RappaR Opublikowano 23 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 Koelner mnie na dole, typowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 2 godziny temu, RappaR napisał: Koelner mnie na dole, typowe Masz coś ze wzrokiem teraz przedostatni a w poprzednim chyba też nie byłeś ostatni. czytam opisy - w samym pickowaniu jesteś top ( 1 Pick i ostatni to duży bonus ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 ja zaraz wrzucę głosy publicznie czytanie Waszego oburzenia to będzie przynajmniej jakakolwiek radość z tego draftu xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Teraz, LAF napisał: @blackmagic 5 miejsce, WTF ?! Mogę Ci jutro napisać co i czemu. Imho inaczej patrzymy na koszykówke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Z tym głosowaniem do północy, to ja poczytam opisy i wrzucę w nocy/nad ranem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 6 minut temu, LAF napisał: @blackmagic 5 miejsce, WTF ?! nie przejmuj się, masz bardzo dobry skład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 12 minut temu, Koelner napisał: nie przejmuj się, masz bardzo dobry skład Ogólnie to rozstrzał w ocenach widzę jest duży i chętnie bym coś więcej poczytał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 4 minuty temu, LAF napisał: Chętnie poczytam. @julekstep możesz wyjaśnić czemu najgorsi z tej Twojej tabelki wychodzą z grupy ? im mniej masz punktów tym lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 26 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 @BMF co jest nie tak z Billups+ Ray Ray w D? Billups wiadomo super, a Allen w 2010 dobrze bronił Bryanta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Billups był overrated jako obrońca (i underrated jako ofensor), Allen to był kazus Bradleya Beala (zachowując proporcje, bo lepszy gracz), tzn. duże volume w ataku i podejrzane D w słaby defensywnie teamach, w Celtics bronił lepiej, bo miał dużo mniejszy load w ataku, więc nawet dając mu benefit of a doubt to bez szału - dlatego so-so. Ale mam Cię wysoko, więc to nie jest jakaś mocna krytyka. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 26 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Teraz, BMF napisał: Billups był overrated jako obrońca (i underrated jako ofensor), Allen to był kazus Bradleya Beala (zachowując proporcje, bo lepszy gracz), tzn. duże volume w ataku i podejrzane D w słaby defensywnie teamach, w Celtics bronił lepiej, bo miał dużo mniejszy load w ataku, więc nawet dając mu benefit of a doubt to bez szału - dlatego so-so. Ale mam Cię wysoko, więc to nie jest jakaś mocna krytyka. ;] Spoko, tak pytam. Akurat mój Billups zezlomowal prime CP3, kompletnie go zamykając, takze imo po prostu kiepski timing. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 CP3 wtedy złapał kontuzję w połowie serii. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 26 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 (edytowane) 6 minut temu, BMF napisał: CP3 wtedy złapał kontuzję w połowie serii. ;] Jak zawsze, kiedy gra gowno. Edit: @BMF sprawdziłem, g1 i g2 tez miał słabe. Edytowane 26 Czerwca 2022 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Wtedy chyba faktycznie się posypał. Ale owszem, niby mam @januaryna 1 czy tam 2 miejscu, ale w półfinałach (czy tam finale) Chris Paul sobie rozwali kolano. xD [tylko w 80% żart] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 (edytowane) 12 minut temu, LAF napisał: gdzie się wszystko fajnie składa w jedna całość napisał każdy o swoim teamie Edytowane 26 Czerwca 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 26 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 (edytowane) 2 minuty temu, LAF napisał: Rozumiem, że to ironia. To wskaż proszę serie gdzie CP3 był zdrowy i zagrał gówno przez cała serie. Jedyny mecz gdzie był zdrowy i zagrał gówno to G 7 vs Gordon ( bez Blake’a oczywiście ) Chociażby najważniejsza seria w jego karierze 2019 vs Golden i jeden dobry mecz w serii. Plus nikt w PO nie jest w NBA zdrowy, tylko CP3 ma zawsze parasol pt. Kontuzja. Edytowane 26 Czerwca 2022 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Patrząc na wasze głosy pozostaje mi ponownie zacytować Julka "głosujący c***a się znajo" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 hahaha @RappaR to jest żałosny jednak gość 6 minut temu, P_M napisał: Patrząc na wasze głosy pozostaje mi ponownie zacytować Julka "głosujący c***a się znajo" nie no, odjebałeś trochę bigos z tego składu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 4 minuty temu, Koelner napisał: hahaha @RappaR to jest żałosny jednak gość nie no, odjebałeś trochę bigos z tego składu Tia, a potem widzę w uzasadnieniach julka, że Ronnie ma lepszą obronę niż ja(patrząc po punktach) , gdzie ten drugi ma Melo i Arenasa w S5... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Teraz, LAF napisał: @BMF napisze bez ogródek. Twoje notatki są do dupy a jak znajdujesz moje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi