RappaR Opublikowano 27 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2022 7 godzin temu, BMF napisał: Ja też mogę ocw, ale nie wiem czy już nie jest za dużo osób jak na zasoby ludzkie tej bieda-dekady. ;] Da radę 6 godzin temu, Koelner napisał: a ja jebie, czyli Shaq bierze wszystko I tak go spierdolisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2022 1 godzinę temu, RappaR napisał: Da radę I tak go spierdolisz Bravo Girl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 28 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 Wbrew pozorom w takim krotkim okresie latwiej sie wybiera Bo mozesz wziac zadaniowcow ktorych bylo sporo I nie uslyszyl ze to non factor w skali all time Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 jestem dobrym kolegom więc dla ułatwienia wystarczy kopiuj/wklej: nowoczesny, najlepszy, ever, kontry, długie ręce , trójkąty, picki, obrona, atak, spacing, help defense, wzrost, biegają, ever, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 Godzinę temu, Koelner napisał: jestem dobrym kolegom więc dla ułatwienia wystarczy kopiuj/wklej: nowoczesny, najlepszy, ever, kontry, długie ręce , trójkąty, picki, obrona, atak, spacing, help defense, wzrost, biegają, ever, ale Joka nie bedzie przeciez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 35 minut temu, julekstep napisał: ale Joka nie bedzie przeciez przecież już żył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 29 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 Chyba 10 osób się zlgosilo, więc chyba nie ma co przedłużać. @RappaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 54 minuty temu, BMF napisał: Chyba 10 osób się zlgosilo, więc chyba nie ma co przedłużać. @RappaR Będę ogarniał we wtorek, na razie niech się ludzie zgłaszają, im więcej tym ciekawiej będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 31 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 Czyli grają @RappaR @P_M @Reikai @BMF @RonnieArtestics @blackmagic @julekstep @Koelner @LAF @january @lorakwylosujesz kolejność? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 6 godzin temu, RappaR napisał: wylosujesz kolejność? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 30 minut temu, lorak napisał: Hahaha kolega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 @RonnieArtestics to co jedziemy z draftem? Proponuję założyć nowy temat na draft, jeden na komentarze i ogien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 99-00 do 08-09 czy 00-01 do 09-10 ? Chce ktoś z top7 się zamienić numerami w drafcie? Miałem pewien pomysł na tą druzyne i wybory 1,20 mega mi nie pasują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 6 minut temu, RonnieArtestics napisał: 99-00 do 08-09 czy 00-01 do 09-10 ? Chce ktoś z top7 się zamienić numerami w drafcie? Miałem pewien pomysł na tą druzyne i wybory 1,20 mega mi nie pasują. 99-00 do 08-09. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 Albo c*** nie zamieniam sie, zobaczymy co z tego wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi