RappaR Opublikowano 13 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 Mam pomysł na nowy wątek na forum - weekendowy hyde park o wszystkim i o niczym dla ludzi, co są pijani Jacyś chętni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 13 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 Godzinę temu, RappaR napisał: Mam pomysł na nowy wątek na forum - weekendowy hyde park o wszystkim i o niczym dla ludzi, co są pijani Jacyś chętni? A co pijesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 7 minut temu, jack napisał: A co pijesz? Gorbaczow, łomza, Jack Dalnies, a może w końcu wyjdę do klubu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 14 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 (edytowane) Jeżeli na tym forum nie ma jakiegoś tematu to Rappar go założy. No offence. E: Jack Daniels Edytowane 14 Maja 2022 przez vero1897 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 14 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 RappaR a mówiłeś ze miałeś dyżur wczoraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 12 minut temu, RonnieArtestics napisał: RappaR a mówiłeś ze miałeś dyżur wczoraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 1 godzinę temu, RonnieArtestics napisał: RappaR a mówiłeś ze miałeś dyżur wczoraj. Od 7 do 19 Potem to Zapominać latami to mogą fani wiesz kogo Zamiast się żalić, ty ze sobą weź kogoś Bo rozstania i tak dalej to najwyżej powód Żeby nie chlać bez powodu znowu Czujesz ziomuś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 15 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2022 jak zobaczyłem temat to od razu chciałem wpisać 'no ta, w jednym wątku się chwali piciem, w drugim narzeka że z laskami coś nie tak'. Ale widzę że to już tu wyszło zanim się zdążyłem wpisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 Mała integracja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 5 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 Co to za ciacha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 5 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 15 minut temu, Reikai napisał: Co to za ciacha? od lewej patrzac na foto: Rappar i Jannuar, a za nimi chyba Josenpha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 Śląski Zlot Złoczyńców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2022 Mam dzisiaj iść na randkę, ale na razie odpaliłem piwka i piję myśląc o ex. W sumie c***owe uczucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2022 8 minut temu, RappaR napisał: Mam dzisiaj iść na randkę, ale na razie odpaliłem piwka i piję myśląc o ex. W sumie c***owe uczucie Wybrałeś stylowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 9 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2022 11 minut temu, RappaR napisał: Mam dzisiaj iść na randkę, ale na razie odpaliłem piwka i piję myśląc o ex. W sumie c***owe uczucie Jak to mówią, czym się strułeś tym się lecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2022 26 minut temu, RappaR napisał: Mam dzisiaj iść na randkę, ale na razie odpaliłem piwka i piję myśląc o ex. W sumie c***owe uczucie Jeżeli myślisz że to dobry pomysł żeby do niej zadzwonić to zdradzę Ci że wcale nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 9 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2022 (edytowane) 30 minut temu, RappaR napisał: Mam dzisiaj iść na randkę, ale na razie odpaliłem piwka i piję myśląc o ex. W sumie c***owe uczucie Bywa, anyway, wszystko prawie ok tylko pomyliles kolejnosc czynnosci, najpierw sie idzie na randke, potem sie pije Edytowane 9 Lipca 2022 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2022 14 minut temu, fluber napisał: Jeżeli myślisz że to dobry pomysł żeby do niej zadzwonić to zdradzę Ci że wcale nie. Jestem zablokowany 11 minut temu, rw30 napisał: Bywa, anyway, wszystko prawie ok tylko pomyliles kolejnosc czynnosci, najpierw sie idzie na randke, potem sie pije Laska z Tindera, jak nie ona, to się znajdzie inną, bywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2022 Godzinę temu, RappaR napisał: Mam dzisiaj iść na randkę, ale na razie odpaliłem piwka i piję myśląc o ex. tego kwiatu jest pół światu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2022 2 minuty temu, Koelner napisał: tego kwiatu jest pół światu! Kobiet też jest sporo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi