Chytruz Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Szczerze mówiąc to nie rozumiem jak można nie umieć przytyć Zależy od predyspozycji. Ja zanim zacząłem ćwiczyć ważyłem 65 kg przy 188 cm wzrostu. Teraz ważę 80, ale waga idzie w górę tylko kiedy ćwiczę i trzymam dietę. Masz 188 cm wzrostu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Rano 189 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Dałbym głowę, ze ja mam ok. 192 cm i dałbym głowę, ze jesteś wyższy ode mnie, coś tu się więc nie zgadza i chyba sam nie wiem ile mam wzrostu. Chyba ze to przez fryzurę Dolpha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Najwyraźniej garbisz się bardziej niż ja :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 No, też mi to przeszło przez myśl, bo w sumie garbię się okrutnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 No, też mi to przeszło przez myśl, bo w sumie garbię się okrutnie.I mówisz mało ... to co, robimy portal społecznościowy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhatan94 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Jeśli już o wzroście mowa to wybaczcie za off topa kolejnego ,ale - panowie ile was wybiło jeszcze w czasach ogólniaka? Nieznacznie czy może trochę więcej? Ot tak pytam jako ,że żyje ciagle nadzieją hahaha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 u mnie strasznie słabo, kilka cm chyba, a szkoda, bo liczyłem na więcej ;/ Aczkolwiek oczywiście zdarzają sie różne przypadki. Lepiej spytaj rodziców albo coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhatan94 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 u mnie strasznie słabo, kilka cm chyba, a szkoda, bo liczyłem na więcej ;/ Aczkolwiek oczywiście zdarzają sie różne przypadki. Lepiej spytaj rodziców albo coś. Jeśli już o rodzicach mowa to powiedzmy, że ich geny mi "roboty" nie ułatwiły. Póki co mam 181 ,ale chciałbym kiedyś do 190 dobić takie moje małe marzenie jeśli o wzrost chodzi :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Jeśli już o wzroście mowa to wybaczcie za off topa kolejnego ,ale - panowie ile was wybiło jeszcze w czasach ogólniaka? Nieznacznie czy może trochę więcej? Ot tak pytam jako ,że żyje ciagle nadzieją hahaha. w pierwszej gimnazjum mialem 177 a teraz 181 (20 lat) ale nie kazdy tak ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Jeśli już o wzroście mowa to wybaczcie za off topa kolejnego ,ale - panowie ile was wybiło jeszcze w czasach ogólniaka? Nieznacznie czy może trochę więcej? Ot tak pytam jako ,że żyje ciagle nadzieją hahaha. w pierwszej gimnazjum mialem 177 a teraz 181 (20 lat) ale nie kazdy tak ma No ja miałem nieco ponad 170 w 1 gimnazjum...Na koniec szkoły ponad 190 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Ja w pierwszej gimnazum 185. I tyle samo teraz :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Ja przez LO ponad 10 cm urosłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommason Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zależy od predyspozycji. Ja zanim zacząłem ćwiczyć ważyłem 65 kg przy 188 cm wzrostu. Teraz ważę 80Kolo zbadaj sie, czy nie masz tasiemca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zależy od predyspozycji. Ja zanim zacząłem ćwiczyć ważyłem 65 kg przy 188 cm wzrostu. Teraz ważę 80Kolo zbadaj sie, czy nie masz tasiemca.A to niby czemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Ja w 1 gimnazjum miałem 171, na koniec liceum 195. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 A to ja was pobiję wszystkich: na początku liceum 150, a na koniec 178 - niestety wtedy mniej więcej przestałem też rosnąć i od tamtego czasu już nic się nie zmieniło, no chyba, że w przeciwnym kierunku. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 http://imadogg.tumblr.com/post/28258815 ... -the-block o blokach, konkretnie jaka ich ilość trafia w ręce partnerów. to już druga analiza, która pokazuje, że bloki Dwighta nie są tak cenne jak innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 fajne, acz można się było tego spodziewać... w końcu Howard wywala piłki w 10 rząd a nie muska piłkę. ciekawe jak to u Lebrona wygląda oczywiście możnaby tu dodać czynnik demotywujący przeciwnika, poprawiający morale swojej drużyny/kibiców, sianie niepewności w następnej akcji, ale wiadomo są niemierzalne więc się nie liczą :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 dokładnie. walnąć blok w 10 rząd to niby strata, ale pacjent po takiej czapie już drugi raz nie zaryzykuje znalezienia się w TOP10 bo to obciach i zacznie siekać bezpieczne (acz nieskuteczne) jumperki zamiast wjazdów. poza tym to jest również sygnał - nawet gdyby ta piłka leciała wyższym łukiem - to i tak DH by ją zdjął... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi