LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 nie podejmuję Curvena Juniora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 1 godzinę temu, LAF napisał: Termin do 31 X prawda ? Nie. Termin jest do startu sezonu 31 października jest dla RL NBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 Dyson Daniels - podpisuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 James Wiseman, Isaac Okoro, Josh Green, Moses Moody podejmuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryko Opublikowano 28 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 Podejmuję opcję Kisperta, Bane'a i Smitha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 (edytowane) Portland Trail Blazers podejmują opcję Obiego Toppina, Kiry Lewisa, Aarona Nesmitha oraz Patricka Williamsa na czwarty rok oraz Jalena Greena, Jalena Suggsa oraz Ziaire Williamsa na trzeci rok. By nie uciekło: Portland Trail Blazers podpisują Jericho Simsa. Kontrakt minimum 1+1TO. Środki z MLE. Jeśli trzeba - przeniosę do tematu V tury lub innego. Edytowane 4 Października 2022 przez Ashigaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 13 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 Podejmuję opcję w kontrakcie Haliburtona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Podpisuję Koloko - 4 lata (2 gwarantowane , 3 ung, 4 TO) z cap space. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 17 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 14 godzin temu, Regis napisał: Podpisuję Koloko - 4 lata (2 gwarantowane , 3 ung, 4 TO) z cap space. Yyy jakiego cap space? Jedyną opcją jaką masz to 1+1 TO z minimum exception Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 17 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 Podpisuje liddella i laravie 54 minuty temu, ozzy110 napisał: Yyy jakiego cap space? Jedyną opcją jaką masz to 1+1 TO z minimum exception Ja za ofertę której nie mogłem złożyć, dostałem w c*** karę. Liczę na konsekwencje @january Co więcej u mnie w sposób dorozumiany. Można. Było uznać, ze ofertę mdlevel składałem do wyczerpania. A tu regis wprost zaoferował nielegalna umowę. Wiec kara powinna być większa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 W dniu 17.10.2022 o 13:58, ozzy110 napisał: Yyy jakiego cap space? Jedyną opcją jaką masz to 1+1 TO z minimum exception Masz rację. W takim razie stash. W dniu 17.10.2022 o 14:52, człowiek...morza napisał: Podpisuje liddella i laravie Ja za ofertę której nie mogłem złożyć, dostałem w c*** karę. Liczę na konsekwencje @january Co więcej u mnie w sposób dorozumiany. Można. Było uznać, ze ofertę mdlevel składałem do wyczerpania. A tu regis wprost zaoferował nielegalna umowę. Wiec kara powinna być większa Nie wiem za co dostałeś karę, nie wiem również za co ja mam ją dostać. Ta błędna umowa nie ma żadnych konsekwencji, szczególnie dla innych drużyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 3 minuty temu, Regis napisał: Nie wiem za co dostałeś karę, nie wiem również za co ja mam ją dostać. Ta błędna umowa nie ma żadnych konsekwencji, szczególnie dla innych drużyn. no moja oferta tez nie miala xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 22 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2022 (edytowane) Podpisuję swojego stashed zawodnika Andrew Nembharda z części posiadanego wyjątku taxpayer: 3 letni kontrakt, co sezon 2.5mln Edytowane 22 Grudnia 2022 przez kolader Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 18 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2023 (edytowane) Nie wiem czy to odpowiedni wątek, ale lepszego nie widzę. Podpisuję moich two-ways: Vlatko Cancar oraz Kevon Harris na minimalne kontrakty 1 + TO. Podpisuję na two-way Vince Williams Jr na 2 lata. Edytowane 18 Lutego 2023 przez karpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 18 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2023 Zwalniam z two way Grega Browna a podpisuje wybranego przez siebie MarJona Beauchampa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 18 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2023 Grizzlies podpisują Luke Garza na 1+TO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2023 10 godzin temu, karpik napisał: Nie wiem czy to odpowiedni wątek, ale lepszego nie widzę. Podpisuję moich two-ways: Vlatko Cancar oraz Kevon Harris na minimalne kontrakty 1 + TO. Podpisuję na two-way Vince Williams Jr. A Vince Williams to twój gracz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 18 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2023 25 minut temu, MarcusCamby napisał: A Vince Williams to twój gracz? A nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 19 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 Bulls podpisuje Richardsa na 1 + 1 (TO). 2022/23 0,612,030 2023/24 1,927,896 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 19 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 Podpisuję mojego Two Way Anthony Lamb 1min + TO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi