steve Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 11 minut temu, RappaR napisał: Ja widziałem mecze Drexlera. Ty nie widziałeś meczy Kidda. I oceniasz Kidda. to Ci tlumacze ze z odtworzenia (tak jak Ty zreszta, dobrze wiemy ile masz lat) też widziałem, ale w przeciwienstwie do Cb nie sprawdzam za kazdym razem bref przed napisaniem posta, wole spontanicznosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 8 minut temu, julekstep napisał: i Drexler go ograł w tym peaku (nawet 2 razy - w 90 i 92), gdzie obaj mieli legitne ekipy a w bonusie sie nie połamał za chwilę, więc ma też sensowne longevity w pakiecie! Drexler 20-7-6 ograł 22-2-11 na DWANAŚCIE PP wyższym TS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 3 minuty temu, julekstep napisał: generalnie zachód 90 był w opór lepszy od wschodu 03 Nom, Zachód miał generalnie lepszy star power, raczej było tam więcej true contenderów w 90s tak generalnie, nie ma co jechać stereotypami z 80s (gdzie na Wschodzie skończyli się Celtics, Sixers i Bucks, a na Zachodzie doszli Suns, Blazers, Jazz i Spurs). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Teraz, RappaR napisał: Drexler 20-7-6 ograł 22-2-11 na DWANAŚCIE PP wyższym TS to misiek podaj jego staty z serii w 92 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Teraz, julekstep napisał: to misiek podaj jego staty z serii w 92 Ty napisałeś, że ograł go dwa razy, chętnie poczytam o tym szerzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 (edytowane) 1 minutę temu, RappaR napisał: Ty napisałeś, że ograł go dwa razy, chętnie poczytam o tym szerzej peak Drexler grał 2 razy w PO z peak KJem (obaj mieli mocne ekipy wokół) obie serie wygrał dziękuję za wypowiedź Edytowane 20 Sierpnia 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 (edytowane) no a kto wygrał ostatecznie? winning bias to chyba nie jest w tym przypadku?... 51 minut temu, julekstep napisał: no po prostu nigdy by mi nie przyszło do głowy w ogóle zestawianie tych graczy w dyskusji który był lepszy ale wiadomo - wolne forum, można pisać cokolwiek się chce a choroszczański content to zawsze jakieś ciekawe urozmaicenie! jestes nowo czy staroszkolniak? Bo dopiero ostatnio zobaczylem zmiane avataru na majora + teksty ala choroszczanski Edytowane 20 Sierpnia 2022 przez steve Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 8 minut temu, steve napisał: jestes nowo czy staroszkolniak? Bo dopiero ostatnio zobaczylem zmiane avataru na majora + teksty ala choroszczanski kiedyś trochę, teraz powrót do kolebki pato-internetu od kiedy powstał kanał 'obszar badawczy' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 (edytowane) 2 minuty temu, julekstep napisał: kiedyś trochę, teraz powrót do kolebki pato-internetu od kiedy powstał kanał 'obszar badawczy' Obszar badawczy najlepszy, wyjasnia wszystko od wąchania Majorka po cukrzyce Kśka Dla mnie to dobra rozrywka w wolnym czasie, nie ważne jak głupio to zabrzmi Najważniejsze to nie wstydzić się swoich zainteresowań. Edytowane 20 Sierpnia 2022 przez steve Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 8 minut temu, steve napisał: Najważniejsze to nie wstydzić się swoich zainteresowań. pls na tym forum jest już tyle profesorów, że ktoś musi zaniżać poziom! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 2 minuty temu, julekstep napisał: pls na tym forum jest już tyle profesorów, że ktoś musi zaniżać poziom! zawsze wiedzialem, ze sobie troche trollujesz, miałem tylko nadzieje, że w temacie polityka w Polsce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Teraz, steve napisał: zawsze wiedzialem, ze sobie troche trollujesz, miałem tylko nadzieje, że w temacie polityka w Polsce... tam jestem prawdziwy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MA23 Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 1 godzinę temu, BMF napisał: Ale miałem podobną refleksję o Isiahu (ad. niedoceniany), nie wiem ilu graczy w historii na poziomie alltimerskiej ekipy było w prime ewidentnie lepsze w playoffach niż w regularze. Easy PO Rajon Rondo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Muggsy Bogues jest luźniutko Top 1 all time wśród zawodników >170cm. Nie zapraszam do dyskusji, bo nie ma o czym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tłok Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2022 (edytowane) 9 godzin temu, Pepis21 napisał: Muggsy Bogues jest luźniutko Top 1 all time wśród zawodników >170cm. Nie zapraszam do dyskusji, bo nie ma o czym. Luźniutko? https://www.basketball-reference.com/players/w/webbsp01.html Edytowane 21 Sierpnia 2022 przez Tłok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2022 20 godzin temu, steve napisał: czemu tego pana nikt nie wymienia? koles w prime skill-wise to byl przekot, nawet MJ w last dance mowil ze Clyde was a threat nie, zeby to cos znaczylo, ale dla mnie to był przec*** był mocny, pamietam taką statse gdzie był GOATEM w tranzycie/kontrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2022 4 godziny temu, Tłok napisał: Luźniutko? https://www.basketball-reference.com/players/w/webbsp01.html Muggsy lepiej podawał (i mniej tracił), lepiej przechwytywał i o dziwo też zbierał. Mniej rzucał ale za to w obronie był wszędzie. Swoją drogą Webbowi widzę w ostatnich latach 2cm odjęli, gdyż jak pamiętam to zawsze był jako 1.70m podawany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spabloo Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Muggsy zagrał w Space Jam, ale Spudd wygrał konkurs wsadów. Ciężki wybór. Co na to forum realgm? Jaki jest aktualny konsensus? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2022 1 minutę temu, spabloo napisał: Muggsy zagrał w Space Jam, ale Spudd wygrał konkurs wsadów. Ciężki wybór. Co na to forum realgm? Jaki jest aktualny konsensus? Jakiż to było moje zdziwienie jak zobaczyłem ze Mugsy mimo ze był nizszy robił w karierze więcej zbiórek. W PO natomiast per36 już dużo lepiej spud ale mniejsza próba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Muggsy ma mistrzostwo świata z USA z 1986 roku, większy sukces niż wygranie konkursu wsadów. Obaj co ciekawe przed NBA grali dla Rhode Island Gulls w USBL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi