Kubbas Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Chyba nawet na przyszły sezon się taki temat przyda a tutaj na yt wyskoczyło mi piękne podsumowanie kariery CP3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 19 minut temu, LAF napisał: Zresztą to nie jego wina, że ktoś się łamał w PO ( Blake, DB ) albo trafiał na słabych trenerów ( Doc, Monty ). Mocne te pigułki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 44 minuty temu, LAF napisał: CP3 za RW i mamy banan boat w Lakers ( Wade wraca na parkiet ) , później CP3 zdobywa pierścień i staje się GOATem tylko, że to pójście na skróty. Wtedy by był nazwany ring chesterem ( czy jak to tam się pisze ) choć z drugiej strony zrobił by to samo co Durant Zresztą to nie jego wina, że ktoś się łamał w PO ( Blake, DB ) albo trafiał na słabych trenerów ( Doc, Monty ). Jedyny wybór jego, którego nie tolerowałem to pójście do Hardena i nie byłem zwolennikiem takiego rozwiązania i tutaj sam sobie jest winien, że nie ugrał nic z Hardenem Cope harder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 9 godzin temu, LAF napisał: Zresztą to nie jego wina, że ktoś się łamał w PO (CP3, Blake, DB ) poprawilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 22 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 LAF przecież koronnym argumentem przeciwko PO Paulowi jest właśnie jego zdrowie, które odbierało jego druznyom szanse na awans co najmniej 5 razy w ostatniej dekadzie! Plus ten non performence kilka dni temu z Suns... ja rozumiem ze mozna kogoś lubić, ale zeby iśc drogą wyznaczona przez fanów Jamesa i usprawnioną Jokicowców? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 22 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 46 minut temu, LAF napisał: @josephnba racja. Niech CP3 zagra całe PO nie opuszczając żadnego meczu i bez żadnego urazu, który wyszedł by po fakcie bądź w trakcie PO to będziemy mogli go miarodajne ocenić. Problemem jest to, że ma 37, ale dobrze się prowadzi to może jeszcze starczy mu paliwa w baku Nie ma czegos takiego jak zawodnik NBA grajacy bez urazow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 22 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 Godzinę temu, LAF napisał: @josephnba racja. Niech CP3 zagra całe PO nie opuszczając żadnego meczu i bez żadnego urazu, który wyszedł by po fakcie bądź w trakcie PO to będziemy mogli go miarodajne ocenić. Problemem jest to, że ma 37, ale dobrze się prowadzi to może jeszcze starczy mu paliwa w baku Avaibility to też skill. Cp3 w decydującym momencie zwykle znika i jak listonosz nie dowozi w czerwcu. Podobnie jak T-Mac nie potrafił wiele lat przejść 1 rundy. Zdarza się i nic nie zrobisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 23 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2022 7 godzin temu, LAF napisał: dobrze się prowadzi no tak srednio bym powiedzial. do 34 roku slim to on raczej nie byl,tylko mial lekko misiowata/otyla budowe. dopiero w 2019 roku przeszedl na weganska diete,zaczal bardziej o siebie dbac i wyglada zdecydowanie najlepiej w karierze. we wczesniejszych latach nie dbal o siebie, jadl byle co i to tez nie pomagalo w byciu zdrowym caly sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 25 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 W dniu 23.05.2022 o 06:56, jordan20 napisał: no tak srednio bym powiedzial. do 34 roku slim to on raczej nie byl,tylko mial lekko misiowata/otyla budowe. dopiero w 2019 roku przeszedl na weganska diete,zaczal bardziej o siebie dbac i wyglada zdecydowanie najlepiej w karierze. we wczesniejszych latach nie dbal o siebie, jadl byle co i to tez nie pomagalo w byciu zdrowym caly sezon Ale miał rehabilitanta, odnowę biologiczną i inne pierdoły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 25 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 W dniu 23.05.2022 o 00:34, blackmagic napisał: Avaibility to też skill. Cp3 w decydującym momencie zwykle znika i jak listonosz nie dowozi w czerwcu. Podobnie jak T-Mac nie potrafił wiele lat przejść 1 rundy. Zdarza się i nic nie zrobisz Dokłądnie. Piszę o tym od czasów windowania Clippers z połamańcami CP3 i Blakem na kandydatów do zdobycia mistrzostwa. Ogólny poziom takich zawodników jak Paul, Griffin, czy Davis powinien być zawsze oznaczany gwiazdką lub od razu pomniejszany jakimś współczynnikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 25 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 (edytowane) W dniu 22.05.2022 o 23:02, LAF napisał: @josephnba racja. Niech CP3 zagra całe PO nie opuszczając żadnego meczu i bez żadnego urazu W nba wszyscy grają z urazami. Jeśli nie urwie ci nogi, kolokwialnie pisząc, to po prostu grasz,period! Zresztą, w kopanej podobnie (popularne blokady), w tenisie też (plastry, taśmy) etc... Edytowane 25 Maja 2022 przez kcp78 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 W dniu 22.05.2022 o 21:44, josephnba napisał: ja rozumiem ze mozna kogoś lubić, ale zeby iśc drogą wyznaczona przez fanów Jamesa i usprawnioną Jokicowców? czyli jaka? Ty za to mógłbyś iść drogą Jordana i trochę w baseball pograć, bo NBA Cię już tylko frustruje, a te Twoje przytyki, to poziom gimbazy, nie obrażając prawilnych gimbów Jordan odszedł z Bulls ponad 20 lat temu, czas skończyć pajacować i przyjąć do wiadomości, że teraz są inni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 25 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 29 minut temu, kcp78 napisał: W nba wszyscy grają z urazami. Jeśli nie urwie ci nogi, kolokwialnie pisząc, to po prostu grasz,period! Zresztą, w kopanej podobnie (popularne blokady), w tenisie też (plastry, taśmy) etc... * nie dotyczy Kawhi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 25 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 (edytowane) 36 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: czyli jaka? Ty za to mógłbyś iść drogą Jordana i trochę w baseball pograć, bo NBA Cię już tylko frustruje, a te Twoje przytyki, to poziom gimbazy, nie obrażając prawilnych gimbów Jordan odszedł z Bulls ponad 20 lat temu, czas skończyć pajacować i przyjąć do wiadomości, że teraz są inni A czy ja choć słowem o Jordanie wspominam? Ty mógłbyś iść drogą Jokica i mieć do niego trochę większy dystans, a nie zasrywac topicki filmikami jaki to on jest zajebisty (bo my wyobraź sobie wiemy że jest) Inni nie znaczy lepsi BTW 8 minut temu, LAF napisał: @jack przecież wielokrotnie było tutaj pisane, że tamci LAC na papierze to spokojny kandydat do finału konferencji ( a może i tytułu ) jednakże jeśli w PO tylko DAJ się nie łamie to cóż poradzić. Griffin był w swoim prime czyli najlepszy PF w lidze i DAJ świetnie fitowal i stał się elitarnym rim protectorem. Redick jako sharpshooter i z ławy Jamal co wcale nie obniżało jakoś jakości gry. Doc też ma trochę na sumieniu bo pamietajmy, że on tam był GMem przez pewien okres. Griffin NIGDY nie był najlepszym PFem w lidze Jordan był za głupi, żeby odpowiednio reagować na sytuacje na boisku Deal with it Edytowane 25 Maja 2022 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 25 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 2 minuty temu, LAF napisał: @jack przecież wielokrotnie było tutaj pisane, że tamci LAC na papierze to spokojny kandydat do finału konferencji ( a może i tytułu ) jednakże jeśli w PO tylko DAJ się nie łamie to cóż poradzić. wielokrotnie Ci to pisałem, że na papierze to Blazers z Royem, LMA, Odenem, Batumem, Matthewsem, Patty Millsem, Rudym Fernandezem i Geraldem Wallacem to kandydat na dynastię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 25 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 Roy&Oden TO mógł byś duet na miarę KB Shaq Roy&Oden TO mógł byś duet na miarę KB Shaq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 25 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 5 godzin temu, josephnba napisał: Roy&Oden TO mógł byś duet na miarę KB Shaq Roy&Oden TO mógł byś duet na miarę KB Shaq Na papierze był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 7 godzin temu, josephnba napisał: Ty mógłbyś iść drogą Jokica i mieć do niego trochę większy dystans, a nie zasrywac topicki filmikami jaki to on jest zajebisty (bo my wyobraź sobie wiemy że jest) Inni nie znaczy lepsi BTW jeśli nie łamię regulaminu, to sobie wrzucam co chce, możesz wierzyć lub nie, ale to właśnie specjalnie dla Ciebie wrzuciłem tamten filmik tutaj, idąc na przeciw w sumie wiadomym wydarzeniom tj. "może się Józek znowu zesra" wchodzi 10/10 dodatkowo jeszcze typek, który polubił chyba 3/4 mojego contentu o mvp, pisze o filmiku z kupą? szukam Ziom, to mój cel na najbliższy offseason niech to dotrze do wszystkich, że nie jestem zwykłym kibicem, a że forum jest dla mnie dość ważne, to dziele się tym co jest dla mnie spoko/istotne i jeśli niekumacie pierwszej części akapitu, to spróbujcie załapać chociaż drugą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 25 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 3 godziny temu, jack napisał: Na papierze był Szkoda że tylko na papierze bo obu kiedy byli zdrowi oglądało się rewelacyjnie Gdyby Roy był zdrowy nikt by nie myślał o Hardenie jako o najlepszym SG ligi 3 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał: jeśli nie łamię regulaminu, to sobie wrzucam co chce, możesz wierzyć lub nie, ale to właśnie specjalnie dla Ciebie wrzuciłem tamten filmik tutaj, idąc na przeciw w sumie wiadomym wydarzeniom tj. "może się Józek znowu zesra" wchodzi 10/10 dodatkowo jeszcze typek, który polubił chyba 3/4 mojego contentu o mvp, pisze o filmiku z kupą? szukam Ziom, to mój cel na najbliższy offseason niech to dotrze do wszystkich, że nie jestem zwykłym kibicem, a że forum jest dla mnie dość ważne, to dziele się tym co jest dla mnie spoko/istotne i jeśli niekumacie pierwszej części akapitu, to spróbujcie załapać chociaż drugą Zastanawiam się teraz czym sobie zasłużyłem na takie zainteresowanie z twojej strony Musze być dla ciebie niezwykle ważną osobą, skoro tworzysz content z myślą o mnie Cieszyć się czy martwić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 34 minuty temu, josephnba napisał: Cieszyć się czy martwić? może przemyśl, czy jest się o co spinać ja się nie zmienię raczej, nic na to nie wskazuje, dobiłem do prime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi