Reikai Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 @RonnieArtestics go go Timmy. Ale bym se takiego Duncana ogladal w obecnej lidze. Pamiętajmy o dopisywaniu sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 Ku*wa julek serio KG wziąłeś którego miałeś w poprzednim drafcie?... Byłem pewny, że mam KG u siebie i już myślałem nad koncepcją składu, a teraz wszystko c*** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 Teraz, P_M napisał: Ku*wa julek serio KG wziąłeś którego miałeś w poprzednim drafcie?... Byłem pewny, że mam KG u siebie i już myślałem nad koncepcją składu, a teraz wszystko c*** zjeboł ;] ja też myślałem nad kg ale też go kiedyś miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 Teraz, P_M napisał: Ku*wa julek serio KG wziąłeś którego miałeś w poprzednim drafcie?... Byłem pewny, że mam KG u siebie i już myślałem nad koncepcją składu, a teraz wszystko c*** no tu nie było innego wyboru top4 w jednolatce dla tego okresu to LBJ (fart bo akurat się załapał jego 1szy sezon 'true' prime'u), Shaq, Timmy i KG właśnie -> reszta jest co najmniej tier niżej (tak @Koelner - zjebałeś xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: top4 w jednolatce dla tego okresu to LBJ (fart bo akurat się załapał jego 1szy sezon 'true' prime'u), Shaq, Timmy i KG właśnie -> reszta jest co najmniej tier niżej Lol, nope, ale rozumiem, że trzeba słodzić swoim pickom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: (tak @Koelner - zjebałeś xD) no co Ty - myślałem o kg ale jak przejrzysz obwodowych z 00' to praktycznie Kobe i LeBron są z topu a reszta ma w c*** mankamentów. pod koszem ostanie się więcej fajowych graczy. zobaczysz jakie rodzyny na obwodzie będą szły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 Teraz, RappaR napisał: Lol, nope, ale rozumiem, że trzeba słodzić swoim pickom no widzę że to bardzo dobrze rozumiesz już zawczasu słodząc swoim xD ta 4 rozegrała najlepsze 'all-timerskie' sezony w tym okresie i reszta nie ma podjazdu (chociaż ofc jest jeszcze sporo solidnych picków - w sam raz na walkę o górną połowę tabeli ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 Teraz, julekstep napisał: no widzę że to bardzo dobrze rozumiesz już zawczasu słodząc swoim xD ta 4 rozegrała najlepsze 'all-timerskie' sezony w tym okresie i reszta nie ma podjazdu (chociaż ofc jest jeszcze sporo solidnych picków - w sam raz na walkę o górną połowę tabeli ) Top to jest Shaq , dalej reszta. Duncan dwulatki nie ma aż tak mocnej a kg bez gtg na obwodzie wali kupę w majty jak zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 (edytowane) 5 minut temu, Koelner napisał: no co Ty - myślałem o kg ale jak przejrzysz obwodowych z 00' to praktycznie Kobe i LeBron są z topu a reszta ma w c*** mankamentów. pod koszem ostanie się więcej fajowych graczy. zobaczysz jakie rodzyny na obwodzie będą szły Kobe jest po prostu gorszy od KG 1 do 1, dodatkowo zawsze jest problem z jego oceną (ma hejterów i loverów - raczej mało osób 'obiektywnych) a co do problemu na pozycjach to o tym nie będę dyskutował póki co, żeby nie ułatwiać noobom pokroju Rappara co myśli że jak na plecach Jordana coś wygrał - jak przysłowiowy Jud Buechler - to się zna 1 minutę temu, Koelner napisał: Top to jest Shaq , dalej reszta. Duncan dwulatki nie ma aż tak mocnej a kg bez gtg na obwodzie wali kupę w majty jak zawsze no to jest prawda że Shaq się wybija, ale nie widzę powodu żeby pomagać BMFowi (no i mimo wszystko dalszej trójce jest bliżej do Shaqa niż piątemu graczowi do tej trójki ) a co do kupy w majtach to zobaczymy Twoją jak dobierzesz side-kicka Kobaskowi Edytowane 31 Maja 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 8 minut temu, Koelner napisał: Duncan dwulatki nie ma aż tak mocnej a kg Ale gramy 1 sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 2 minuty temu, P_M napisał: Ale gramy 1 sezon to zjebałeś Wade'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 7 minut temu, Koelner napisał: to zjebałeś Wade'a nieprzyjemnie mi kogoś bronić, ale nie zjebał Dwyane ma dwa ~równorzędne sezony 2006 z wow-factorem w postaci misia 2009 gdzie był bardziej kompletnym grajkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 Teraz, julekstep napisał: 2009 gdzie był bardziej kompletnym grajkiem wiadomka, patrząc na cezurę czasową tego draftu to każdy gracz w 09 był bardziej kompletny - dopóki grał ofc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 Teraz, Koelner napisał: wiadomka, patrząc na cezurę czasową tego draftu to każdy gracz w 09 był bardziej kompletny - dopóki grał ofc Shaq nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 30 PPG 7.5 Ast 5 zbiórek 2.2 stl 1.3 bloku. Akurat w jednolatce Dwyane się nie ma czego wstydzić nawet w zestawieniu z Kobem tutaj, jeżeli chodzi o ten sezon, a posiadanie takiego proven scorera to IMHO duży plus w takim krótkim drafcie jeżeli chodzi o przekrój czasowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 4 minuty temu, julekstep napisał: Shaq nie KG w 08 na pewno 3 minuty temu, P_M napisał: 30 PPG 7.5 Ast 5 zbiórek 2.2 stl 1.3 bloku. Akurat w jednolatce Dwyane się nie ma czego wstydzić nawet w zestawieniu z Kobem tutaj, jeżeli chodzi o ten sezon, a posiadanie takiego proven scorera to IMHO duży plus w takim krótkim drafcie jeżeli chodzi o przekrój czasowy. wiadomka , napierdalał ale jak sobie przypomne finały najlepsze od czasów MJeja w pierwszym tripicie to ziuuuuuuuuuuuuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 Teraz, Koelner napisał: KG w 08 na pewno uspokój się to że zmarnowałeś 4ty pick to nie powód żeby się wyżywać na współgraczach! masz jeszcze szansę na mocne top7 w tabeli! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 1 minutę temu, Koelner napisał: KG w 08 na pewno wiadomka , napierdalał ale jak sobie przypomne finały najlepsze od czasów MJeja w pierwszym tripicie to ziuuuuuuuuuuuuu No ale to chyba oceniasz całościowo zawodnika za dany sezon, a nie tylko za to co grał w jednej serii? Wade na pewno był lepszym graczem w wybranym przeze mnie sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 1 minutę temu, P_M napisał: No ale to chyba oceniasz całościowo zawodnika za dany sezon, a nie tylko za to co grał w jednej serii? Wade na pewno był lepszym graczem w wybranym przeze mnie sezonie "Jakby był lepszy to by wygrał misia" @Pablo81 Coelho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 4 minuty temu, julekstep napisał: to że zmarnowałeś 4ty pick to nie powód żeby się wyżywać na współgraczach! zawsze marnuje ale wybranie KB powyżej 4 picku byłoby świństwem dla jego legacy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi