julekstep Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 Teraz, RappaR napisał: Sezon Wade 06>KG 04 cieszę się że już post wcześniej wrzuciłem Cię do koszyka z Pablem ale nie musisz aż tak potwierdzać zasadności tego czynu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 Warriors w latach z Durantem >> team Pablo z ostatniego ATF kto mówi nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 Teraz, RonnieArtestics napisał: Warriors w latach z Durantem >> team Pablo z ostatniego ATF kto mówi nie ? ciężko ocenić ponieważ do dzisiaj brak opisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 Widzę Julek i Blackmagic konsekwentnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 Ciekawe który rok cp3 wybierze @LAF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 2 minuty temu, RonnieArtestics napisał: Ciekawe który rok cp3 wybierze @LAF Chris Paul dunks on Dwight Howard - YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 Howard!? W pierwszej rundzie !!?? Typ który ma problem z Ego i nie chciał grać p&r z Nashem? Gruuubo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 1 minutę temu, P_M napisał: Howard!? W pierwszej rundzie !!?? Typ który ma problem z Ego i nie chciał grać p&r z Nashem? Gruuubo Howard z 09 był bestią i w faktycznie jest zapomniany, ale no nie na 8 pick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 2 minuty temu, P_M napisał: Howard!? W pierwszej rundzie !!?? Typ który ma problem z Ego i nie chciał grać p&r z Nashem? Gruuubo z Hedo rozjebał LeBrona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 @january jaki złośliwiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 4 minuty temu, RappaR napisał: Howard z 09 był bestią i w faktycznie jest zapomniany, ale no nie na 8 pick. 2 minuty temu, LAF napisał: Wybieramy konkretny sezon a w tym sezonie Howard doprowadził Orlando do finałów NBA i nie jedną akcje p&r zagrał. To były akurat takie smutne czasy gdzie Howard był najlepszym centrem w NBA pomimo tego, że niewiele potrafił, miał istotnie chory atletyzm ale po drugiej stronie praktycznie nie miał rywali. Nie jestem w stanie wybronić tego picku. Z resztą to, że Gortat będąc zmiennikiem DH nie wyglądał źle już dużo mówi o DH. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 być psychofanem Paula i zamiast niego wziąć w atfie gorszego Howarda dafuck a Rappar znów dostaje prezent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: a Rappar znów dostaje prezent I pewnie powiesz, że znowu zjebałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 @RappaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 Teraz, RappaR napisał: I pewnie powiesz, że znowu zjebałem no jak do prezentu znów dobierzesz jakiegoś ogóra to obiecuję że tak powiem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 Teraz, RappaR napisał: I pewnie powiesz, że znowu zjebałem z pewnością znowu c***owo obudujesz jak będziesz słuchał doradców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 1 minutę temu, blackmagic napisał: @RappaR ? Teraz, Koelner napisał: z pewnością znowu c***owo obudujesz jak będziesz słuchał doradców Teraz, julekstep napisał: no jak do prezentu znów dobierzesz jakiegoś ogóra to obiecuję że tak powiem! Nie skorzystałem z prezentu, tworzę własną koncepcję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 1 minutę temu, RappaR napisał: Nie skorzystałem z prezentu, tworzę własną koncepcję przecież skorzystałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 Dirk mocny pick - mógł iść wcześniej i T-Mac overallowo gites tylko jeden i drugi nie grali z tego typu zawodnikami więc trzeba będzie uruchomić głęboką wyobraźnię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 DOBRA WYMYŚLIŁEM SE PICKA wybierać ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi