Skocz do zawartości

Free Agency 2022 czyli Zion z maxem to LOL

josephnba

Rekomendowane odpowiedzi

34 minuty temu, Robaq napisał:

LAL oprócz Jonesa, podpisali Walkera IV,  i za minimum Troya browna, a są do tego gotowi na przejecie Kyrie i Duranta

To by musieli oddać AD albo LeBrona + Russa aby pozyskać ich obu. Nadal jednak mieliby szrot na ławce z braku kasy na nią.

Edytowane przez Pepis21

7 godzin temu, Reikai napisał:

Pewnie skonczy sie jakims Aytonem w Nets. Ogolnie wisialo to w powietrzu od dawna, te zmieniajace sie kursy na Aytona w Nets i Duranta w Suns, troche nas ten opt in Kyriego uspil, ale wyglada na to ze po prostu zgarnal hajs i zazada wymiany tez, dlatego zaskoczyl Nets bo bylo wiadome, ze nie bedzie gral tam.

Tak, ale jednoczesnie straszny waz z niego znowu wyszedl. Sciagnal Kyriego, Hardena, pozbyl sie assetow Nets, zrobili wszyscko co chcial i teraz spierdala zostawiajac spalona ziemie majac jeszcze wieloletni kontrakt.  Lebron za taka akcje bylby tu na forum ukrzyzowany. To jest definicja spalonej ziemi, pozbycie sie wszystkich rolesow i pickow na lata, nie to co nam jakis czas temu probowal @Alonzo wmowic apropo LBJ.

To pozbycie sie 1st roundera za Royca to jakis zart chyba, nie wiem co oni tu stworzyli.

Mordeńko..

ja od samego początku nazywałem Nets Silikonowymi Cyckami, więc nie mam pojęcia co tam za głupoty wypisujesz.

8 minut temu, Alonzo napisał:

Mordeńko..

ja od samego początku nazywałem Nets Silikonowymi Cyckami, więc nie mam pojęcia co tam za głupoty wypisujesz.

Mowie o definicji spalonej ziemi - to jest w tym momencie Nets, a nie Heat post LBJ.

Nuggets podpisali minutę po północy Deandre. Właśnie mi się przypomniało, że Kyrie z Durantem załatwili mu s5 > Allen. Pięknie Nets od 2 lat byli wypięci dla tej dwójki, jeszcze pięknej ich wystawili. Zasłużyli obaj na zsyłkę gdzieś na obrzeża NBA.

19 minut temu, Reikai napisał:

Mowie o definicji spalonej ziemi - to jest w tym momencie Nets, a nie Heat post LBJ.

Bez sensu porównanie.. Nets to była wydmuszka (Silikonowe Cycki), a Heat z LeBronem grali przez 4 lata w 4 Finalach zdobywając 2 mistrzostwa. 

5 minut temu, memento1984 napisał:

Ale na koniec zostali wydmuszka bez perspektyw :)

Na moje ich sytuacja się za dużo nie zmienia - z drużyny na okolice II rundy playoffs staną się teamem walczącym o playoffs. Nets to ogólnie ciekawy przypadek drużyny mocnej na papierze, ale zbudowanej niczym domek z kart bez żadnych fundamentów - mieli małe szanse że to wypali i .. nie wypaliło.. Szkoda tylko ich kibiców, którzy w nich uwierzyli..

6 minut temu, Alonzo napisał:

Na moje ich sytuacja się za dużo nie zmienia - z drużyny na okolice II rundy playoffs staną się teamem walczącym o playoffs. Nets to ogólnie ciekawy przypadek drużyny mocnej na papierze, ale zbudowanej niczym domek z kart bez żadnych fundamentów - mieli małe szanse że to wypali i .. nie wypaliło.. Szkoda tylko ich kibiców, którzy w nich uwierzyli..

Nets bez Duranta to team walczacy o playoffy? Chyba ze kazdy team poza “lock-4” tak nazwiemy. Niezle tego Bena zaldowali w ciula :) Kyrie to chyba liczy ze go zwaivuja.

i bardzo dobrze tak Nets, zebrali topke c***ograjc0w ktorzy finalnie zagrali z nimi w ch

*moj koment apropo wydmuszki byl o Miami post 4lata

Edytowane przez memento1984

1 minutę temu, memento1984 napisał:

Nets bez Duranta to team walczacy o playoffy? Chyba ze kazdy team poza “lock-4” tak nazwiemy. Niezle tego Bena zaldowali w ciula :) Kyrie to chyba liczy ze go zwaivuja.

i bardzo dobrze tak Nets, zebrali topke c***ograjc0w ktorzy finalnie zagrali z nimi w ch

*moj koment apropo wydmuszki byl o Miami post 4lata

Za Irvinga i Duranta jednak coś dostaną, a jako że nie maja swoich picków na najbliższe lata, to tankować też nie będą, 

Co ciekawe Heat są w grze po Duranta - moga oddać Herro Ducnana, Jovicia i picki - obaczymy co z tego wyjdzie.

Tamci Heat do odejścia LeBrona byli cały czas głównym contenderem na Wschodzie - całe free agency czekało co zrobi LeBron zanim zaczęli podpisywać kontrakty. 

1 minutę temu, Reikai napisał:

A tu trochę szok, wydawało się ze zostanie w Warriors

Golden jest bogate ale nawet oni nie mają budżetu z gumy i oni zapłacili 170 mln podatku. Umowa dla Paytona by ich wrzuciła w rejony ponad 200 mln podatku plus to co normalnie płacą. Żaden klub nie jest w stanie być dochodowy dlatego Warriors musi odpuszczać sobie każdego ponad minimum

3 minuty temu, Reikai napisał:

Od insidera Heat.

Jazzowi nie potwierdzają. Poza tym Jazz odrzuca wszystkie rozmowy na temat Mitchellla a Heat to już w ogóle nie mają nic do zaoferowania dla Jazz. Prędzej zobaczę wymianę z Nets Gobert- Durant niż ,żeMitchella oddadzą 

9 minut temu, Reikai napisał:

A tu trochę szok, wydawało się ze zostanie w Warriors.

Szok? Chłop ma prawie 30 lat, to jest jego "czas", a to jest wypłata jego życia, na którą nie mógł liczyć w GSW (ze względów $$$ klubu bo przecież zapewne obydwie strony chciałyby kontynuować współpracę).

Edytowane przez Pan A.