoryką w ataku, dobrze schodzący po zasłonach, nawet z niezłym zasięgiem Oczywiście w obronie to jest masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 ponitka agresywny na razie, może coś będzie lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Co mnie najbardziej wkurwia w Europie to te aptekarskie "niesportowe" jak teraz Lena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 jprdl te bandy pod koszami to jakiś kryminał w NBA camermani, w eurobasket bandy z wyświetlaczami, nie wiem co gorsze ukraińcy generujo sobie rzuty jakie chco w ataku w 3rd q dzieki ponitce lepiej wygladamy w ataku, ale w obronie nas nie ma... tzn ukraincy dobrze grajo w ataku a my tak sobie w obronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Jedno co napawa optymizmem przed końcem meczu to dużo większa liczba przewinień Ukrainy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 k**** ale mecz, nerwówka bedzie straszna i się boje o naszych. Ale może AJ to wyciągnie bo jest niesamowity w tym turnieju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Ale ten Sobczyński wkurwia, chlop nie ma pojęcia o koszykówce. Wymyśla jakieś 3 sekundy gdy chlop dopiero co wszedł pod kosz, albo sugeruje że Ukraińcy będą faulować mimo że są w bonusie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi