MarcusCamby Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 6 minut temu, julekstep napisał: prędzej pisałem że jest wart MLE właśnie no był przepłacony strasznie, ale to nie jego wina tylko GMów To jak był przepłacony, a Pierce był liderem teamu z sukcesami to jak niby Duncan ma lepszą karierę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 5 minut temu, MarcusCamby napisał: To jak był przepłacony, a Pierce był liderem teamu z sukcesami to jak niby Duncan ma lepszą karierę? Pierce też był przepłacony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 34 minuty temu, julekstep napisał: Pierce też był przepłacony A jakie sukcesy ma Duncan? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: A jakie sukcesy ma Duncan? takie same jak Pierce czyli żadne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 3 minuty temu, julekstep napisał: takie same jak Pierce czyli żadne I Orlando Magic Przy twojej retoryce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 2 minuty temu, julekstep napisał: takie same jak Pierce czyli żadne Duncan grałby u mnie gdybym szybciej dołączył do gry i nie byłoby takich dyskusji. Ja to z CB zrobię 1st team. Z Duncana bym zrobił takie rzeczy ze byscie jeszcze za 30 lat przeżywali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 6 minut temu, MarcusCamby napisał: I Orlando Magic Przy twojej retoryce. MAGIC MAJĄ 2 FINAŁY ZAPISALI SIĘ ZŁOTYMI ZGŁOSKAMI W HISTORII SIMKI heloł!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 Godzinę temu, elwariato napisał: Duncan byl spoko tylko w ch. Przeplacony, cos casus deandre jak cię stać to luz, to nie derodzyn DeRozan lekko zjada Duncana. Duncan to miał wartość obecnego Tracy McGrady. DeRozan to neutral asset, minusowy będzie jak położy dwa najbliższe campy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 Teraz, julekstep napisał: MAGIC MAJĄ 2 FINAŁY ZAPISALI SIĘ ZŁOTYMI ZGŁOSKAMI W HISTORII SIMKI heloł!!! Prze-gry-wy Nie ma złotego koloru, ale jest sraczkowaty - lepiej pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 40 minut temu, MarcusCamby napisał: DeRozan lekko zjada Duncana. Duncan to miał wartość obecnego Tracy McGrady. DeRozan to neutral asset, minusowy będzie jak położy dwa najbliższe campy. Duncan jak go qcin podpisywal to byla topka wysokich, fakt ze pozniej zjazd zaliczal, derodzyn to jest dno na giga kontrakcie, on by musial miec dwa udane capy zeby doskoczyc do poziomu td 2 godziny temu, Koelner napisał: bo tankują parówy Absolutna zgoda, ale parowa nie parufa, duncana spoko mogles zostawic do konca umowy i tak ci nawet pisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 (edytowane) do głosowania zapraszam jeszcze: @cvbe @eMeS @piotreksuper @Braveheart22 @Alonzo Edytowane 15 Lipca 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 @julekstep możesz mi dopisać Kidda do głosów? I Dirka no mi się za szybko kliknęło Dirk Kidd Duncan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 (edytowane) last call! @cvbe @Braveheart22 @Alonzo Edytowane 18 Lipca 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 18 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 Przeanalizowałem sobie kariery graczy nie patrząc w już oddane głosy, żeby zrobić to jak najobiektywniej. Marbury to no brainer HOF jak dla mnie - przecież to MVP mistrza w simce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 21 minut temu, Alonzo napisał: Przeanalizowałem sobie kariery graczy nie patrząc w już oddane głosy, żeby zrobić to jak najobiektywniej. Marbury to no brainer HOF jak dla mnie - przecież to MVP mistrza w simce. @Krzemo dawaj simkę, bo to nie na moje nerwy. Drugi sezon z rzędu Pierce oszukują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 18 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: @Krzemo dawaj simkę, bo to nie na moje nerwy. Drugi sezon z rzędu Pierce oszukują. Czekamy na redemption Pierca w Wielkich Hornets! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 (edytowane) it's official! W ramach klasy 2037 do HoF wchodzą: Dirk Nowitzki Kevin Garnett Stephon Marbury gratulujemy @MarcusCamby otwieraj szampana! Edytowane 22 Lipca 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 22 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 34 minuty temu, julekstep napisał: it's official! W ramach klasy 2037 do HoF wchodzą: Dirk Nowitzki Kevin Garnett Stephon Marbury gratulujemy @MarcusCamby otwieraj szampana! Dobry PR zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi