Skocz do zawartości

San Antonio 50 Years Spurs 2022/23

ignazz

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, josephnba napisał:

O ile Jeremiasz pewnie zostanie w Spurs tak trochę boję się o VW. Chłopak ma ciągoty do fleszy i splendoru a tych najwięcej w ny La i Miami 

Oczywiście całym sobą będę trzymał kciuki żeby został na lata w Spurs 

Absolutnie się nie zgadzam o obawy. Poprzez karierę TP ( mentor w Paryżu ) i Borysa ( mentor w obecnym klubie) wytworzyła się subkultura Francuska w spurs. Aaron Cel z którym mam fajny kontakt jest obecnie we Francji i potwierdził mi ze cały światek koszykarski serio pragnął spurs jako klubu dla VW tak samo jak rodzina gracza. Ten filmik co wrzuciłem jest autentyczny. 
Dodatkowo gracze zagraniczni ( bez uczelni w USA ) są cenieni przez small markets ze nie maja ciągoty do Ła lub NYC i rzadziej wymuszają „Leonarda”. Dobrze aklimatyzują się w mniejszych klubach co spotkało spurs wielokrotnie. 

owszem bez sukcesu nie zatrzymasz SSS ale nad wstępem do tego już sztab spurs pracuje. 

Jest paru młodych dobrze pasujących graczy, cap space i brak złych kontraktów. 

Plus morze pickow obcych w tym unprotected hawks oraz komplet własnych. 

Plus jako ekstras dużo 2rds na dokładkę 

PG z rzutem z rynku lub draftu 24 

Vessel 

Sochan ( tymczasowo na PG)

Keldon ( docelowo 6th Manu) 

VW 

Zach plus ktoś za rok na C 

i świadomy spokój aby go wprowadzić bez forsowania w ligę 

Dobry start. A lista możliwych pickow imponująca. 

Mam nadzieje ze spurs nie rzuca się w to lato na FAs tylko cap space jeszcze raz wynajmą za assety i powoli wdraża program rozwoju młodych. 

Rynek trzeba zaatakować za rok. Mając w dwa lata 6(5) wyborów 1rd do ewentualnego spieniężenia i oby ostatni lotto pick własny 24 

Wybory hawks mogą okazać się złotem. A zaatakowanym Browna nawet kosztem supermaxa 

Ale na to potrzeba łomotu przez Miami Denver Lakers i pokiereszowania chemii Bostonu. 

Inna koncepcja jest wymiana z Dallas w lato #10 za Keldona i branie któregoś z PG lotto 

Tego bym nie chciał ale kto wie?

4 minuty temu, LAF napisał:

Ciekawe czy Pop będzie opowiadał żarty po francusku ; D

Pewnie przyniesie na spotkanie włoskie wino 

Potem opowie o meczu w Szczecinie ;)

Będzie kupa śmiechu jak w jednym zdaniu powie draft i gracz Anwilu 

• 2 miesiące temu...