julekstep Opublikowano 23 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2022 (edytowane) 3 minuty temu, january napisał: Sprawdź for fun ten obecny w 2K ? lipa jest bo nie ma tam Millera i Barkleya no i nie dobierze się dokładnie tak lat grajków jak mamy tutaj + tam jest chyba min 12 grajków per roster Edytowane 23 Maja 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 23 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2022 17 minut temu, julekstep napisał: piłkarski ATF to było najlepsze co to koszykarskie forum spotkało To najpierw skończmy ten poprzedni, bo tam zostały grupy i nikt nie pociągnął tematu dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2022 (edytowane) Teraz, P_M napisał: To najpierw skończmy ten poprzedni, bo tam zostały grupy i nikt nie pociągnął tematu dalej. ja w tym poprzednim nie brałem udziału jakiś podrabiany był w takim razie ja mówię o tym prawdziwym! z 2015 Edytowane 23 Maja 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2022 18 minut temu, julekstep napisał: a spółdzielnie będą se pisać na PMach które teamy mają jak kolejny atf to tylko jakiś express mode na discordzie! albo z rezultatami losowanymi w nba2k! no piłkarski ATF to było najlepsze co to koszykarskie forum spotkało Miałem szczere intencje. Jednak masz racje. Ludzie nie potrafią się bawić i może będą chcieli złamać formule. Brutalne i prawdziwe. Jak paznokc Wigginsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 23 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2022 2 godziny temu, P_M napisał: To najpierw skończmy ten poprzedni, bo tam zostały grupy i nikt nie pociągnął tematu dalej. Tam był efekt kucia i jakieś dramy z głosowaniami (tzn. ludzie się obrażali w trakcie xD), a tutaj trzeba tak jak w tym ATF: fajny draft, opisy, głosowanie i pyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2022 (edytowane) 6 minut temu, BMF napisał: Tam był efekt kucia i jakieś dramy z głosowaniami (tzn. ludzie się obrażali w trakcie xD), a tutaj trzeba tak jak w tym ATF: fajny draft, opisy, głosowanie i pyk. gdzie i tak postuluję że każdy wkleja swoją taktykę wedle jednego formatu (nanoszenie na 'boisko') a opis nie może być dłuższy niż połowa boiska! xD Edytowane 23 Maja 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 23 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2022 W ogóle ja mam inną propozycję, zróbmy jakiś koszykarski draft z wyłączeniem MJa i LBJa, albo w ogóle na grubo z wyłączeniem top20/top30, które padło w tym drafcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2022 Zdecydowanie dla mnie @RappaR zjebał biorąc Jrue Holidaya kosztem przykładowo Kyle Lowry'ego. Jeszcze potem ten ósmy pick, który i tak był słaby uczynił starterem. Gratulacje mimo wszystko, ale chyba trzy pierwsze picki zdecydowały, gdzie uzyskał potężną przewagę, bo im dalej tym gorzej było z wyborami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2022 6 godzin temu, julekstep napisał: gdzie i tak postuluję że każdy wkleja swoją taktykę wedle jednego formatu (nanoszenie na 'boisko') a opis nie może być dłuższy niż połowa boiska! xD ten draft pokazał, że taktyka i opis ( czyli znajomość basketu przez userów ) nie ma wpływu na głosowanie więc można byłoby całkowicie sobie to darować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2022 4 godziny temu, MarcusCamby napisał: Zdecydowanie dla mnie @RappaR zjebał biorąc Jrue Holidaya kosztem przykładowo Kyle Lowry'ego. Jeszcze potem ten ósmy pick, który i tak był słaby uczynił starterem. Gratulacje mimo wszystko, ale chyba trzy pierwsze picki zdecydowały, gdzie uzyskał potężną przewagę, bo im dalej tym gorzej było z wyborami Populizm ponad ryzyko brania gracza lepszego ale z gorsza opinia w PO. Bardzo mądre zachowanie. Nie chciał być jak Alonzo W takich zabawach unika się Wilkinsa Wigginsa Dantleya Lowrego Różana i tp Bierzesz Klaya lub Jrue i się nie musisz tłumaczyć mimo mniejszego talentu ( nie mylić ze wzrostem ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 24 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2022 Przecież w poprzednim atf nie skończyliśmy tylko polfinalów i finałów i problemem nie były dramy tylko brak opisów ( wiem bo szedłem wtedy po pewne zwycięstwo ;] ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 24 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2022 2 godziny temu, ignazz napisał: Populizm ponad ryzyko brania gracza lepszego ale z gorsza opinia w PO. Bardzo mądre zachowanie. Nie chciał być jak Alonzo W takich zabawach unika się Wilkinsa Wigginsa Dantleya Lowrego Różana i tp Bierzesz Klaya lub Jrue i się nie musisz tłumaczyć mimo mniejszego talentu ( nie mylić ze wzrostem ) Jak graliśmy dwa lata temu to Lowry poszedł wysoko i wszyscy byli zgodni, że to właściwie był zawodnik o impakcie i charakterystyce Billupsa. Nawet na forum realGM, gdzie populistów żyjących tu i teraz jest równie dużo co u Nas był w ostatnim tygodniu temat o prime Lowry vs Holiday i Kyle zdecydowanie rozgromił Jrue. Bardzo słaby wybór i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 24 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2022 2 godziny temu, RonnieArtestics napisał: Przecież w poprzednim atf nie skończyliśmy tylko polfinalów i finałów i problemem nie były dramy tylko brak opisów ( wiem bo szedłem wtedy po pewne zwycięstwo ;] ) W koszykarskim, my piszemy o piłkarskim, tam się chyba faktycznie na grupach skończyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2022 3 godziny temu, Koelner napisał: ten draft pokazał, że taktyka i opis ( czyli znajomość basketu przez userów ) nie ma wpływu na głosowanie więc można byłoby całkowicie sobie to darować Dupy ból silny w Tobie wyyczuwam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 24 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2022 4 minuty temu, RappaR napisał: Dupy ból silny w Tobie wyyczuwam Nah, zgadzam się z @Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2022 Teraz, P_M napisał: Nah, zgadzam się z @Koelner Spółdzielnia przegranych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2022 55 minut temu, RappaR napisał: Spółdzielnia przegranych ten raz w życiu wygrał i jak się wozi xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2022 11 minut temu, julekstep napisał: ten raz w życiu wygrał i jak się wozi xD nie ma czego się dziwić, z tak c***owo dopasowanym składem i beznadziejną taktyką to mega sukces Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi