starYfaN Opublikowano 16 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2022 1 minutę temu, ignazz napisał: Zobacz ze lakers mocno go testują i dostał 21 24 25 i 29 minut gry. Przy korekcie rzutu zacznie wpadać. A jak to będzie robił to dostanie minuty. No, w lidze letniej. South Bay to wyższa półka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 16 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2022 43 minuty temu, ignazz napisał: Lakers kolejny raz maja nosa do talentów. Jest jeszcze wybrany w 2rd Max Christie który w ostatnim meczu tez fajnie zagrał a widać ze na niego stawia sztab bo to ciekawy i IQ zawodnik. Nie wiem dlaczego lakers tak łatwo później odpuszczają w pogoni za gwiazdami fajnych młodych. Widać ze sam proces wyboru maja na wysokim poziomie. Bo za skauting i G-League odpowiadają jedni ludzie, a za decyzje dotyczące głównego składu Lakers inni. Ci pierwsi są kompetentni, ci drudzy niekoniecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 (edytowane) Nasz ulubieniec dziś (niestety brakuje paru akcji): Cole Swider kończy ligę letnią z 28/53 za trzy. Lakers z bilansem 5-3 w sumie, ale 4-0 w meczach, w których grał Huff. Fajnie mi się oglądało tę drużynę, aż mi głupio. Teraz niestety przerwa do października. Edytowane 17 Lipca 2022 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 1 godzinę temu, Jendras napisał: Nasz ulubieniec dziś (niestety brakuje paru akcji): Cole Swider kończy ligę letnią z 28/53 za trzy. Lakers z bilansem 5-3 w sumie, ale 4-0 w meczach, w których grał Huff. Fajnie mi się oglądało tę drużynę, aż mi głupio. Teraz niestety przerwa do października. Gdyby Swider i Huff nie byli tacy kołkowaci, to byłaby szansa na minuty w rotacji, w poważniejszych grach. Ale raczej trudno ich schować po drugiej stronie. Bez znaczenia, że Huff poprawiał obronę w lidze letniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 19 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 W ogole nic tutaj nie piszecie a wczoraj z tego widzialem wyszly 2 sprzeczne reporty jeden ze Lebron AD i Brick gadali na konferencji glosowej ze dadza rade grac razem drugi chyba od Steina, ze Bricka dni sa policzone i ze nie ma opcji zeby zostal @Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 19 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 10 minut temu, Kubbas napisał: W ogole nic tutaj nie piszecie a wczoraj z tego widzialem wyszly 2 sprzeczne reporty jeden ze Lebron AD i Brick gadali na konferencji glosowej ze dadza rade grac razem drugi chyba od Steina, ze Bricka dni sa policzone i ze nie ma opcji zeby zostal @Jendras no to przeciez po staremu - moze jeden raport jest prawdziwy, moze oba i uwaga - byc moze zaden z nich. no ale co mieliscie kontentu do czytania i ogladania reklam, rany boskie. PS moze ktos zmienic nazwe watku na "Los Angeles Lakers - 2022/2023 - Odklejenie" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 19 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 27 minut temu, Kubbas napisał: W ogole nic tutaj nie piszecie a wczoraj z tego widzialem wyszly 2 sprzeczne reporty jeden ze Lebron AD i Brick gadali na konferencji glosowej ze dadza rade grac razem drugi chyba od Steina, ze Bricka dni sa policzone i ze nie ma opcji zeby zostal @Jendras Informacja że LeBron, AD i Westbrook rozmawiali wygląda na typowy PR move po całym tym kwasie w trakcie ligi letniej. Lakers chcą wymienić Russa, najlepiej na Irvinga, ale boją się pójść na całość, nie wiedząc, co zrobi LeBron. Nets z kolei w pierwszej kolejności skupieni są na Durancie, Kyrie jest na drugim planie. Tak więc czekamy na rozwiązanie sytuacji z KD oraz na decyzję Jamesa odnośnie extension, które będzie mógł podpisać w sierpniu. Wszystko inne to tylko medialny hałas. Trzeba się uzbroić w cierpliwość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 19 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 27 minut temu, memento1984 napisał: moze ktos zmienic nazwe watku na "Los Angeles Lakers - 2022/2023 - Odklejenie" ? aha, czyli nie mozna juz rozmawiac o potencjalnych ruchach i rumorach? widze jakis bol dupy wychilluj tam mordo, wiem ze goraco jest dzisiaj 5 minut temu, Jendras napisał: Informacja że LeBron, AD i Westbrook rozmawiali wygląda na typowy PR move po całym tym kwasie w trakcie ligi letniej. albo wiedza ze sprawa z Kyriem na ten moment upadla: Cytat Lakers chcą wymienić Russa, najlepiej na Irvinga, ale boją się pójść na całość, nie wiedząc, co zrobi LeBron. wlasnie jak dla mnie to zanosi sie ze moment zostal przegapiony, bo teraz jak sie okazalo ze nie ma godnej paczki za Duranta to moga obaj zostac, a jak beda grac dobrze to nic z tego nie bedzie juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 19 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 Jak dla mnie nie było żadnego momentu. Po prostu Nets nie chcieli zrobić laski Pelince i LBJ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 19 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 Najpierw byłaby wymiana Duranta, potem Irvinga, ale wakacje jeszcze długie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 19 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 58 minut temu, Kubbas napisał: albo wiedza ze sprawa z Kyriem na ten moment upadla: wlasnie jak dla mnie to zanosi sie ze moment zostal przegapiony, bo teraz jak sie okazalo ze nie ma godnej paczki za Duranta to moga obaj zostac, a jak beda grac dobrze to nic z tego nie bedzie juz Nie wiem, czy był w ogóle jakiś moment, jeśli prawdą jest, że Nets w pierwszej kolejności chcą rozwiązać temat z Durantem. A doniesienia typu to, że Kyrie przygotowuje się do pozostania, to jest właśnie dla mnie ten medialny hałas, do którego nie przywiązywałbym zbyt wielkiej uwagi. W ciągu miesiąca mieliśmy już chyba z 5 zwrotów akcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 31 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 tak, poproszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 31 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 Randle do LBJ i Davisa? Pomijając już komentarze do twita: jeden chce dopłaty lakers drugi chce dopłaty knicks w pickach trzeci tworzy skład lakers zostawiajac RW0 w nim Nikt nie zauważa ze to trzeba jazz dopłacić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 31 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 (edytowane) 9 godzin temu, ignazz napisał: Randle do LBJ i Davisa? Pomijając już komentarze do twita: jeden chce dopłaty lakers drugi chce dopłaty knicks w pickach trzeci tworzy skład lakers zostawiajac RW0 w nim Nikt nie zauważa ze to trzeba jazz dopłacić. Jeszcze pewnie licza ze Conleya dostana w pakiecie za 0-wca. bardziej realny bedzie swap z houston po walla jesli doplaca pickiem (no i z taxu zejda troche, ale tego fani nie chca uslyszec :D) ps jak tam Kyrie “przez szybe”? Edytowane 31 Lipca 2022 przez memento1984 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 31 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 13 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał: tak, poproszę Spoko tylko za kogo? Czy Mitchell chce grać z Westbrookiem? Czy ktokolwiek chce grać z Westbrookiem? Gdziekolwiek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 31 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 4 godziny temu, josephnba napisał: Spoko tylko za kogo? Czy Mitchell chce grać z Westbrookiem? Czy ktokolwiek chce grać z Westbrookiem? Gdziekolwiek? ale od kiedy gracze mają coś do powiedzenia jeśli nie mają takich gwarancji w kontrakcie? a za kogo to nie wiem, każda większa wymiana z udziałem Lakers wydaje się mało prawdopodobna, a jednak co chwile jakieś tam spekulacje się pojawiają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 31 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 (edytowane) 17 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: ale od kiedy gracze mają coś do powiedzenia jeśli nie mają takich gwarancji w kontrakcie? a za kogo to nie wiem, każda większa wymiana z udziałem Lakers wydaje się mało prawdopodobna, a jednak co chwile jakieś tam spekulacje się pojawiają takie handle spadajacym kontraktem to dla druzyn tankujacych co chca wziac +1 rok dluzsze, podobnie slabe albo gorsze umowy - ja nie wiem jak ci beatwriterzy tworza te scenariusze, ze Lakers dostana lepszy, dluzszy (i prawie musowo tanszy!) kontrakt : ) poki co: Pelinka: Lebron: Edytowane 31 Lipca 2022 przez memento1984 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Nie mogę z tej dysfunkcyjnej organizacji. Rozumiem, że to LBJ, rozumiem, że zdobyli 1 tytuł, ale na Boga w 3 pozostałych sezonach raz weszli do PO i zaliczyli quit w 1 rundzie... I to jest powód, żeby gwarantować 38 letniemu graczowi (z Westbrickiem na pokładzie) ponad 140 mln do 41 roku życia, które mogą wzrosnąć do ponad 150? 2 letnie farewell Kobasa po kontuzji kosztowało całe 48, gdzie gość jednak dał 5 tytułów i cała karierę poświęcił tej organizacji, a jebano te umowę strasznie... Czas już aby te Pelinki odeszły, a Bussowa sprzedała ekipę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2022 35 minut temu, dannygd napisał: Rozumiem, że to LBJ właśnie zdaje się, że albo nie rozumiesz, albo nie wiesz dokładnie, kto to LBJ. Albo, choć sam w to wątpię - obie te rzeczy naraz P.S.: https://www.basketball-reference.com/leaders/pts_career.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi