MarcusCamby Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 @P_M łap http://www.82games.com/dpoy.htm Bo widzę że po niedocenianu Cambyego wziąłeś się za deprecjonowanie Mariona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 7 minut temu, RonnieArtestics napisał: nie manipuluj, z nikogo nie zrobiłem mema. Czy „mam trzech graczy uznawanych za słabych” to robienie z nich memów?! nie manipuluję, cytowałem julka patrz niżej. 52 minuty temu, julekstep napisał: Melo -> neutral, do ukrycia Arenas, Rose -> defensywne memy, ale na pozycji która najmniej boli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 20 minut temu, P_M napisał: Marion Elita? Ja wiem, że na bezrybiu i rak rybą patrzac na tamtych suns, ale c'mon. To samo tamten Iggy owszem db/bdb obrońcy, ale ich obu Kidd z pozycji PG patrząc na wpływ na team Defense zjada... A Melo, którego oceniłes jako neutral ma przykladowo gorsze lub podobne dbpm jak Arenas czy Rose, których oceniłes jako memy.. Dla mnie są dwie duże dziury, undersized PF i Duncan, który ma to wszystko ogarnąć. Nawet jeżeli uznam Iggiego jako ok na SG, to still nie kupuje obrony tej drużyny z dwoma dziurami, zwłaszcza, że jak schodzi Duncan to obrona się sypie, bo o Cambym dyskusję już tu mieliśmy i to żaden dpoty. powtórzę - Twoimi defensywnymi highlightami jest para guardów i rezerwowy center serio nie wiem czego tu oczekujesz 13 minut temu, RonnieArtestics napisał: 4. ten „undersized PF” Marion robił top5 wynik w lidze w zbiorkach przez kilka lat z rzędu, razem z Duncanem robią w zbiorkach wynik jakiego nikt z was nie robi. nie wiem jak rozumiesz nikt, ale para KG i Zo w wybranych latach ma większe łączne %TRB niż para Duncan i Marion w wybranych latach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: powtórzę - Twoimi defensywnymi highlightami jest para guardów i rezerwowy center serio nie wiem czego tu oczekujesz Jermaine jest tutaj jednym z najlepszych obrońców z pomocy za 1 sezon. Malone do siłowania się również top (4x alldef,gdzie np Marion 0), zaczynam wątpić, że czytałeś cokolwiek, co napisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 3 minuty temu, P_M napisał: Jermaine jest tutaj jednym z najlepszych obrońców z pomocy za 1 sezon. Malone do siłowania się również top (4x alldef,gdzie np Marion 0), zaczynam wątpić, że czytałeś cokolwiek, co napisałem. potwierdzam - moja ulubiona seria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 (edytowane) 11 minut temu, P_M napisał: Jermaine jest tutaj jednym z najlepszych obrońców z pomocy za 1 sezon. Malone do siłowania się również top (4x alldef,gdzie np Marion 0), zaczynam wątpić, że czytałeś cokolwiek, co napisałem. to że napiszesz że jakiś Twój gracz jest naj w danym elemencie to nie znaczy że tak faktycznie jest masz najlepszy duet obrońców na pozycjach 1 i 2 -> czyli tam gdzie to ma najmniejszy wpływ na drużynę meh Hilla (+/- poziom Melo ) Malone, który dobrze gra 1v1....i tyle średnio-słabego (w skali zabawy) Jermaine'a (przypominam że w naszej zabawie starterami na C są m.in -> Timmy, Zo, Dwight, D-Rob czy Mutombo, wszyscy o 2 klasy lepsi w D) a Twój najlepszy obrońca (Ben) będzie grał pewnie 15 mpg no nie jest źle, ale szału tu nie ma żadnego Edytowane 27 Czerwca 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 Ciekawe te dyskusje, dla mnie blackmagic przegrywa obroną, a Ronnie z P_Mem w ataku, a Wy dyskutujecie o ataku blackmagica/obronie Ronniego i P_Ma. ;] Ale mam chyba bardzo podobną ocenę teamów do julekstep. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 (edytowane) 22 minuty temu, BMF napisał: Ciekawe te dyskusje, dla mnie blackmagic przegrywa obroną, a Ronnie z P_Mem w ataku, a Wy dyskutujecie o ataku blackmagica/obronie Ronniego i P_Ma. ;] Ale mam chyba bardzo podobną ocenę teamów do julekstep. No właśnie - a ty mnie pokarales za brak spacingu, i miałem się do tego odnieść ale przez te bzdury P_M kompletnie zapomniałem. Chciałem napisać, że po prostu na tle innych drużyn raczej nie odstaje w tym wzgledzie, wiec jeżeli to wg ciebie moja jedyna wada to daj z jedno miejsce wyżej bo ani julek, ani Koelner ani bm nie będą tutaj w tym względzie lepsi…, jedynie Reikai tutaj ma przewagę ;] (no dobra jeszcze blackmagic ma lepszych shooterow ale ma gorszy zespół w innych aspektach a Arenas sobie jechał z Nashem jak z gównem z tego co oglądałem ostatnio przy drafcie te highlighty Arenasa. Jak chcesz mieć podobna ocene to julek to nie masz jeszcze podobnej oceny mojej drużyny co julek jak coś on dał mnie na drugim miejscu w grupie nie licząc swojej drużyny, a ty dałeś mnie na przed ostatnim w całej grze Godzinę temu, MarcusCamby napisał: @P_M łap http://www.82games.com/dpoy.htm Bo widzę że po niedocenianu Cambyego wziąłeś się za deprecjonowanie Mariona Haha trzech moich w top3 tego rankingu, pięknie zaorane. Wybrałem co prawda nieco inne lata duncana i Mariona ale ten artykul właśnie pięknie przedstawia to co mowie o marionie - gdyby nie on to tamci suns by mieli chyba ze 140drtg. w ogóle zapomina się przez ich regularny (lekki) choke jako drużyna w playoffs, ze realnie w tamtych latach 2005-2007 to była druga/pierwsza najlepsza drużyna ligi. Na wschodzie było tylko Pistons, Heat i Lebron, a zachód był dużo mocniejszy. to tylko zabawa i się wynikiem nie będę przejmował za bardzo, ale ewidentnie wielu z was myśli stereotypami. Nie bierze pod uwagę realnych wyników w wybranych sezonach. marion 06 - chyba WCF, porażka z Duncanem Duncan 03 - dominacja totalna i napierdalanie po 25-15-5 w play offs, a do tego najlepszy shotblocker w PO melo 09 - prawie wjebal „ backToback lakersom”, zabrakło kilku posiadan. Jak przeglądałem przy wyborze statsy ludków z tamtych playoffs, to wyszło mi ze tylko Kobe i dwight zagrali lepsze PO indywidualnie arenas 06 - wtedy top5 ligi, pamietam doskonale ze po tym sezonie każdy miał go za topdoga, zwłaszcza w grach typu fbx każdy chciał go mieć tak samo jak lebronów i amare, bo był wtedy w dodatku bardzo młody i nikt nie wiedział ze w późniejszych latach głowa nie dojedzie. iggy 09 - imo największy cienias z tej piątki ale on tu ma być tylko rolesem co pomoże trochę rozgrywać i da dobry defense. Imo po prostu za bardzo patrzycie co się stało później z karierami melo i arenasem, nie pamiętacie już ze każdy z nich w pewnym momencie ( w tym co wybralem) uważany był za lepszego niż lebron.. Edytowane 27 Czerwca 2022 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 (edytowane) 37 minut temu, RonnieArtestics napisał: Jak chcesz mieć podobna ocene to julek to nie masz jeszcze podobnej oceny mojej drużyny co julek jak coś przecież u mnie jesteś ex aequo z Koelnerem i blackmagickiem -> w sumie zapomniałem o tie-breakerach, ale wtedy powinno lecieć po 'ficie' (czyli Koelner -> blackmagic -> Ronnie) w sumie poprawiłem kolejność o tie-breaker jakby to ktoś liczył Edytowane 27 Czerwca 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 27 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 @january rzuc glosem, kto tam jeszcze pominal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 53 minuty temu, RonnieArtestics napisał: Imo po prostu za bardzo patrzycie co się stało później z karierami melo i arenasem, nie pamiętacie już ze każdy z nich w pewnym momencie ( w tym co wybralem) uważany był za lepszego niż lebron.. Carmelo w 2009 roku raczej nie był uważany za lepszego od LeBrona. ;] 56 minut temu, RonnieArtestics napisał: Chciałem napisać, że po prostu na tle innych drużyn raczej nie odstaje w tym wzgledzie, wiec jeżeli to wg ciebie moja jedyna wada to daj z jedno miejsce wyżej bo ani julek, ani Koelner ani bm nie będą tutaj w tym względzie lepsi…, jedynie Reikai tutaj ma przewagę ;] Dla mnie nie masz kreatorów, dobrego spacingu i Jackson z rookie Rosem to questionable wybory z ławki względem Twoich braków (tzn. nie mają fajnych skillów w ataku, które by Ci się przydały), nie tylko spacing. ;] Ale nie jestem raczej adresatem teamu z Carmelo w składzie, to co ja mogę z tym zrobić, np.@MarcusCambypewnie by Cię bardziej docenił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 28 minut temu, julekstep napisał: przecież u mnie jesteś ex aequo z Koelnerem i blackmagickiem -> w sumie zapomniałem o tie-breakerach, ale wtedy powinno lecieć po 'ficie' (czyli Koelner -> blackmagic -> Ronnie) w sumie poprawiłem kolejność o tie-breaker jakby to ktoś liczył Loooool, bo się c***a znasz. Fit mam zajebisty wlasnie. Marion Iggy i Duncan nie potrzebują wiele piłki i łatają jednocześnie wady melo i arenasa w obronie, gdzie ty tu widzisz zły fit człowieku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 4 minuty temu, RonnieArtestics napisał: Fit mam zajebisty wlasnie. napisał dosłownie każdy o swoim teamie 8 minut temu, RonnieArtestics napisał: Marion Iggy i Duncan nie potrzebują wiele piłki to miłe tylko że niekoniecznie Arenas i Melo to ludzie którym chciałbym dawać piłkę w ATFie (nawet tak limitowanym jak ten) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 (edytowane) 22 minuty temu, julekstep napisał: napisał dosłownie każdy o swoim teamie No ale nie rob sobie jaj ze słabym fite. Specjalnie dobrałem właśnie do dwóch pierwszych graczy, którzy nie potrzebuja piłki i graja zajebiscie zespołowo - dwóch typow, co są bez wątpienia jednymi z najlepszych w tym atf w grze jeden na jeden, czyli mam to i to w ataku. Igoudala, Marion, Duncan trzech graczy którzy lubią grac podaniami, zespołowo, kombinacyjnie i dla kontrastu - żebyście nie pierdolili ze nie mam kozaka, zabrałem nawet dwoch go to guys. A w obronie sam przyznałeś ze to może być najlepszy team. czego nie widzę tutaj? Zgadzam się generalnie z argumentami @BMF o braku top kreatora i shootera i to kumam. Ale jak sobie patrzę na to jak wypadam z tym spacingiem na tle innych zespołów z grupy to już tak całkiem serio uważam, że powinienem być drugi za Reikai. Do niego nie mam chyba podjazdu. arenas pizgał 3 trójki na mecz na 37% a w tamtych PO był w jeszcze większym gazie bo zrobił 4x42% na małej probce. Na dzień dzisiejszy w lidze jest może z 5-10 typkow w lidze którzy to robią, a wtedy było ze dwóch, trzech? Może był najlepszy nawet, w lidze w tym sezonie w rzucaniu trójek na dużym Volume, ale nie chce mi się sprawdzać nie wazne. Do tego Melo, Marion I Iguodala tez potrafią rzucić trójkę i każdy trafiał ponad jedna na mecz w wybranych sezonach. I wybrałem jeszcze Stephena Jacksona z sezonu gdzie zanotował zajebisty fluke w PO i RS akurat. @BMF my point is - jakbysmy grali w atf normalny to pewnie ten spacing by to było problemem ale nie w 00’s, Cmon. na przeciw w swojej grupie mam np julekstep team z: Stockton-Carter-Roy-Garnett-Mourning koelner z : deron-kobe-Kirilenko-Webber-nene Wklejać statystyki? Czy mogę już powiedzieć ze Ja jestem conajmniej trzeci najlepszy w swojej grupie w samym spacingu, a ty wytykasz mi to jako główny powód czemu jestem tylko przed lafem. Dziwne to sie wydaje po prostu… bo w innych rzeczach uważam ze jestem dużo lepszy, a 10 trójek na mecz u blackmagic vs 8 trójek na mecz u mnie nie powinno imo zrobić aż takiej różnicy. Edytowane 27 Czerwca 2022 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 4 minuty temu, RonnieArtestics napisał: i dla kontrastu - żebyście nie pierdolili ze nie mam kozaka, zabrałem nawet dwoch go to guys. no ja (i pewnie kilka innych osób) nie uważa Melo i Arenasa za 'kozaków' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 24 minuty temu, julekstep napisał: napisał dosłownie każdy o swoim teamie to miłe tylko że niekoniecznie Arenas i Melo to ludzie którym chciałbym dawać piłkę w ATFie (nawet tak limitowanym jak ten) A ja bym jednak chciał. Bawi mnie ze sie tak zakręciłes i powtarzasz się tak z tym Melo, bo to był realnie top3 gracz tamtych playoffs. 1 minutę temu, julekstep napisał: no ja (i pewnie kilka innych osób) nie uważa Melo i Arenasa za 'kozaków' Tu masz nawet jak Arenas jedzie z Nashem, jak z gownem akurat chyba wybranym u nas z tego roku o ile się nie mylę. Przypominam suns wtedy trzecia siła ligi w RS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 6 minut temu, RonnieArtestics napisał: julekstep team z: Stockton-Carter-Roy-Garnett-Mourning koelner z : deron-kobe-Kirilenko-Webber-Nene dzięki za wklejenie tego fragmentu, teraz wizualnie łatwo jest zobaczyć jak Kobe dojeżdża pussy-Team @julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 (edytowane) 8 minut temu, RonnieArtestics napisał: Bawi mnie ze sie tak zakręciłes i powtarzasz się tak z tym Melo, bo to był realnie top3 gracz tamtych playoffs. NIE NO! JAK REALNIE TO ZWRACAM HONOR xD w sumie rzucał tak jak mój Roy w tych PO, gdzie mój biedulek nie miał obok siebie Billupsa i musiał grać przeciwko mocniejszej defensywie 5 minut temu, Koelner napisał: dzięki za wklejenie tego fragmentu, teraz wizualnie łatwo jest zobaczyć jak Kobe dojeżdża pussy-Team @julekstep szkoda tylko że kolega źle wkleił bo powinno być Roy-Carter tyle warte są opisy w atfach xD Edytowane 27 Czerwca 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 27 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 11 minut temu, julekstep napisał: NIE NO! JAK REALNIE TO ZWRACAM HONOR xD w sumie rzucał tak jak mój Roy w tych PO, gdzie mój biedulek nie miał obok siebie Billupsa i musiał grać przeciwko mocniejszej defensywie szkoda tylko że kolega źle wkleił bo powinno być Roy-Carter tyle warte są opisy w atfach xD Lakers 2009 mieli najlepsza obrone w lidze w playoffach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 @julekstep http://www.82games.com/0506/05WAS1E.HTM Tu tu masz arenasa w clutch w 05-06 Nie każdy jest jokicem oczywiście - ale http://www.82games.com/2122/21DEN21.HTM#clutch porównaj sobie np ile mieli ft obaj, to ten sam lvl wymuszania ft co Jokic i rzucał jeszcze skuteczniej ft w crunch. Porównaj sobie też ile % tych rzutów było assisted u obu graczy Julek robisz z siebie clowna co powtarza ten sam zart dziesięć razy jak zwykle, dwa nazwiska się przyjebales za same nazwiska, a gdybym miał troszkę więcej czasu to bym znalazł więcej fajnych statystyk dla nich z tamtych lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi